מתי הפרק האחרון?! מתי ישודר הפרק האחרון לעונב של מגרש ביתי? ותיהיה עוד עונה?!
ש שלגייה 16 New member 15/8/05 #1 מתי הפרק האחרון?! מתי ישודר הפרק האחרון לעונב של מגרש ביתי? ותיהיה עוד עונה?!
ג גיטרה עם אדמת New member 15/8/05 #2 עוד שבוע!!!!!!!../images/Emo168.gif וואלה, הגעתי למסקנה שבאמת כיף לרשום עם הרבה סימני קריאה.
ג גיטרה עם אדמת New member 15/8/05 #5 אז שבועיים.../images/Emo3.gif../images/Emo168.gif מקסימום, לא יותר.
G guyx New member 15/8/05 #7 זה פרק כפול בארה"ב שידרו את שני הפרקים אחד אחרי השני, אולי זה מה שיעשו גם בארץ... 222 - The Tide That Left And Never Came Back 223 - The Leavers Dance הפרק האחרון חזק, הוא משאיר הרבה דברים לצפות להם בעונה השלישית...
זה פרק כפול בארה"ב שידרו את שני הפרקים אחד אחרי השני, אולי זה מה שיעשו גם בארץ... 222 - The Tide That Left And Never Came Back 223 - The Leavers Dance הפרק האחרון חזק, הוא משאיר הרבה דברים לצפות להם בעונה השלישית...
ה הילדה הכי 7 New member 17/8/05 #8 . חזק?! הייתי אומרת קצת אכזרי... יש להם דרך ייחודית לסיים עונות... בכולופן אני כבר מחכה לעונה השלישית!!!
. חזק?! הייתי אומרת קצת אכזרי... יש להם דרך ייחודית לסיים עונות... בכולופן אני כבר מחכה לעונה השלישית!!!