מתי העונה שלישית???

• פותח הנושא hnr
  • פורסם בתאריך
נצל''ש

קאסטרו החליטו השבוע להשיק בקולקציית החורף שלהם מוצר מאוד איכותי.פרווה אמיתית, כן אמיתית לגמרי - לא זבל סינטטי, ולא חיקויים - הפרווה שלהם היא מחיות אמיתיות.אמיתי כמו שרק הטבע יכול לעשות.הייתי רוצה להזמין אותך לצפות בסרטון שמראה יום טיפוסי במפעל לייצור פרווה,אם הלב שלך חלש,או שאתה מעדיף להתעלם מהמציאות,אל תכנס! http://www.strasbourgcurieux.com/fourrure/ אתה עדיין רוצה להכנס לחנויות של קאסטרו

inbalz4

New member
את לא חייבת לקנות את זה!!

מסכימה איתך מאה אחוז אבל עדיין את לא חייבת לקנות דברים עם פרווה יש שם גינסים וחולצות זה לא פרווה

catslover

New member
גישה לא נכונה...

ברגע שאת תומכת בחנות שמוכרת פרוות את מעודדת מכירת פרוות! כל עוד אנשים יחרימו את קסטרו ויחתמו על העצומה, הם יבינו שהם צריכים להפסיק למכור פרוות של שועלים וארנבות (שסתם בשביל הידע האישי, כל התהליך של הוצאת הפרווה+העור נעשה כשהחייה האומללה בחיים!) בקיצור, אני לא חושבת שאת רוצה לעודד מכירה של פרוות, נכון? אז כל עוד קסטרו מוכרים פרוות פשוט להחרים אותם יש המון חנויות עם אותו סגנון של בגדים, ואפילו פחות יקרות!

catslover

New member
מי?

מישהו ניצל"ש את ההודעה שלך! זהו ומישהו אחר גם ענה לך...

inbalz4

New member
אוקיי א' הם לא בחיים

תיראי אולי יש מקומות שכן אבל הפרווה שבקסטרו זה חיות שציידים הרבה אותם הם מוכרים את הפווה זה חיב שכבר מתה ואני גם ככה לא קונה בקסטרו

catslover

New member
הפ לא צדים שום דבר... זה אולי מה

שקורה בסדרות מצויירות... נראה לך שבתעשייה כזו הם יצודו משהו? הם מגדלים אותם בשביל זה. תאמיני לי שלא הייתי אומרת משהו כזה נורא אם זה לא היה נכון או מבוסס על משהו! וטוב שאת לא קונה בקטסרו...

mirymoo

New member
אכזריות!!!

חזרתי לפה אחרי כמה ימים של פרידה מהמחשב..
אני גם ככה לא קונה שם ..יש להם מחירים שמזכירים לי מספרי טלפון על דברים ממש פשוטים...כמו חולצה מיסכנה עם הכתובים קסטרו ב100 ש''ח!!!

NitsNats©

New member
אהה!!!! *מקללת שוב*

לעזאזל עם זה! זה בכל מקום! אני ממש ממש תומכת בעצומה הזו כנגד הפרוות! באמת שאני תומכת. אני פשוט סובלת מאז שראיתי את הסרטון הזה. זה מזעזע. זה אכזרי. זה מבחיל מה שאנשים מסוגלים לעשות. מזעזע. והממ... הלינק ששמת מוביל גם לעצומה? כי אם לא אז אני אשים.

loli kiss

New member
אכזריות../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif../images/Emo70.gif

זהו מהיום אני לא קונה יותר בקסטרו..זה לא שקניתי הרבה..אולי חולצה אחת/שתיים אבל לא יותר מזה
לא רק שאני לא קונהשם יותר אני לא דורכת בכניסת החנות
אכזריות
אני אומרת שצריך לפרסם את הסירטון בכל הפורומים, אחרי שאנשים יראו מה קסטרו הזבלים עושים לחיות האומללות נראה אם משהו יעיז לדרוך בפתח החנות

ככה

קודם כל קסטרו מוכרים פרוות אפילו ראיתי את זה! עם תסתכלו בוידאו תראו איך הם מכינים אותם ! חתיכת מפגרים שכמותם אין להם לב ! פשוט אין !

למעלה