מתי זה נכון??

מתי זה נכון??

אוףףףףףףף עדיין לא מרגישה בטוחה מספיק - אמרתי לו והוא חושב שאני משחקת משחקים אני לא מבינה את זה חייבת להרגיש הכי נכון עם עצמי חייבת לדעת שאני אהייה במקום שרוצה להיות לא מוכנה למצוא את עצמי פתאום במצב שלא נוח לי יש לוח זמנים שצריך לעמוד בו? מישהו מוכן להסביר לי.... מתי זה נכון? ולמה כשאומרת שלא מרגיש לי בטוח הוא חושב שמשחקים איתו

א פרח

New member
אין לוח זמנים

הזמן הנכון הוא רק כשמרגיש לך נכון, אם הוא "חושב" שמשחקים איתו ואין לו את הסבלנות ולקבל ולהמתין כנראה שאיננו הנכון ולכן לא מרגיש לך נכון! לעולם אל תעשי דבר שאינך שלמה איתו לחלוטין.

nerissa

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

הפרח צודקת במיליון אחוזים! אל תמהרי. אם בדבר בסיסי שכזה אין התאמה בינכם או סבלנות מצדו - שקלי טוב טוב אם את רוצה להיכנס לקשר כזה, משום שדברים דומים יצוצו בעתיד. אל תלחיצי את עצמך, אל תתפשרי ואל תרגישי אשמה כלשהי! בהצלחה מותק

א ו ר ם

New member
../images/Emo13.gif

נכון ונוח בד"כ לא הולכים יחד. לרוב הנכון דורש ממך ויתור על נוחיות זה נכון בכל עניין שהוא. עם הזמן תדעי ותזהי את הנכון, כשאת שם את יודעת אי אפשר לטעות בזה עד אז את בתהליך למידה את עצמך וחשוב לראות שיש שם בתהליך צמיחה תנאי שלטעמי הוא חיוני בכל קשר שהוא את אדם חושב לא סמרטוט חסר חוליות. וברור שיש לבטים בדרך, קשר של יחסי שליטה מחוייב בסבלנות במיוחד אצלו את אמורה להטמיע בתוכך תהליכים ומבט אחר על מי שאת ולזה נדרש מרחב בטוח ואורך רוח
.

יכול להבין אותו.

אבל זה לא ממעיט מלהבין אותך בכל דבר בחיים עושה רק שבטוח לי. נכון לי!!! בטחון זה לא משהו שאת אמורה לעשות הנחות ומבצעים ואם הוא לא מבין את הצורך הזה הבעיה היא לא בך! לוחות זמנים יש לרכבת לאגד...וגם הם תמיד מאחרים.

Master Stav

New member
נכון ולא נכון

אם וכאשר יהיה לך נכון את תדעי איש חכם שהכרתי אמר לי שיש ספק אין ספק התשובה שלילית כלומר אם משוה מפריע לך כמו לחץ כמו לוח זמנים כמו אפונה מתחת למזרן מדובר בלא נכון את צריכה להיות זאת ששלמה לחלוטין עם העברת הכוח/שליטה ממך אליו את צריכה להיות כל כך בטוחה שתוכלי לישון בזרועותיו על כל מקרה .....שיהיה בהצלפה

G I R L P

New member
אסורה יקרה

ברגע שאת לא שלמה עם עצמך אין למה ללכת עם זה הלאה אם ההחלטה שלך נעשית בעיקבות לחץ או מניפולציות של מישהו אחר היא לא שלך בעצם וזה לא נכון כשתרגישי שלמה עם ההחלטה ועם עצמך לא יהיה לך ספק בכלל מתוקה, שולחת לך חיבוק גדול ונשיקות!!!!!

למעלה