מתי המפגש הבא?

MommyHug

New member
גם אני רוצה

פעם קודמת לא יצא לי... וגם הייתי חדשה אני אשמח מאד לבוא

הדברים הבסיסיים של להרים אירוע:

- איתור מקום [רצוי בבית פרטי של אחת הגולשות, זה יותר אינטימי; רצוי באיזור המרכז, כדי להגביר את הסיכוי להגעה של בנות מאיזורים ג"ג שונים] - "שיווק" האירוע - תזכורות, בדיקת כוונת הגעה, סיוע לשידוך בטרמפים ... - תיאום מי מביאה מה [אוכל]. כאלה ...

mel86

New member
היי

שלום לך.... לא הייתי כאן הרבה זמן כי הייתי מאוד חולה ואני עדיין לא מרגישה כל כך טוב אז נכנסתי לכאן לכמה דקות וראיתי את ההודעה על המפגש אז רציתי לשאול מה זה המפגש הזה ומה עושים בו.....זה מאוד מעניין אותי.... וגם מי יכול לבוא? תודה מראש על התשובה.........

לונה..

New member
זהו מפגש חברתי לכל דבר

מדברים בו על כל נושא, החל מאמא והאובדן והאבל וזכרונות וכדו' ועד יהודה סעדו ושיעורי לשון
מכאן את יכולה להבין שנושאי השיחה מאוד מגוונים
וכן, מותר לצחוק במפגשים הללו ואפילו רצוי. מה עושים מעבר לשיחות? אוכלים, כמובן. הכל מהכל, בדרך יש הרבה מבחר
, יש כאן כמה שמתמחות בפשטידות ויש כאלה שמתמחות בלשכוח להביא דברים (כמוני
אבל סולחים לי כי אני קטנה
)... מי יכול לבוא? לסקאלי יש את הניסוח המדוייק וההסבר אז אני אפנה את מקומי ואתן לה לפרט לגבי העניין. בקיצור - תבואי. יהיה טעים

לונה..

New member
וואי כמה אייקונים

נו, יש לי נטיה להסחף בשעות הללו של הלילה... וגם ברח לי "כלל" איפשהו שם... זה כנראה סימן בשבילי שהגיע הזמן לחבק את הכרית. שיהיה אחלה לילה ושבוע טוב לכולנו!

מי יכולה לבוא?

כל חברת פורום, בלי קשר למס' הפעמים שכתבה הודעה, מתי כתבה, או אם בכלל כתבה [כלומר, גם גולשות "סמויות" מוזמנות!

עודליל

New member
מתי ואיפה גם אני רוצה לבוא. צבעונית

נוכל ליסוע ביחד למפגש כמובן אם בא לך או שאולי בא לכן לבוא ליום כיף בירושלים?

../images/Emo6.gif ואת יודעת טוב מאוד

למה את מתביישת ... טוב, אני מוסיפה עוד הרחבה ל'מי יכול הלבוא' - גם מי שהבטיחה כל מפגש שהפעם היא בטוח מגיעה, וברגע האחרון הבריזה ...
האמת, אני מה-זה אשמח לראות אותך במפגש ... כל כך הרבה זמן את כבר פה, זה לא נתפס שעוד לא נפגשנו ...

מסכימה מודה ומתוודה!

הפעם תהיה לי סיבה להגיע ולא לבד עם עודליל!!!! איך מתקדם העניין? באמת אנחנו צריכות להיפגש!

למעלה