מתי זה יסתיים?

מתי זה יסתיים?

בכל שבוע, לפחות שני אירועים לילדים. פעם אירוע "שישים שנות", פעם מסיבת סוף שנה במסגרת א' ואח"כ מסיבת סוף שנה במסגרת ב'. פעם זה הופעה ופעם זו הרצאה. אני כבר מותשת
היום אנחנו יוצאים לטיול משפחות עם הכיתה של האמצעית, כאחד מאירועי הפרידה מביה"ס היסודי והמעבר לחטיבת הביניים. כבר שבוע שאני בקושי ישנה, כי לקחתי על עצמי להכין את המצגת. היום בבוקר סוף סוף סיימתי אותה, בדקנו שהכל על המחשב עובד כמו שצריך, עם המקרן והחיבורים והכל. תחזיקו אצבעות
בין לבין אני מנסה להזיז התארגנות של צהרון בביה"ס של הילדון, שנתן פיתרון רק לכיתות א'-ב' והוא והחברים שלו יהיו בכיתה ג'... וכמובן שכולם אומרים "זה נורא חשוב, אנחנו איתך", אבל אני זו שצריכה לעשות את כל העבודה. אוף!

תאירU4

New member
זה יגמר כשיהיה להם רישיון

בינתים אנחנו על תקן נהג מונית והורה לעת מצוא...

"מעורבות הורים"

את צודקת..אבל אני לא בטוחה שאנחנו מתכוונות לאותו דבר..לי נמאס ממה שנקרא "מעורבות הורים, בבית הספר..כל הזמן הנהלת ביה"ס עסוקה ב-לרצות את ההורים. המון ארועים משעממים..כל מיני התארגנויות מאולצות..לפעמים זה נראה כמו ארגון שעסוק בלשווק את עצמו. בצעירותי, היתה הופעה בסוף השנה וזהו. כל הפעילות עם החברים מביה"ס נעשו בלי ההורים..היום..כל היום הערבוב המלאכותי הזה עם ההורים של הילדים האחרים. מי צריך את זה???? יחד עם זאת, יש דברים שהם באמת בעייתים. כמו שציינת את הצהרון אותו את צריכה לארגן..

מרגוש

New member
אנחנו קבלנו ביום שישי הזמנה לטיול

שיוצא ביום חמישי לירושלים חובה הורה אחד על כול ילד. למה הם בטוחים שכולם יכולים לבקש חופש בהתראה כול כך קצרה? נוסף לכך יש עכשיו חזרות לסוף שנה (כיתה ו') המורות יושבות כול היום תחת שימשיה והילדים חיבים לשבת בשמש על ספסל ששובר את הגב. ומי שהולך הצידה לשבת בצל עוד מקבל על הראש? מה זאת ההפליה הזאת? לנו יש השנה יחסית פחות מופעי סיום כי יש רק חוג אחד שהמופע יוצא כבר בחופש הגדול.

mykal

New member
תתפללי שלא יגמר לעולם

כי כשיגמר זה יהיה סימן שהזדקנת, זה שומר על הווי קשר ללוח השנה. זה עוזר לתעסוקה--מה רע?!
| כשזה יגמר יגמרו הבעיות הקטנות ויבואו הגדולות המורכבות, צריך ללמוד להנות מכל שלב בחיים

למעלה