מתי הזמן הנכון..?
זוכרים אותי..?
(פאדיחה אם לא..חח) הייתי שבועיים בלונדון..היה מטורף!!..אבל עזבו יש לי בעיה רצינית..בעיה אישית.. שקשה לי לספר לאנשים שקרובים אליי.. אז אני אספר למליון איש באינטרנט..חחח כמו שאתם יודעים אני במערכת יחסים ..מושלמת! כבר חודשים וחצי כמעט...(טפו טפו טפו .. בן פורת יוסף..חח).. ו..יש לי בעיה..אממ..אני די לא מנוסה בקטע המיני..חח בקיצור אני בתול.. זאת אומרת לגמרי .. חוץ מנשיקות ואולי טיפה מעבר..זה שלא היו לי מערכות יחסים לפניו היו לי.. 2 לפני אחת קצרה ואחת ארוכה יותר...ואף פעם לא קרה שום דבר.. כאילו מבחירה שלי .. הייתי מאוד צעיר בעייני (16)..ולא הרגשתי מוכן בככלל..ולא רציתי .. ואני לא מצטער בדיוק ההפך.. בקיצור..אנחנו ביחד כבר חודשיים וחצי.. ובוא נגיד שהוא קצת לוחץ..בצורה עדינה..ולפעמים בצורה לא כול כך עדינה..חחח..שהוא רוצה שכאילו נתקדם ..וכאלו.. ואני לא יודע!!!
.. מצד אחד אני כבר בן 19 (וחודש)..וכול החברים שלי כולם עשו את זה ממזמן..חחח ולוחצים עליי שאני כבר אעשה את זה ואפסיק להיות נזיר..וכאילו גם אני אוהב אותו ומרגיש נוח ובטוח איתו שזה מה שתמיד חיפשתי במישהו בשביל לעשות את זה איתו.. ומצד שני..אני מפחד שזה יקרה ואז אנחנו ניפרד..ואז אני ארגיש שזה היה סתם..חח מה לעשות אני מהדור הישן..אני לא עושה את זה עם כול אחד..ואנ גם לא יודע מה .. ממש עושים..חחח..וזה מפחיד אותי ומלא דברים. ואני לא יודע מה לעשות..
.. אני רוצה לשמח אותו.. וגם שאני כבר אעשה את זה!!! וזה ירד ממני כול הקטע של "הבתול"..ואני מפחד שזה גם יכול לגרום לזה שניפרד לא שהוארמז על זה להיפך הוא סבבה עם זה אבל אני יודע שהוא רוצה את זה אנחנו לא ילדים קטנים אני 19 והוא 23 ואנחנו לא בני 15 וגיע הזמן שנעבור שלב.. לא יודע מה לעשות מחכה לשמוע את הדעות שלכם..סוריי על החפירה
זוכרים אותי..?