מתי חוזרים לחממה????

Roei152

Well-known member
מנהל
מתי חוזרים לחממה????
שאלת השאלות במי תבחר אלה לי? והסוף יתחיל ב29.11 ת
כננתי נראומים רבים אבל אתן למירי ורמבו לדבר....

שיר m

Well-known member
החלטה נבונה

איזה כיף שיש תאריך

אז זהו... (רועי, תיכנס גם ותקרא)
שאני חייבת להדגיש שהתאריך הזה לא הורכז על ידי גיורא או אף גורם אחר הקשור להפקה, וכמובן שגם טרם הכריזו רשמית באחד מעמודי הסדרה - בין אם בפייסבוק או באינסטגרם.
הכל התחיל, מסתבר, מאיזה דף מעריצים שיש לגאיה ודניאל בפייסבוק שהחליטו וטוענים שהם מקושרים להפקה או משהו בסגנון, אתם מכירים את כל אלה, ופרסמו על דעת עצמם את זה.
מאז התחילה סוג של שרשרת די ארוכה שכזאת ועמוד אחרי עמוד פרסמו את זה. אני לא מבינה ממתי לא מחכים להכרזה רשמית, אמינה וגם אמיתית של ההפקה עצמה ??? לכו תדעו, אולי זה כן יגלוש כבר רק לדצמבר, למרות שבת'כלס זה כבר פחות משנה או משמעותי יותר מדי, אחרי כל החודשים האלה... אבל בכל זאת.

אני רק אחדד את דבריי - בהחלט ייתכן שזה יהיה בדיוק תאריך החזרה. זה גם לכאורה מסתדר הגיונית כי הרי "וואלה" כתבו ראשונים על חודש נובמבר, השאלה היא עד כמה הם מהימנים והכל, ובנוסף יעלה גם מופע אחרון שלהם "החממה על הבמה", אבל רק עם 4 מהשחקנים (מגוחך ביותר אבל שיהיה) והמופע האחרון ייצא בדיוק ב-28/11 וה-29/11 ייצא באמת בראשון, שכמובן רק בראשון תחזור הסדרה ולא במהלך השבוע.
כל מה שאני אומרת זה שאני מחכה לאשרור רשמי. וכמובן שהטענה שלי ממש לא מופנית, חלילה, לרועי אלא לאותם אלה שלא קשורים להפקה, אלא סתם עוד עמוד מעריצים, שפרסמו זאת על דעת עצמם בלבד.

Roei152

Well-known member
מנהל
אוקיי (כולם להכנס גם רמבו ויוסי)
במדור הבא.... אפרסם את התאריך אם לא יתפרסם משהו מגיורא או ההפקה (מי שעוקב אחרי גיורא באינסטגרם שיפרסם פה אם הוא מפרסם משהו....)... אבל אגיד גם ששזה לא מקור מהימן.... כי אני לא רוצה להגיד שזה לא התאריך... כי אם יתברר שזה כן.. חבל......

זה לא העניין של האם אותו אחד הוא 'מקור מהימן'...
כי הוא ממש לא. תאמין לי. זה לא נודע לו משום "מקורב" להפקה אלא בסך הכל חישוב/ניחוש שלו, ועכשיו אסביר.

הוא בסך הכל עשה חישוב, ייתכן וגם מושכל, אבל גם חישוב שכבר יצא לי לעשות - אמנם לא פירסמתי כאן לגבי המופע שיעלה, כי חשבתי שזה פחות רלוונטי לכאן, וגם זה כל כך מוזר שהם מתעקשים לצאת איתו כאשר רק ארבעה יופיעו - גאיה, דניאל, שיר ותמיר.
אבל העניין הוא כזה: בלי קשר לסיקור סדרות החורף שאתר "וואלה" העלו, ברגע שידעתי על המופעים זה היה ברור וגם הובן מהם שהפעם הסדרה תחזור רק אחריהם, בניגוד למופע הראשון - שהיה בסיום העונה השנייה.
ההופעה האחרונה תתקיים בדיוק ב-28/11, כך שמי שמאמין שהם אכן יחזרו עוד בתוך חודש נובמבר - חושב מיד על היום למחרת, שגם יוצא יום ראשון. זה הכל. כל הפואנטה היא שצריך לחכות רק להכרזה הרשמית של גיורא.

rubmue1234

New member
גם אני כמו מירי
מחכה לאישור רשמי.
לא רוצה להתאכזב ובסוף זה בכלל יצא מאוחר יותר...
כל כך מחכה לזה כברר!!!
מקווה כל כך שגיורא יתן את הופעת חייו בסיום הסדרה...
בעצם, זה כבר משהו כמו 7 או 6 שנים מאז כתב סיום של סדרה..(האי)
יאאלה שכבר יתחיל!! :)

rubmue1234

New member
אוקיי.
למרות השעה הכה מאוחרת,
בטח כבר תראו בבוקר מה כתבתי...
אני בדקתי וכן,
השמועות הן יותר משמועות,
וכנראה שזהו באמת התאריך...
עדיין, עד שלא יוציאו את ההודעה הרשמית זה לא בטוח,
אבל כמו שאמרתם..זה באמת רוב הסיכויים....

מה כוונתך ב"השמועות הן יותר משמועות" ?
כי שוב, מדובר בדף מעריצים שפרסם זאת על דעת עצמו ורק בעקבותיו נפתחה שרשרת פרסומים בשלל דפים בסגנון - דהיינו עדיין לא מאף מקור רשמי, לרבות גיורא כמובן.

אבל בת'כלס, באמת, בין אם אכן יחזרו בתאריך הזה ובין אם שבוע או שבועיים לאחר מכן, זה כבר לא באמת משנה, אחרי הכמעט שנה הזאת שנאלצנו לחכות...
אני רציתי לשים יותר את הדגש על כל מיני כאלה, בכלל בכל מיני סדרות, שטוענים שהם מקורבים להפקה (כן, בטח) ומפרסמים/מציבים עובדות מסויימות כאילו כמידע שנמסר להם, וגם במקרה הזה מדובר בסך הכל בניחוש - עשו 1+1 בעקבות מה שכתבתי לגבי המופעים שיהיו עוד לפני... מרגיזים אותי אנשים כאלה שפשוט מחרטטים.

למעלה