מתי הסדרה חוזרת??

ScoobyGang girl

New member
"הסדרה"= באפי...?

מזתומרת "מתי חוזרת"? לאיזה עונה? באיזה ערוץ? קצת ספציפיות לא תזיק, ואני בטוחה שגם התשובות יהיו יותר לעניין...

urieven

New member
בכלל

חשוב לי בעיקר העונה החדשה אבל בכלל אם היא חוזרת גם בשידורים חוזרי ובאיזה ערוץ כל אחד

Cyber Cat

New member
שידורים חוזרים יש עכשיו

בביפ, ערוץ הצחוק. עונה 2 עכשיו. אח"כ 3, 4, ואי"ה גם 5 (אמן!). אומרים שהעונה ה-6 תגיע לסטאר וורלד, אבל אני לא בטוחה. אם היא תגיע, זה יהיה אחרי שתיגמר העונה של רוזוול, שהתחילה רק בשבוע שעבר. Cyber Cat

bob1

New member
ברור שהעונה ה6 תגיע לסטאר וורלד!

יש להם מחזורים של כמה חודשים. כל 22 שבועות (אין לי כח לצמצם את זה לחודשים) שזה עונה ממוצעת של סידרה מתחלפות התוכניות. אז בעוד 21 שבועות בערך העונה השישית תגיע.

ANGEL N

New member
אמן, ושלא יצנזרו יותר מידי

ת´אמת הם החזירו תשובה שהם ישדרו את העונה השישית בודאות, רק בבקשה שלא יצנזרו יותר מידי. אהההה ודרך אגב אנחנו כנראה נראה את באפי ומיד אחריה את אנג´ל בניגוד לארה"ב שרואים את הסדרות בימים שונים. לפחות משהוא אחד טוב יותר משהוא שם לב למה שהוספתי לחתימה שלי!!!

B a n j o

New member
הממממ

בעיה קטנה תראה בדרך אחרת ולא בסטאר אם אתה חושש מצינזורים, יתחילו לשדר את באפי ואנג´ל ביחד כדי להגיע לתוכנית של חצי שעה אם הם יצנזרו אפילו חצי

resputin

New member
אתה יודע..

זה לא תלוי רק במחזורים, זה גם תלוי ברמת המזומנים שמופרשת מצד א´ ל-ב´.. והאינטרסים של צד א´. צד ב´ עשו עונה.. איך נגדיר את זה.. פורובוקטיבית? כן. אוקיי- אז צד א´, שאחראי על שידורים ברמה אממ.. איך נגדיר את זה.. צנועה ואנטי הומולסבית? כן. אוקיי, (זה רק אני או שיש פה תבנית..?). בכל מקרה, לא יודעים אם העונה השישית תשודר בסטאר, עקב הצנזורים החוזרים- מכיוון שיהיו פרקים, שיחתכו ללא רחמים או כלל לא ישודרו. דברים כאלה, בניגוד לשנייה פה שנייה שם- שגורמים גם ככה לחורי עלילה בעיני הצופים, סצינות ודקות שלמות שפשוט ´יעלמו´ מהמסך יגרמו לבלאגן וחוסר הבנה, זה שיקול גדול מנגד לבזבז סכום נכבד של כסף, בלמען קניית הזכויות של עונה זו.

למעלה