מתי הנחת תגיע

poodle1

New member
מתי הנחת תגיע

שלום שמי מיכל 22-7-75 אני די מרגישה לא יציבה לאחרונה מכמה סיבות - אני מתעסקת באומנות [עם בן זוגי 1-11-72] ונורא קשה לי להוציא את זה לפועל,אני מתחתנת ביוני וזה גם מוסיף לי לחץ ויש לי פחד והתלבטות אם להיכנס להריון בקיץ אז מתי תהיה תגיע אליי השלוה ע"מ שאוכל להמשיך הלאה? בקיצר אשמח לשמוע את דעתך תודה מיכל

שלום מיכל ,

למען האמת שלווה היא מצרך מאוד מבוקש לחייך ולכן עלייך לשמור עליו ולעבוד קשה מאוד בשבילו קיים בך מתח תמידי וחוסר שקט ולכן קל מאוד להוציא אותך מאיזון את מאוד רגישה ונפגעת בקלות ואת מסוג האנשים שהדברים לא מגיעים בקלות בחייהם והם צריכים לדעת טוב טוב מה הם רוצים אני יודעת שאת בתוכך מרגישה סגירות ותקיעות מבלי בפועל להבין למה ... אם תרצי לדעת יותר אוכל להרחיב ביעוץ אישי . מערכות זוגיות אינן קלות לך ,למרות שאת מאוד משפחתית וחשובה לך משפחה . השנה יש יופי של הזדמנויות לביטוי אישי , לנסיעות,לשמחות אם רק תתני מנוחה לדאגות וללחץ שלך , כל דבר יגיע ויסתדר בזמן שלו הניחי למלחמות הפנימיות שלך ולספקות שמלוות אותך באופן תמידי קחי אוויר ותני לזמן לעשות את שלו ונסי לחשוב פחות ולדאוג פחות . חשובה מאוד רגיעה ,רוחניות ומחשבות חיוביות . בברכה ובהצלחה,קרן

למעלה