אז זהו... (רועי, תיכנס גם ותקרא)
שאני חייבת להדגיש שהתאריך הזה לא הורכז על ידי גיורא או אף גורם אחר הקשור להפקה, וכמובן שגם טרם הכריזו רשמית באחד מעמודי הסדרה - בין אם בפייסבוק או באינסטגרם.
הכל התחיל, מסתבר, מאיזה דף מעריצים שיש לגאיה ודניאל בפייסבוק שהחליטו וטוענים שהם מקושרים להפקה או משהו בסגנון, אתם מכירים את כל אלה, ופרסמו על דעת עצמם את זה.
מאז התחילה סוג של שרשרת די ארוכה שכזאת ועמוד אחרי עמוד פרסמו את זה. אני לא מבינה ממתי לא מחכים להכרזה רשמית, אמינה וגם אמיתית של ההפקה עצמה ??? לכו תדעו, אולי זה כן יגלוש כבר רק לדצמבר, למרות שבת'כלס זה כבר פחות משנה או משמעותי יותר מדי, אחרי כל החודשים האלה... אבל בכל זאת.
אני רק אחדד את דבריי - בהחלט ייתכן שזה יהיה בדיוק תאריך החזרה. זה גם לכאורה מסתדר הגיונית כי הרי "וואלה" כתבו ראשונים על חודש נובמבר, השאלה היא עד כמה הם מהימנים והכל, ובנוסף יעלה גם מופע אחרון שלהם "החממה על הבמה", אבל רק עם 4 מהשחקנים (מגוחך ביותר אבל שיהיה) והמופע האחרון ייצא בדיוק ב-28/11 וה-29/11 ייצא באמת בראשון, שכמובן רק בראשון תחזור הסדרה ולא במהלך השבוע.
כל מה שאני אומרת זה שאני מחכה לאשרור רשמי. וכמובן שהטענה שלי ממש לא מופנית, חלילה, לרועי אלא לאותם אלה שלא קשורים להפקה, אלא סתם עוד עמוד מעריצים, שפרסמו זאת על דעת עצמם בלבד.