אני כנראה לא ניגש.. עשיתי קורס של תיכוניסטים בקידום, ויצא שבגלל אנגלית גרועה היה לי 57% בסימולציה (שואף ל-560) כך שאני כנראה לא אגש ואחרוש לקראת מועד דצמבר כדי לעבוד על האנגלית ולגשת אז
ניראה לי אם נשלב כוחות ונעשה ביחד פסיכומטרי.. יהיה לנו אחלה ציון.... אתה כמותי ומילולי... (במיוחד כמותי.. עם המילולי אני עוד מסתדרת) ואני את האנגלית.... נשאף ל750+.... אני מיואשת היה לי 50 ומשו בכמותי... ולעומת זה 94 באנגלית.. בוא נעשה תפסיכו חצי חצי באמת יהיה לנו אחלה ציון! סהכ 66 שואף ל600.... בעע...
הסימולציות של קידום יותר קשות מהפסיכומטרי.. הסימולציות של המרכז יותר משקפות אבל הן קצת יותר קלות מהבחינה... אז גם אם מקבלים בקידום ככה, זה "בקטנה" כי את\ה תקבל יותר... דבר אחרון (מיועד לAna Lyn Newkirk) ההבדלים באנגלית בין הסימולציות של קידום לבין אלה של המרכז, ענקיים! אני עושה את האנגלית בקידום ומוציא משהו כמו 85+- ובמרכז אני מוציא את ה95... אני לא חושב שהרמה באנגלית בבחינה תהיה כזאת קשה.. (במיוחד השלמת משפטים..) אצלי ההבדל בציונים בין השניים הוא 50-70 לטובת המרכז כמובן.. ובכל מקרה גם אם של המרכז לא משקפות, יותר נחמד לחשוב שהן כן (ההבדל בין ציון של קידום לציון של המרכז זה איך תהיה השנה.. שנת חרישה או שנת שינה..) לילה טוב
כשכבר החלטתי לפני שבוע להתייאש מהפסיכו (אחרי שקיבחתי ת'ציון) יצאתי לטיול של 4 ימים שלא הייתי חייב לצאת אליו, והיום כשכבר חזרתי הייתי בסטלה בעזריאלי כל היום ולא למדתי בכלל. אבל במחשבה שלישית לא הייתי משפר את ה-30% שיש לי באנגלית אם הייתי חורש ומתכונן ברצינות