מתי חוזרים ללמוד?

nomad21

New member
חבר שלי הראשון ביריות..

הוא גם מצא דרך לרמות.. (אני גם רוצה גישה לאתר שלכם..) |לא קשור אבל לא נורא|

saaror

New member
הוא מצא כמה באגים שונים

בגלל זה הוא היה שם מקום ראשון,ואם אינני טועה אח"כ הוא דיווח על הבאג כדי שלא יוכלו אחרים לרמות...או שזה היה רק בתכנון,לא זוכר

Ana Lyn Newkirk

New member
הלוואי עליי ../images/Emo7.gif

אני כנראה לא ניגש.. עשיתי קורס של תיכוניסטים בקידום, ויצא שבגלל אנגלית גרועה היה לי 57% בסימולציה (שואף ל-560) כך שאני כנראה לא אגש ואחרוש לקראת מועד דצמבר כדי לעבוד על האנגלית ולגשת אז

devilz

New member
אהמ...

ניראה לי אם נשלב כוחות ונעשה ביחד פסיכומטרי.. יהיה לנו אחלה ציון.... אתה כמותי ומילולי... (במיוחד כמותי.. עם המילולי אני עוד מסתדרת) ואני את האנגלית.... נשאף ל750+.... אני מיואשת היה לי 50 ומשו בכמותי... ולעומת זה 94 באנגלית.. בוא נעשה תפסיכו חצי חצי באמת יהיה לנו אחלה ציון! סהכ 66 שואף ל600.... בעע...

nomad21

New member
סתם שתדעו

הסימולציות של קידום יותר קשות מהפסיכומטרי.. הסימולציות של המרכז יותר משקפות אבל הן קצת יותר קלות מהבחינה... אז גם אם מקבלים בקידום ככה, זה "בקטנה" כי את\ה תקבל יותר... דבר אחרון (מיועד לAna Lyn Newkirk) ההבדלים באנגלית בין הסימולציות של קידום לבין אלה של המרכז, ענקיים! אני עושה את האנגלית בקידום ומוציא משהו כמו 85+- ובמרכז אני מוציא את ה95... אני לא חושב שהרמה באנגלית בבחינה תהיה כזאת קשה.. (במיוחד השלמת משפטים..) אצלי ההבדל בציונים בין השניים הוא 50-70 לטובת המרכז כמובן.. ובכל מקרה גם אם של המרכז לא משקפות, יותר נחמד לחשוב שהן כן (ההבדל בין ציון של קידום לציון של המרכז זה איך תהיה השנה.. שנת חרישה או שנת שינה..) לילה טוב

L a S

New member
אנחנו גם יודעים..

שזה לא יהיה קל רק לנו, אלא לכולם,, אז הרמה לא תשנה ככ:| אולי בכושר ריכוז בהמשך המבחן, אבל שוב, זה לא פרטני, זה גורף.

Ana Lyn Newkirk

New member
טוב שאתם אומרים לי עכשיו

כשכבר החלטתי לפני שבוע להתייאש מהפסיכו (אחרי שקיבחתי ת'ציון) יצאתי לטיול של 4 ימים שלא הייתי חייב לצאת אליו, והיום כשכבר חזרתי הייתי בסטלה בעזריאלי כל היום ולא למדתי בכלל. אבל במחשבה שלישית לא הייתי משפר את ה-30% שיש לי באנגלית אם הייתי חורש ומתכונן ברצינות

Ana Lyn Newkirk

New member
וואי.. זה ממש הזוי

בהתחלה חשבתי שזה לכולם קשה יותר עם האנגלית והמילולי.. ופתאום כשנכנסתי לפורום פסיכומטרי ראיתי שזה ממש משתנה מאחד לשני..

L a S

New member
לא לא לא!

אוף, כולם בוכים שהם לא מוכנים ובלה בלה בלה ודוחים! לא! תעשו! אם לא אתם, ע"ח מי נוציא ציון נורמלי? ע"ח אלה עם ה95+?! לא נראה לי. תודה לכם, באמת.

למעלה