מתי זה ייגמר?!

Tor n Angel

New member
מתי זה ייגמר?!

אם לא הגישה הצינית הנחמדה שלי לחיים לא הייתי נשארת שפויה...אם אפשר לקרוא לזה שפויה... לא ישנה בלילות, ישנה יופי ביום, כשאני נשפכת על הספה באמצע הצהריים, ממוטטת מעייפות, אבל לא בלילה, לא כשאני ר ו צ ה לישון ... או שאני באינטרנט, בפורום, מחפשת מישהו לדבר איתו על מה שכואב, או סתם שיסיח את דעתי מהכאב...או שאני במיטה, מנסה בכל זאת לישון, מתפתלת, אולי נרדמת...ואז זה רק יותר גרוע, אז באים הסיוטים... נמאס לי כבר מזה.....למה הוא לא עוזב אותי...?

אנג`ל יקרה..

חמודה שלי.. עד שלא תתמודדי עם המציאות אני לא חושב שאי פעם זה יעזוב אותך.. עד שאת לא תתחילי לעזור לעצמך נורא קשה יהיה לעזור לך.. התחלת כאן וזה מבורך ויפה מאוד..ואנחנו נשמח לעזור לך.. אך יחד עם זאת מומלץ מאוד להמשיך ולפנות גם לגורמים מקצועיים יותר.. שלך ובשבילך כאן תמיד חמודה. ג`וני בוי.

*jenny

New member
קשה...

היום שבו הוא יעזוב אותך הוא היום שבו את תתמודדי עם מה שקרה, עם הבושה ועם הפחד שבזה. זה יהיה היום שבו את תביני שלא את אשמה, הוא אשם. היום שבו את תוכלי לדבר על זה בלי להריגש כאילו חץ נתקע לך בלב. היום שבו את תביני שלמרות מה שקרה החיים והעתיד עדיין צופנים בחובם דברים טובים... יש עוד המון סימנים ופרטים מהסוג הזה אבל האמת היא שזה יהיה היום שבו את תוכלי שוב לחייך (לפחות ככה זה היה אצלי- אחרי השנה הכי קשה בחיים שלי אני חייכתי פתאום, קמתי בבוקר עם חיוך, חיוך אמיתי לא מאולץ ומאז הסטיוים לא ]וקדים אותי כמעט). אני אגיד זאת שוב- אם את זקוקה לתמיכה כלשהי, אני תמיד כאן, שמחה לעזור. אוהבת, ג`ני

©L

New member
מתי זה ייגמר... ?

כל יום שואלת את השאלה הזאת... כל יום בטוחה יותר שאין לה תשובה... רק טוב, ליאור.

ליפי{@

New member
מלאכיתי,

``הוא`` לא יכול לבוא לראש שלך, אם את לא מפנה לו מקום, במובן מסויים. אם את לא מאפשרת לו לפגוע בך, בגלל שאת לא מספיק אוהבת אותך, או בגלל שבאיזשו מקום את עדיין מרגישה אשמה ולא סלחת לעצמך. אם האהבה שלך כלפי עצמך תמלא את כולך- לא יישאר לו מקום להיות שם, והוא יצטרך לברוח. ויש בך המון לאהוב (מיליון אנשים לא טועים (-: ) ובעיקר את הגישה הצינית... (-: אוהבת ליפי.

למעלה