מתי הפיינל צחוק?

מתי הפיינל צחוק?

מתי מצלמים את הפיינל צחוק? ואיפה מצלמים (באולפני מימד או באקדמיה)? והאם ישנה איזו דרך להשיג כרטיס (חוץ מלהיות חבר של מישהו בהפקה...) ?
 

אסִי

New member
קצת פרטים:

המופע אשר מוצג לצופים בערוץ 2 בימי שישי ב-21:10, הינו מופע אשר צולם באולפני התוכנית (לא בטוח שזה "מימד"), ולא בלופט של האקדמיה. בקשר לכרטיסים - כל הכרטיסים אזלו.
 
מתי הפיינל צחוק../images/Emo35.gif

תודה על התשובה בקשר לכרטיסים וחבל שזאת היא. מתי אמור להיות הפיינל? ומתי הוא ישודר?
 

אסִי

New member
>>>>

אני עסוק לאללה, אז מצטער על הבעיות בהודעה והשגיאות (אם יהיו). אז ככה: שבוע הבא יתחרו טלי, דופה וטלי. כפי שהיה הערב, אחד מהחבר'ה שיופיעו בשבוע הבא יעזוב. ואז יקחו את הרביעיה שנותרה ויביאו אותם לגמר - שם יוכרז הזוכה. עכשיו יש מצב שההפקה תשנה את זה, אז זה לא בטוח.
 

אוש7יתי

New member
יהיו שגיאות

ציטוט:"אז ככה: שבוע הבא יתחרו טלי, דופה וטלי" טוב סתם צוחקת... אתה עסוק...... טוב אבל מי השלישי שיתחרה? צחי לא?
 

Kido2222

New member
טוב טוב, רואים שאתם לא מבינים כלום

ככה... השבוע הייתה תוכנית שבה השתתפו יוסי וטירן, אבי נוסבאום והדר לוי.. שבוע הבא... אותה תוכנית (יענו חצי גמר...) שהמשתתפים בה הם: צחי אירני, טלי אלגד ושלישית דופה. עכשיו... התוכנית הבאה, של חצי הגמר השני, תיהיה בתאריך ה30.4 וביום שישי אחרי זה... יהיה הגמר - הפיינל צחוק. הגמר כן מצולם באולפני מימד... אין לי מושג מאיפה המנהל שלנו זרק שלא נראה לו... אין לי מושג מאיפה הוא זרק שאין יותר כרטיסים? אבל בסדר... הוא יודע הכל. האפשרות היחידה שאין באמת כרטיסים זה בגלל שזה סט סגור, תוכנית אחרונה. ולא... הוא לא יהיה בלופט והוא לא יהיה בקניון ארנה... תשכחו מזה. קיצור, רק באולפני מימד.... איפה שעד עכשיו צולם כל התוכניות של הגמר...
 

אסִי

New member
בוקר טוב,

אז בקשר לשאלה "האם גמר הפיינל-צחוק לא מצולם באולפני מימד" זה נכון שעניתי שלא נראה לי, מאחר ואיני יודע בוודאות את האם התוכנית משודרת באולפני מימד; לכן איני רוצה לשקר לחברי וגולשי הפורום. אני מקווה שעכשיו אתה מבין אותי יותר טוב.
בקשר לזה ש"אין כרטיסים", זה באמת נכון. באמת אין כרטיסים ומאוד יכול להיות שהסיבה לכך שאין כרטיסים מאחר והסט סגור. ואם אתה מעוניין לבדוק אותי, אתה מוזמן להתקשר אל ההפקה, לבקש - ותראה שאין. בוקר טוב.
 

m a z i ohayon

New member
בקשר לחצי הגמר - מה עם מי שעף כבר?

אמרו שצולצו שני חצאי הגמר נכון? אני כבר יודעת מי עף אבל אני לא יודעת אם מותר להגיד - אז ככה...עף עוד מתמודד נכון? אז מה עכשיו? בשבוע שיהיה בביפ - נראה את המתמודד שעף בחצי גמר ה-2? או איך יהיה? הוא ישאר בלופט עוד שבוע?
 

Shablula 88

New member
בדיוק מה שאני רוצה לדעת......

אין לי שמץ של מושג איך זה הולך להיות... מי שיודע שיגיד...
אבל אל תשכחו לדבר בספולירים!
 

Kido2222

New member
אני לא רוצה להתקשר להפקה ולברר...

כי זה מה שהם יגידו לכולם... אבל עם אנשים אחרים... יש מצב שכן ייקבלו כרטיסים.. אני עדיין בודק אם אני יכול לסדר לי כניסה לשם... אני מקווה שכן... והבנתי את העיניין שאתה לא רוצה לשקר... סבבה.
 

Shablula 88

New member
תירגע..... לא הייתה לו כל כוונה..

להפך, כוונותיו טובות! אז נא להרגיע!
 

m a z i ohayon

New member
מישהו?

מישהו יודע אם המתמודד השני שעף בחצי הגמר <חצי הגמר ה2> ישאר לעוד שבוע בלופט או איך זה הולך להיות??
 

Kido2222

New member
אני לא באתי לקטול...

אני באתי לעשות סדר בבאלגן זה הכל...
 

קליפס

New member
באמת צילמו את חצי הגמר השני?

אני מתכוונת לתחרות טלי-דופה-צחי? יש פה מישהו שהיה שם ויכול להבטיח לי שזה צולם? אם כן אני לא מבינה למה משדרים את זה שבוע הבא ונותנים למתמודד שהודח עוד שבוע בלופט. לא הוגן.
 

OnlyMe sahar

New member
סתם משהו ששמתי ../images/Emo23.gif אליו

זה רק אני שמתי לב או שקיציס לבש את אותה החולצה כבר 3 תוכניות??
 
למעלה