מתי ואיך..

Sith Master

New member
לא הבנתי../images/Emo19.gif

אז לכל אגדת רוק מוצאים תירוץ? אלוויס השמין נורא מוריסון טבע באמבטיה והנדריקס נחנק כשישן ??? הכל תוצאה של סמים, אבל אני אוהב את התירוצים האלו, משעשעים אותי תמיד (מקריאה חוזרת, זה נראה כאילו אני מזלזל בכם. אני לא, אני יודע שאתם יודעים שכולם מתו מסמים) נצל"ש מה נסגר עם סיד בארט? הייתה עליו תכנית בתקופה שהתנגדתי לפינק פלויד (תקופת פוסט-החומה שאני עדיין לא אוהב), אבל מה שזכור לי זה מהתקצירים, גם של הדיגיטלי וגם של הלויין, זה שכתוב שהוא מת 3 שנים לאחר שהקים את הלהקה. קראתי אחרי זה עוד קצת והבנתי שהוא לא מת, ובאמת בAMG לא מופיע תאריך פטירה. הבנתי משהו על מצב נפשי רע וגר בבית של אמא. מישהו יכול קצת להסביר לי? תודה!

בארט עדיין לא מת

הוא כיום חי בבית אימו בקיימבריג', אנגליה. הוא בעיקר מתעסק בציור.

Sith Master

New member
בסוף הבנתי את זה../images/Emo19.gif

אבל למה נכתב שהוא מת בטלוויזיה? ולמה זה נראה שמתייחסים אליו כאל מת?

Sith Master

New member
יודע יודע../images/Emo19.gif

אבל הם לא מנסים להשפיע עלינו באיזשהי צורה כמו תעמולה תקשורתית מטומטמת, אבל בכל זאת יש סיבה. מה שאני מתכוון, אם אני אצליח להסביר: מה גרם לכותב התקצירים לחשוב שבארט מת, למה מניחים כי הוא מת, העובדה הפקטיבית הזו צריכה לבוא מאיפשהו...

תראה

סיד בארט הוא מייסד אחת הלהקות הכי מצליחות ופולריות בהיסטוריה של הרוק, הוא גם שם מוכר בזכות עצמו, בשלהיי שנות השישים, אף אחד לא ידע מי זה ריק רייט, ניק מייסון או רוג'ר ווטארס (ממש אף אחד אגב, אולי חוץ מהחברות שלהם) סיד בארט לעומתם היה דמות מוכרת יחסית (ללפחות בסצנה המוסיקאלית של אנגליה), לא כ"כ בזכות המוסיקה ויותר בזכות האקסנטריות שלו, ופתאום יום אחד הוא נעלם, פוף, אין סיד... היו שמועות שהוא השתגע, שהוא מאושפז, שהוא חולה, שהוא קרוב למותו, שהוא איבד את שפיותו לנצח לטובת ה LSD, ואז פ"פ הוציאו את shine on שהרבה אנשים חשבו שזה "לזכרו" של סיד, אם תקשיב למילים טוב, תראה שיותר מכל דבר זה נשמע כמו הספד, ויותר ויותר אנשים חשבו שסיד מת או קרוב למותו, לפני כמה שנים רצה שמועה באינטרנט, שסיד התעוור עקב מחלת הסכרת שלו, והכי הוא גוסס, הוא כמובן לא טורח להזים את השמועות, בעיקר משום ש"כוכב הרוק סיד בארט" לא מעניין אותו יותר, וגם כי מן הסתם, קשה לו נפשית כל העניין הזה. צרף את כל אלו יחד ותקבל כותב תקצירים טיפש אחד שהביא "למותו בטרם עת" של סיד, לדעתי אגב, סיד בארט שהיה מנהיג פינק פלוייד הומת מזמן במסדרונות המוסד הפסיכאטרי בו אושז אבל זה דיון לפורום אחר לגמרי.

Chocoholic

New member
בסופו של דבר

המוות הוא ברוב המקרים תוצאה של אורך החיים ההרסני. מוריסון לא טבע. הוא אמנם מת כשהיה באמבטיה אבל הוא לא טבע אלא כנראה עבר התקף לב, תוצאה של סמים+שתיה. הנדריקס נחנק כשהקיא מתוך שינה (אין לי מושג איך זה אפשרי) מסיבה דומה. כנ"ל לגבי ג'ניס ג'ופלין. בקיצור, לא כולם מתים ישירות ממנת יתר... סיד חי וקיים אך במצב נפשי מאוד שברירי שלא מאפשר תקשורת איתו.

HelterSkelter1

New member
הייתי מוכרח להגיד לך

שהחתימה שלך מפילה אותי מצחוק כל פעם מחדש, ואני שוקל לאמץ אותה, ברשותך

למעלה