מתי הצרות ייגמרו

mirigaon

New member
מתי הצרות ייגמרו

לפני שלושה שבועות גיליתי שבני דיסלקטי בנוסף לADHD ועכשיו הבעל עזב את הבית האם הצרות ייעלמו מתי שהוא???????.

התגלית אינה צרה. היא תחילת פתרון

לצערי, איני יכול לומר לך דברים דומים לגבי הבעל. מתי יגמרו הצרות? אנשים נתקלים במצבים קשים במשך כל החיים ומצליחים להתמודד עם חלקם. ככה זה. לפעמים מוצאים בעיות ולפעמים פתרונות.

דליה.ד

New member
הצרות באות בצרורות!

נורא קשה לי לקרוא את מה שכתבת מירי. האם הבעל עזב בעקבות הקשיים של הבן? את בוודאי נמצאת בתקופה מאוד קשה עכשיו ואת זקוקה לתמיכה. האם יש לך הורים / אחים/ חברים שניתן להיעזר בהם? האם יש עוד ילדים בבית? אנחנו, תמיד נהיה כאן!!

קראתי שני סיפורי מקרה מאוד עצובים

על שילוב של גרושין ולקות למידה וריכוז. הילד עשוי לחשוב שבגלל הבעיות שלו המשפחת התפרקה וזה ממש לא מוסיף להערכה העצמית שלו. באחד המיקרים, הילד היה נחמד ומצחיק באופן יוצא דופן מתוך פחד נטישה. פחד שהתבטא אצלו בסיוטי לילה. זה המיקרה האמיתי של פרדי הבדרן מהספר THE UPSIDE DAWN KIDS. במיקרה השני, ילדה קיבלה התקפת זעם והשתוללות כשהמורה שכעסה עליה, יצאה לקראת אבא שלה שבא לאסוף אותה מבית הספר כמו בכל יום שלישי בצהריים. היא חשבה שהמורה מבקשת מאבא שלה לא לפגוש אותה כי היא לא עמדה במטלות הלימודיות. זה היה באמצע שנות השיבעים ורק אמא שלה הבינה את הבעיות שלה (גם זה היה נס בימים ההם). האבא חסר הרגישות החליט לא לפגוש אותה בגלל התקפת הזעם שלה. מדובר במקרה האמיתי של ג´ניפר מתוך SMART BUT FEELING DUMB. מה יש לומר. לפעמים לא צריך למות בשביל להגיע לגהנום.

התגלית אינה צרה. היא תחילת פתרון

לצערי, איני יכול לומר לך דברים דומים לגבי הבעל. מתי יגמרו הצרות? אנשים נתקלים במצבים קשים במשך כל החיים ומצליחים להתמודד עם חלקם. ככה זה. לפעמים מוצאים בעיות ולפעמים פתרונות.

שריתילה

New member
ישנם טיפולים גם לדיסלקציה וגם לADHD

הבעיה היא כפי שאומר עדו בנוגע לבעל אי אפשר לומר את אותם הדברים אם הוא כבר עזב. וצרות תאמיני לפעמים ממש לא חסר. נגמרת צרה אחת והאחרת מופיעה לה לפתע. אבל תדעי, שבסופו של דבר אלו עדיין צרות שניתנות לטיפול וזה מה שמעודד דווקא. הצרה האמיתית היא כשמגלים משהו שאין לזה תקנה (חו"ח). באמת כפי שנאמר לך, חפשי לך מקורות תמיכה, כי בכל צרה שלא תהיה, תמיד יותר קל כשאנחנו לא לבד. שרית.

zivadina

New member
אנחנו תמיד איתך.

בנוגע לילד, יש טיפולים שהוכחו כמוצלחים גם לדיסלקציה וגם ל-ADHD . מוצלחים זה אומר שאפשר לפתח דרכי עקיפה, אבל לא לחסל את הליקוי. בנוגע לבעל, גם כאן יש הרבה טיפולים טובים. אבל הכי חשוב, וכאן אני חוזרת על דברי חבריי, שתתמכי בעצמך, כדי שיהיה לך כח לטפל בכל הבעיות. מה לעשות, רק את יכולה לעזור לעצמך, לכן- תחפשי הרבה תמיכה ותפנקי את עצמך, כדי לאזור עוז וכוחות. אני תמיד מוכנה לענות לך באופן פרטי. אם תרצי, אתן לך גם את הדוא"ל שלי. אני עונה מיד כאשר מגיעה למחשב, וזה כל יום. זיוה

arena

New member
כוח ןחוזק

תהיי חזקה, תדעי שמכל משבר אפשר להתאושש למרות שלעיתים זה לוקח יותר זמן. תתחזקי , חזקי את עצמך ותתחילי לטפל בדברים לאט לאט ובקצב שלך. הדברים יתאזנו !! כל דבר הוא בר טיפול ואפילו תיקון , לדעתי. אל תשכחי את עצמך , תאמיני בכוחותייך לשנות דברים והכל יקרה בזמנו. גם כתיבה בפורום עוזרת !!

mirigaon

New member
אמת ויציב ותודה רבה

אני חזקה ולא נשברת בקלות הרעיון הוא שאני חזקה אפילו יותר מכיוון שהייתי צריכה להתמודד גם עם הבעל וגם עם ילדיי, עכשיו רק עם הילדים

SHIRITA13

New member
הצרות לא נגמרות אבל אנחנו לומדים

להתמודד איתם במשך השנים. כמובן שההתמודדות היא קשה. אפשר להעזר באנשי מקצוע, אני ממליצה!!! ובמקרים קשים גם בתרופות (אני למשל לוקחת תרופה נגד דיכאון). בהצלחה ותחזיקי מעמד נ.ב. הנשים הם עם חזק (עם כל הכבוד לגברים, מספר הנשים החזקות שאני נתקלת בהם רב על הגברים).

למעלה