מתי זה מתחיל?

gilriv

New member
ערוץ10 זה ערוץ מסובך !

-אפילו אם הערוץ ישלח אימייל {נגיד נגיד שהוא ישדר את עונה5 או שידורים חוזרים של חוק וסדר
אין לדעת מתי באמת זה ישודר ביום הזה או בחודש הבא תאמין לי אני כבר חיכיתי להרבה תוכניות ..וזה בסוץ נדחה או שיש להם ספיישל משהמם ערוץ10 ?לא נראה לי שהם רוצים רייטינג

gilriv

New member
דרך אגב -עכשיו יש את עונה2 נכון

-של מונק ככה גם כתבו באתר שלהם אחריו יתחיל עונה3 החדשה {יש המון זמן

adiville

New member
וואלה אתה צודק בקטע הזה ../images/Emo8.gif

שהם לא יודעים לתכנן את הלוח שידורים של סדרות הרכש ככה שיביאו להם רייטינג כמו בארה"ב..... תראו כמה זמן לקח להם להביא את עונות 2-3 של מונק..... ואיזה פער יהיה בין עונות 1-4 של כוונה פלילית (ששודרו ברצף) עד שתבוא עלינו לטובה עונה 5.... לגבי 24 - זה פחות או יותר משך הזמן שהיו מחכים בערוץ 2 לעונות החדשות של תיקים באפילה
עוד סיבה ש-24 (ומן הסתם גם כוונה פלילית שמאוד נחשבת בארה"ב) לא צוברת יותר מדי רייטינג בערוץ 10 זה בגלל שהרוב רואים את זה חצי שנה לפני בכל מיני דרכים חלופיות....

gilriv

New member
?

איזה מרגיז ערוץ10 {שהתחיל עונה3 אם?יתחילו לשדר פירסומות ופרומואים {רק שזה היה לקראת הסוף _אם שיגעו אותנו הצופים הכי טוב להוריד {ככה אם גם יראו בערוץ שאפילו הסדרות הכי טובות שלהם לא רואים יותר
עם לא נראה אז הם-יבינו ויחדלו להרוס סידרות
זותי המחאה שלי של הצופים גם

adiville

New member
אין בעיה ../images/Emo8.gif אני כבר על עונה 5 !

ממש אני אחכה להם 15 שנה....... אם הם יביאו את עונה 5 בספטמבר אני אראה אותה בשידור חוזר.....

../images/Emo58.gif ../images/Emo91.gif לגבי 24.

|אקשן
לגבי 24 , זה ישודר קודם באקסטרה הוט, ורק אז בישראל 10. אז ככה שיש זמן.

../images/Emo58.gif ../images/Emo91.gif לגבי 24.

לגבי 24 , זה ישודר קודם באקסטרה הוט, ורק אז בישראל 10,אז ככה שיש זמן.

snier1991

New member
כוונה פלילית לא מאד נחשבת באמריקה

ליתר דיוק שנה שעברה הרייטינג שלה היה כמעט חלש יותר משל משפט וצדק והיא לדעת המבקרים נחשבת לחלשה מבין סדרות חוק וסדר(דבר שאני נאלץ להסכים איתו)

gilriv

New member
שניר

אבל אחרי שכל אמריקה 'קראה את החדשות הנדירות שהחל מעונה5 כריס נות {החוקר מייק לוגן ..ישוב לספין אוף - אז בטח הרייטינג עלה בעונה5 כבר זה אחרת

למעלה