מתי התוכניות מתי מתחיל העונה השלישית של אהבה מעבר לפינה .תעריך יומים שעה ובאיזה ערוץ? תודה.
י יוני צוני New member 7/6/05 #1 מתי התוכניות מתי מתחיל העונה השלישית של אהבה מעבר לפינה .תעריך יומים שעה ובאיזה ערוץ? תודה.
ה הדסי מתה על אגמי New member 7/6/05 #2 ../images/Emo26.gif דבר ראשון: זה רשום בכל מקום בפורום אז לפני שאתצה סתם פותח הודעה אז תסתכל אם יש לזה תשובה... אל תעלב... דבר שני: העונה מתחילה ב- 19.6.05 בשעה 19:15 כל יום (חוץ מסופי שבוע) ויום אחרי זה ב1:00 בצהריים יש שידור חוזר... נשמח אם תמשיך להתעדכן יותר....! הדס!
../images/Emo26.gif דבר ראשון: זה רשום בכל מקום בפורום אז לפני שאתצה סתם פותח הודעה אז תסתכל אם יש לזה תשובה... אל תעלב... דבר שני: העונה מתחילה ב- 19.6.05 בשעה 19:15 כל יום (חוץ מסופי שבוע) ויום אחרי זה ב1:00 בצהריים יש שידור חוזר... נשמח אם תמשיך להתעדכן יותר....! הדס!
D d j m New member 7/6/05 #4 הנה דף מסוכם עם כל החומר אוהב בנשמה שונא חמאה ואוהב את אהבה מעבר לפינה אחח זה פשוט מלבב שבא לי לשיר את"הלב" (של מאיה בוסקילה) מתן d j m
הנה דף מסוכם עם כל החומר אוהב בנשמה שונא חמאה ואוהב את אהבה מעבר לפינה אחח זה פשוט מלבב שבא לי לשיר את"הלב" (של מאיה בוסקילה) מתן d j m
מ מתה על יהודה לוי שלי New member 9/6/05 #6 ../images/Emo15.gifענו כבר../images/Emo9.gif../images/Emo45.gif../images/Emo3.gif