מתי ה9.12?
K Kingsley Shacklebolt New member 8/12/04 #2 ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif אי לא בא אוףףףףףףףף זה כזה לא הוגן
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif אי לא בא אוףףףףףףףף זה כזה לא הוגן
K Kingsley Shacklebolt New member 9/12/04 #7 אוי שכחתי מההודעה הזו... אני כן בא סתם עבדתי עליכם ... תכננתי שמישהו יגיב אחרי חצי שעה מקסימום וזז לומר שסתם עבדתי עליו... לזכותי יאמר שממש שעמם לי וזה לא צומי, באמת שלא - רק שהיה לי משעמם כמו לא יודע מה
אוי שכחתי מההודעה הזו... אני כן בא סתם עבדתי עליכם ... תכננתי שמישהו יגיב אחרי חצי שעה מקסימום וזז לומר שסתם עבדתי עליו... לזכותי יאמר שממש שעמם לי וזה לא צומי, באמת שלא - רק שהיה לי משעמם כמו לא יודע מה
J J a M i T i New member 9/12/04 #8 ../images/Emo42.gifאם כבר, אני בתקווה להגיע. אני יכולה לכתוב ברוסית מפה!; ФЫЫАППРЕ יפה? ^^