מתי הליגה מתחילה?

rocko22

New member
מתי הליגה מתחילה?

זהו הגיע חודש ספטמבר המיוחל... ואני שמח משתי סיבות: 1. יום הולדתי מתקרב מאוד 2. הליגה מתחילה... הגיע הזמן... רציתי לדעת אם הולכים לשדר את המשחקים ב- METV כמו בשנים שעברו... ואם כן מי יודע מאיזה שעות... תודה

Reshefgarcia

New member
ככה...

באופן רישמי הליגה נפתחת בלילה שבין חמישי לשישי הבא במשחק בטוקיו-דום ביפן המחזור המלא הראשון ישוחק 3 ימים אח"כ ביום ראשון. ESPN ישדרו משחקים כרגיל בלילה שבין ראשון לשני,ובלילה שבין שני לשלישי FOX ישדרו כנראה משחק אחד ביום ראשון ב 8 בערב וMETV כנראה ימשיכו במתכונת הרגילה של 2 משחקים ברצף בראשון בלילה אחד ב 8 ואחד ב 11 בלילה מקווה שזה עונה לך על השאלות. ברוך בואך לפורום

Reshefgarcia

New member
בעיקרון...

כן... משחק אחד ב FOX ומשחק אחד ב METV ביום ראשון בשעה 8 (לעיתים זה אותו משחק) משחק נוסף ב METV בשעה 11 ביום ראשון. משחק בלילה שבין ראשון לשני ב ESPN בד"כ בשעה 03:30. ו MONDAY NIGHT FOOTBALL בלילה שבין שני לשלישי,בד"כ בשעה 04:00 כולם בשידור חי. ככה לפחות זה היה ב 3-4 עונות האחרונות

lambdeus

New member
!!! המשחקים שישודרו בMETV !!!!

אני שמח לבשר שMETV ישדרו בשבוע הראשון של העונה ביום ראשון הבא את שני המשחקים הבאים: 20:00 טנסי טייטאנס נגד הפיטסבורג סטילרס. 23:15 אריזונה קרדינלס נגד הניו יורק ג'אינטס. יאללה פוטבול!!!!!!!!!!!!!

תגיד, המידע אמין? באתר

שלהם עוד לא רשום כלום. איזה לילה לבן וכייפי צפוי לי

lambdeus

New member
כן. המידע הוא אמין ומהאתר של METV

תיכנס בצד ל programing ואז תיכנס לקישור ללוח השידורים המלא.

RoyBehar

New member
מישהו יודע לגבי איאספיאן ופוקס?

ז"א, אי אס פי אן מן הסתם ישדרו את המשחק של הקולטס בראשון ואת המאנדיי נייט, אבל מה לגבי המשחק ביום חמישי? מישהו משדר אותו? ומה פוקס משדרים ביום ראשון? איזה התרגשות....

למעלה