מתי זה ייגמר????

ריבקה34

New member
מתי זה ייגמר????

היי לא מספיק 11 ניתוחים שמהאחרון היה לי כל כך קשה להשתקם עכשיו גילו שיש לי בקע, לא, לא הרניה, אלא פשוט החלשות השריר וקרע מריבוי של ניתוחים...יופי, אז מה עושים? סביר להניח שעוד ניתוח...אוף, כמה עוד אפשר? איזה סיוט. ועוד היום התקשרתי ליחידה, אז אמר לי שיינמן שזה לא עניין ליחידה ושאני צריכה לפנות לרוזין, בסדר, אבל כאילו דע.. אין לי כבר כוחות לעבור עוד ניתוח. לא כוח פיזי ולא נפשי.... מה עושים? מ-י-ו-א-ש-ת

זואילי

New member
אוי אוי ../images/Emo7.gif

יקירתי, יש שלב שבו.. אהמממ... אנחנו הופכות שייכות לכירורגית ולא למרפאת האנדו... ברור שאין כוח לעוד ניתוח, בשביל זה את צריכה לשבת עם רוזין. לשמוע מה הוא מייעץ. כ"כ מצטערת ריבי יקרה על מסכת העינויים שאת עוברת ושאין אור בקצה המנהרה. כ"כ עצוב ושובר את הלב. אספי כוחות אישה חזקה ותקבעי בהקדם לד"ר רוזין כי התורים אליו ארוכים. שולחת לך המוני חיבוקים וכמוך... מחכה למזור מרוזין ורעיו

ריבקה34

New member
תודה.... ../images/Emo10.gif

כבר קבעתי...התור הכי קרוב 28/06/10 לבנתיים אני גם מתייעצת עם כירורג קרוב למקום מגורי, יש לי פגישה איתו בשבוע הבא. הוא בטח ישלח אותי לעוד בדיקות וצילומים. בסדר, ככה אבוא כבר עם הכל לרוזין. תודה

זואילי

New member
וואי

תנסי אולי לבקש מסאלי אם תוכל לבדוק ולהקדים לך את התור לרוזין מול מזכירותיו. היא כזאת נשמה טובה ומאוד עוזרת לכולן. תנסי, אין מה להפסיד.

מוכר יקרתי גם אצלי יש החלשות של השריר אך את

הבקע עוד לא מצאו.....לי רוזין המליץ לא לעשות כרגע כלום בוודאי אם אין כאבים משמעותיים ולא רואים את הבקע ושום דבר לא צץ החוצה. מה המצב אצלך יוצא משהו דרך הבקע? כמה כואב? דרך אגב אפשר לראות בקע גם דרך US פשוט. מיליוני חיבוקים

ריבקה34

New member
אז ככה..

אני הלכתי לעשות US רקמות בגלל שמידי פעם יש לי כאבים בבטן התחתונה בצד ימין. בUS גילו שזה בקע. ביום רביעי הקרוב אני הולכת לכירורג מקומי ונשמע מה הוא אומר. חשבתי שאוכל להגיע לפני לרוזין אבל הוא עמוס בטירוף. שום דבר, ברוך השם לא יוצא מהבטן, מספיק התהלכתי מעל לשלוש שנים עם חור דולף בבטן, אז עכשיו הבטן סגורה. שופעת בצלקות, אבל אין כלום שיוצא. נראה מהכירורג המקומי יגיד, משם כבר אמשיך לרוזין. הכאבים שיש לי עכשיו, אין מה להשוות לכאבים של לפני הניתוח שהגעתי לקחת 10 מ"ג מורפיום, עכשיו אני לא לוקחת כלום, שיש כאב, אני נשכבת, מניחה את הידיים על הבטן, עוצמת עיניים ומנסה לא לחשוב על זה..מנסה... אני מאוד מקווה לא להגיע לניתוח 12, כפי שאמרתי, אין לי לא כוחות נפשיים ולא פיזיים לעבור עוד ניתוח, מספיק האחרון היה לי קשה מאוד, בערך כמו השיקום מכריתת הרחם. אני גם לא כל כך בטוחה שהרופאים ימהרו לפתוח אותי, עד שהם הסכימו לפתוח אותי בפעם האחרונה יצאה לי הנשמה, ובסוף היה צדק (לא שבכל ה - 10 הקודמים לא היה). בואו נאמין לטוב. אני ממשיכה עדיין ללכת לנטורופתית שלי, היא פשוט מדהימה, כל ההרגשה הפיזית והפנימית היא מדהימה, אני לא מרגישה נפוחה, הכאבים של הבטן הם לא כמו אתמול שלשום פרט לכאב של אזור הבקע, שזה באמת, אין מה להשוות למה שהיה, מעבר לכך הערך המוסף הוא הירידה הגדולה במשקל. אני מקפידה להגיע ליחידה לפחות אחת לארבע-חמישה חודשים לביקורת. משתדלת להשאיר את האנדו במצב של תרדמת כמה שניתן. בונימה אופטימית זו אסיים, אעדכן אחרי הביקורת ביום רביעי הקרוב אצל הכירורג המקומי

אז סיכוי טוב שלא ירצו לנתח...

אצלי לא מצאו את הבקע וההשערה שהוא מאוד קטן ....... יודעים בברור שיש הדבקויות בכל הבטן ויודעים שמרוב שפתחו הכל שם מוחלש והצלקות לא עוזרות אבל גם רוזין וגם סוריאנו אמרו שאם הכאב נסבל ולא יוצא שום דבר וחיי סבירים לעומת מה שהיו מומלץ לא לגעת לא לפתוח ולדאוג להגיע לביקורות בזמן ואם יש משהו חריג מעבר למה שאני מרגישה עכשיו כמובן לעדכן אותם מייד. משערת שגם אצלך יבדקו מה גודל הבקע .....במידה וזה קטן לא נראה לי שיפתחו...במיוחד עם לא יוצא דרכו איזה שומן או מעי או כל דבר שבאזור...והכאב שלך נסבל... חיבוקים במיליונים...עדכני

ריבקה34

New member
יש מידות

הגודל של הבקע 2.5*3 ס"מ. גם אצלי הבטן מלאה הידבקויות. אני מקווה שאין חסימה בבקע. בכל מקרה נקווה שהכל יהיה בסדר. תודה על החיזוק

למעלה