מתי הם בצפון?!

eidanmk

New member
מתי הם בצפון?!

מישהו יודע מתי סינרגיה מופיעים בצפון?!

כמה פעמים צריך להגיד לכם ש.....

יששששששששששש לוחחחחחחחחחחחחחחחח הופעותתתתתתתתתתתתתתתבאתררררררררררררררר שלהםםםםםםםםם ואם עדיין לא כתוב או שעדיין לא מתוכנן או שיפרסמו בקרוב....אבל הלוח הופעות תמיד מעודכן... אז ניכנסים מידי פעם ומיתעדכנים... תפסיקו לשאול כל פעם "מתי יש הופעה שם ופה ובטיזנאבי.....דייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי ...יש לוח הופעות אז תסתכלו בלוח הופעות....ראבק..... הנה קישור לאתר.... http://www.synergia.co.il/index.php

חחחח סליחה אם נישמעתי עצבני..אבל

כל שני הודעות בערך אנחנו רואים שמישו אחר שואל "מתי יש הופעה פה?...או מתי יש הופעה שם ופה ושם ופה ושם ופה ושם"... חלאס...מה אנשים לא קולטים שכבר מיליון פעם אמרנו שיש לוח הופעות?! כל פעם שואלים......למה מה אנחנו נביאים? גם אנחנו מיתעדכנים דרך הלוח הופעות אנחנו לא אורי גלר... מי שרוצה לדעת על הופעה שיסתכל הלוח הופעות... ואני לא עצבני אגב....סתם אני רק מסביר כדי שבפעם הבאה לא ישאלו... למרות שאני בטוח שישאלו.... ביי ועכשיו כולם לחייך חיוך אחד גדולללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל

גם אני חושב ככה האמת....

יש את "נימרוד הראל"...מערוץ 10...הוא יותר טוב ויותר מגניב.... והוא פאייטר רציני.... והוא גם אמיתי לאללה ולא שחצן כמו אורי גלר שחושב תעצמו לאלוהים... יאללה שיילך יחפש מי ינענע אותו... ולאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אני לא עצבני.....חחח....לפני שתתחילו להתקיף אותי.....חחחח סתם אני דווקא במצב רוח טוב אז אני קצת אוהב לחפור.....חחחח קטעים איתי.... (כן בטח)..... ווווויייייי איזה חופר אני.... לא יכול לשתוק..... נוווווו דייייייי כבררררר...... אין אני לא מסוגל האצבעות שלי רצות לבד..... נו די כבר יא נודניק..... יווואוווו אלוהים ישמור איתי.... האצבעות לא זזות מהמקלדת..... הצילוווווווווווווווווווווווווווווווו............. אני לא מצליח להפסיק....... נו מה ניסגר איתי......... אחחחחחחחחחחחחחחחחחח הנה הצלחתי...... בעצם לא זה ממשיך....... נו האצבעות לא זזות..... יואווווו איזה חופר אני...... נו מה יהיה?....... נו דיייייייייייייייייייייייייייייי....אחחח הנה... אחח יופי ברוך השם.... כבר נילחצתי.... נווו?...הנה זה לא מפסיק בכל זאת?.... נו מה יהיה?... יהיה טוב... חחחח..... טוב די.

חומד, תרגיע.

ומהר. יש אנשים שלא מכירים את האתר, אפשר לתת את האתר- ואם זה ממש מעצבן אותך שכל הזמן שואלים- תתעלם ואל תענה להם. מישהו אחר עם פיוזים קצת יותר ארוכים יענה במקומך.

טוב סליחה הגזמתי..מודה....

אולי באמת קצת דבריי יצאו מהקשרם....כל אחד יכול להבין דרך האותיות את מה שכתבתי בצורה שונה....כי בתכלס לא היתרגזתי...אז אולי מה שכתבתי היה ניראה קצת חמום מוח ומעוצבן....אבל לא......לא היתכוונתי להרגיז... סורי...וסליחה שהבנתם לא נכון.... אז סליחה... זה בסדר?.... או שאתם לא מסתפקים בזה... כאילו יעני לא עשיתי כלום בעצם......סתם לא הבנתם נכון... סליחה בקיצור...יאללה מה אני חופר.....

wintera

New member
לחלק (כולל אני) שלא עולה האתר...

אולי שמישהו יקח יוזמה ויפרסם לוח הופעות שבועי או משהו?

סינטטית

New member
יש לוח אירועים של הפורום למעלה

אני מעדכנת אותו (לפחות משתדלת) כשצריך... הוא בדר"כ מעודכן אז אפשר להכנס לשם

סינטטית

New member
ואי ואי

מה קורה אנשים? הוא רק שאל.... בכל אופן חבוב, יש לוח הופעות מלא באתר כמו שאמרו, אתה מוזמן להשאר להתעדכן בפורום

eidanmk

New member
אני יודע שיש לוח הופעות!

אני כבר מספיק זמן מסתכל בלוח הזה.. וכל הזמן רשום שיש הופעה בת"א.. כפר סבא.. ובמקומות אחרים שלא בצפון אני מחכה שיהיה רשום חיפה.. או משהו בסגנון.. אז סתם רציתי לדעת אם יש מישהו שיודע.. קיצר.. תודה בכל זאת

למעלה