מתי ואם בכלל

מתי ואם בכלל

עצרתם פעם את המחשבה שלכם והבנתם מה אתם רוצים? מה אתם מרגישים? האם אתם יודעים מתי אתם מרגישים ? מה אתם מרגישים? ולמה? האם יש בכם את ההבחנה מתי אתם רק נמשכים? רק רוצים את הרגע? ומתי אתם יודעים באיזה רגע מאלה אתם נמצאים? האם אתם מאוהבים? האם אתם חשים? האם אתם אוהבים או סתם רוצים?

רגעים

מוצאת יקרה כל אחד מאיתנו מוצא את עצמו ברגעי בלבול בו מתערבבות התחושות ולא ממש ברור לנו מה אנו רוצים רגעים כאלה עוברים עלינו בעיקר כשאנו לבד עם עצמנו, מנסים לעשות "חשבון נפש" ולברר כיצד היינו רוצים שחיינו ייראו מעתה ואילך אני חושבת שכל אחד יודע בדיוק מה הוא/היא רוצה מחייו, מערכת היחסים הבאה שתהיה לו/לה ישנם הרגעים בהם אנו רוצים את כל הלבד שבעולם ישנם רגעים בהם אנו כל כך חסרים את הכתף שעליה נוכל להשעין את הראש, את אותו שקע בצוואר לתוכו נוכל לטמון את הפנים ולנשום את ריח האיש/ה - אהוב/ה וישנם אותם רגעים בהם אנו רוצים "לפרוק עול", "לא לעשות חשבון לאלוהים" וש"יקפצו כולם" כל אחד יודע להבחין בין הרגעים השונים אבל, בתוך תוכנו, עמוק עמוק שם בפנים, כל אחד רוצה את האחד/אחת היחיד/ה שיהא/תהא לו/לה אח/ות, חבר/ה, מאהב/ת, אהוב/ה שפשוט יהיה שפשוט תהיה כי לאהבה אין שום תחליף בעולם

amigor

New member
תלאות החיים מותירות עקבות

חוסר האיזון ההכרתי,
להחזיק בדעות קדומות,אמונות,עמדות סותרות תחושות, המתח הנפשי ואי הנוחות, הם צורמים בנפש. ותמיד אנו שואפים לשנותם בציפיה לחפש איזון נפשי, שינוי משמעותי מהסביבה. מבלי לאמוד נכון את ערכם בשינוי התפיסה. אם לדוגמא, אדם תופס את עצמו כאדם ישר, נאמן, מסור ועוד איך תתמודד במצבים לקבל אדם זר לחיק המשפחה, או בגידה לאן נגיע? לשום תכלית. יש בנו היכולת להתגמש במחשבות, ברגשות, באחזקת עמדות והמציאות בכלל. לא תמיד אנו רואים את מה שמתאים לתפיסה שלנו. יש אנשים טובים באמצע הדרך, אם רק נדע להיות ראציו בחיובי עמי

עמי? לא חושבת שדיברתי על מה שענית

למרות שאת דברייך אני תמיד לוקחת ומאמצת השאלות שלי באו בקטע של זוגיות של קירבה של תחושות או אי תחושות ומגע רצוי ולא רצוי אבל בכל אופן אולי קשורות גם לתשובות שלך וכן חושבת שיש אנשים טובים בדרך או באמצע לה צריך פשוט להיות ליד האדם הנכון ברגע הנכון. יש המון רגעים שאנחנו לא עוצרים להבין את עצמנו מה אנו מחפשים גם בצד השני ממול ולאן זה יוביל ואיך נרגיש לאחר המעשה ישנם אנשים שאין להם צורך בהרבה כדי לחוש וישנם כאלה שצריכים המון ומעט כדי לרצות עוד...

עוף כנף

New member
יש רגעים

יש רגעים שפשוט מרגישים, ולא נותנים למחשבות לנתח. יש רגעים שמרגישים, ונותנים למחשבות להשתלט... יש מצבים שהרגשות מתעתעים ומבלבלים התאהבות ומשיכה די קרובים זה לזה... התאהבות ואהבה,- די מטעים.. יש רגעים בהם רק רוצים את הרגע, ובאחרים... רוצים את המכלול. בגדול,- יודעים מה רוצים, ועל מה מוכנים להתפשר, אלא שברגעים הקטנים, והמפתיעים לפעמים,- הדברים לא תמיד עומדים במבחן המציאות. ומגלים שמתפשרים, ומגלים שטועים.

amigor

New member
לא לצעוק בבקשה, כבר מאוחר

גמעתי כבר
5 פחיות ודי עתה לכבות את האור עמי

תודה על העידוד

אני לא כל-כל בטוחה שהבנתי איך פועל כל הענין של הפורום . כתבתי לך הודעה שמגיבה לתשובה שלך אליי. איכשהו היא רשומה כתגובה להודעה שאני כתבתי בתחילה.... אשמח לקבל הסבר ידידותי...ואז נוכל להמשיך ולהתכתב

ניסיון נוסף

אין לי מושג אם קיבלת את ההודעה הראשונה אז החלטתי ליתר בטחון לשלוח שוב קודם כל , תודה על העידוד . חשוב לי לדבר עם מישהי שנמצאת במצבי , כי האמת שאני עדיין מתקשה לעכל , למרות שאני יודעת שעשיתי את הדבר הנכון. שמחה לשמוע שהיום אנשים יותר פתוחים בענין , לי יצא להתקל בהרבה בחורים שנמשכו אליי אבל מראש הגדירו את הקשר כזמני אחרי שהם שמעו שאני גרושה - זה עצבן אותי נורא. כתבת לי שאת כבר חמש שנים גרושה....עדיין לא מצאת מישהו מתאים ? זה המון זמן...לא קשה לך ? את עם ילד ?....מדאיג אותי שאני לא אמצא מישהו מתאים....ראיתי המון גרושות שבסוף נשארו לבד... נכון שזה לא שיקול...אבל עם יד על הלב....אני רוצה בעל וילדים....

לא לא הצלחת כנראה

ואין בעד מה בכיף בכל מקרה אני בדרך החוצה כשאחזור אכתוב לך ואולי תצליחי להחזיר מסר.

מוצאת

אני חושבת שלאחר כל כך הרבה זמן לבד ,היום אני יודעת מה אני רוצה.יודעת בכל רגע נתון לאבחנן בתוך עצמי ,מה הקטע.האם זו סתם תשוקה או אולי ניצוץ גדול יותר.יודעת בפרוש מתי זו התאהבות ומתי זו אהבה.הכל מתחיל ונגמר במודעות לעצמך.

למעלה