מתי הזה של אורנג'?

כן... היה לעשות מצות ../images/Emo6.gif

עם קמח מצה והכל. אני הכי התלהבתי מהדוכנים הפינתיים, היתה אחת שצירה על ציפורניים וכאלה... אמרו לי שהיא היתה באקזיט, היתה לי תחושה שכבר ראיתי דברים שלה, בסוף הסתבר שיש לי טבעת שלה (צירפתי תמונה ממש גרועה, אבל זה מה יש :\) ובעיקר בעיקר מהמוסיקה והאנשים שהיו. הברייקדאנס היה נחמד, לא הספקתי לראות הרבה, כנ"ל הסקייטינג-זון שהיה. בקיצור היה שווה ללכת, אבל מי שלא בא לא הפסיד במיוחד.

BeNiT1BiNbA

New member
וואייי הטבעות שלה היו מדהימות..אבל

מרוב שלא יכולתי לבחור, החלטתי לקנות 2 סיכות שלה =] אני אולי אעלה תמונות אם יהיה לי כוח לצלם חח.. סיכות מה זה בובתיות P: אני חולה על שטויות כאלה..ובאמת שהעדפתי טבעת, אבל המבחר כל כך גדוללללללל והטבעות עולות 30-35 ש"ח..אז קשה לקנות יותר מאחת..וזה בטח גם יצא לי מהתחת מתישהו אז חבל על הכסף חח.. אבל אין ספק שהיה כיף..וחבל שלא הספקתי להיות שם יותר מידי זמן.. אהבתי במיוחד את הקרבות פריסטייל..וזה שזכה היה מדהים!! הוא פשוט טובבב.. גם זה שהתחרה נגדו, השתולל לו באנגלית ואני נידהמתי.. קיצר היה אחלה.. והיה שם מישהו עם עיניים מדהימות שמכר קפה!! חסה יש לך מושג על מי אני מדברת..!?!?..עיניים כחולות מהפנטות כאלה..!!.. והברייקדאנס????..היה שם ילד קטן שעשה סיבובים מדהימים על הראש במשך דקות..מדהים ביותר =] ומשם הלכתי למפגש חיפושיות..ונהייתי ממש חולה..ועכשיו אני מתה =]

למעלה