מתי הזמן הנכון..?

aviran677

New member
מתי הזמן הנכון..?

זוכרים אותי..?
(פאדיחה אם לא..חח) הייתי שבועיים בלונדון..היה מטורף!!..אבל עזבו יש לי בעיה רצינית..בעיה אישית.. שקשה לי לספר לאנשים שקרובים אליי.. אז אני אספר למליון איש באינטרנט..חחח כמו שאתם יודעים אני במערכת יחסים ..מושלמת! כבר חודשים וחצי כמעט...(טפו טפו טפו .. בן פורת יוסף..חח).. ו..יש לי בעיה..אממ..אני די לא מנוסה בקטע המיני..חח בקיצור אני בתול.. זאת אומרת לגמרי .. חוץ מנשיקות ואולי טיפה מעבר..זה שלא היו לי מערכות יחסים לפניו היו לי.. 2 לפני אחת קצרה ואחת ארוכה יותר...ואף פעם לא קרה שום דבר.. כאילו מבחירה שלי .. הייתי מאוד צעיר בעייני (16)..ולא הרגשתי מוכן בככלל..ולא רציתי .. ואני לא מצטער בדיוק ההפך.. בקיצור..אנחנו ביחד כבר חודשיים וחצי.. ובוא נגיד שהוא קצת לוחץ..בצורה עדינה..ולפעמים בצורה לא כול כך עדינה..חחח..שהוא רוצה שכאילו נתקדם ..וכאלו.. ואני לא יודע!!!
.. מצד אחד אני כבר בן 19 (וחודש)..וכול החברים שלי כולם עשו את זה ממזמן..חחח ולוחצים עליי שאני כבר אעשה את זה ואפסיק להיות נזיר..וכאילו גם אני אוהב אותו ומרגיש נוח ובטוח איתו שזה מה שתמיד חיפשתי במישהו בשביל לעשות את זה איתו.. ומצד שני..אני מפחד שזה יקרה ואז אנחנו ניפרד..ואז אני ארגיש שזה היה סתם..חח מה לעשות אני מהדור הישן..אני לא עושה את זה עם כול אחד..ואנ גם לא יודע מה .. ממש עושים..חחח..וזה מפחיד אותי ומלא דברים. ואני לא יודע מה לעשות..
.. אני רוצה לשמח אותו.. וגם שאני כבר אעשה את זה!!! וזה ירד ממני כול הקטע של "הבתול"..ואני מפחד שזה גם יכול לגרום לזה שניפרד לא שהוארמז על זה להיפך הוא סבבה עם זה אבל אני יודע שהוא רוצה את זה אנחנו לא ילדים קטנים אני 19 והוא 23 ואנחנו לא בני 15 וגיע הזמן שנעבור שלב.. לא יודע מה לעשות מחכה לשמוע את הדעות שלכם..סוריי על החפירה

W a r r i 0 r

New member
../images/Emo119.gif ספונטניות אחי, ספונטניות.

גם לי נסיון אומנם, אבל אני ינסה לנסח את דעתי, תשמע אחי, אני כמוך מהדור הישן, מעדיף לזרום לאט אבל בטוח. כך שאתה לא היחיד. מה הייתי עושה במקומך, אהמ, שאלה לא קלה אולי הייתי מנסה לדבר איתו על זה ישירות, שיבין אותי, אולי, בתנאי שהייתי מוכן, הייתי מקדם בעצמי זרימה לאותו כוון (יו קנאו וואט איי מיאן) תשמע חמוד, החשש שלך לפרידה עקב יחסי מין הוא לא מוצדק, אין שום קשר לדעתי, במיוחד אם אתה אומר שיש לכם מערכת יחסים טובה:) בכל מקרה אחי, תהיה עצמך ותזרום עם מה שבא לך. תעדכן אותנו מה הולך איתך נשמה!:)

אווירנוש

שמע אחי, דבר אחד קטן ופשוט, אם אתה מרגיש מוכן, תעשה את זה, אם אתה לא, אל. הכי חשוב זה שתיהנה מזה, זו פעם ראשונה, ויש רק אחת כזאת

aviran677

New member
אבל..

אתם צודקים .. ואני מסכים פעם ראשונה יש רק פעם 1 !!..ואני רוצה שזה יהיה משהו שיהיה עם הבן אדם הנכון..אבל מזה להרגיש מוכן?..חח איך יודעים שמוכנים?..אין לי מושג אני רק יודע שאני פוחד ו..אני מודה שאומרים סקס המילה הראשונה שעולה לי במוח זה "איכסה"..חח אני אם רק מדברים איתי על סקס אני נהיה אדום מבושה לא יודע למה זה מביך אותי ואני לא יודע למה!!!ובגלל זה אני מדבר איתכם שאני לא רואה אותכם כי עם החברים שלי הייתי מת מבושה..אבל אני נמשך אליו והכול אבל.. זה נראה לי סיטואציה מביכה ומחליצה (וכואבת..
)ונורא אינטימית ... מצד שני מסכן הבן אדם..כמעט 3 חודשים הוא רק נגע בי מהצוואר ומעלה..ואני יודע שזה מפריע לו ושהוא לא רגיל לזה .. הוא אמר לי..אבל הוא גם אמר שהוא יחכה וזה לא כזה חשוב לו (כן כן..לא ממש מאמין לזה
).. ובנוסף לכול הוא רוצה שנלך סוף שבוע לצימר או לאילת.. וזה הכי מלחיץ כי שם אין תירוצים זה רק אני והוא לבד..!!
אוףף לא יודע מה לעשות!!..

Paranoid Eyes

New member
אבירן,

היי, אנחנו לא מכירים אבל אני רוצה לומר לך משהו, אם אתה כ"כ מתלבט, וכ"כ לא סגור על עצמך, אז אתה לא מוכן. בחיים אל תעשה משהו רק בשביל לרצות את הצד השני, זה לא בריא, זה לא טוב. הוא לא מסכן, 3 חודשים.. אם הוא אוהב אותך הוא יחכה, אני יודעת שזו קלישאה אבל זה פשוט ככה. איך יודעים שמוכנים? פשוט מרגישים את זה, זורמים, נהנים עם המגע הזה ולא עוצרים. וגם לא מתלבטים כל כך הרבה כמוך!:) אם תסעו לצימר, אני מציעה לנתב את הטיול ליותר חיצוני ולא פנימי.. לכו תטיילו אתה יודע. ובמצבים אינטימיים, אל תלחיץ את עצמך, תזרום עם מה שנוח לך ועם מה שלא , אז תעצור. אני בטוחה שהוא יבין, ואם לא... אז אולי עדיף לך בלעדיו. הכי חשוב שבאמת תהיה רגוע
אתה לא לבד. בהצלחה, סיון.

למעלה