מתי הזה של אורנג'?

LipStiK

New member
ה-orange urban play

יתקיים בשישי הזה... הוא נדחה משבוע שעבר בגלל הגשמים

LipStiK

New member
זה יהיה בדיזינגוף..

מכיכר דיזינגוף עד דיזינגוף סנטר, בין השעות 10 בבוקר עד 5 אחר הצהריים. הולך להיות שם מעין יריד ענק עם מתחם אופנה, מתחם היפ-הופ עם כל מיני אמ.סיז כמו סגול 59, חלוצי החלל ועוד, מתחם עם הופעות ברייקדאנס, מתחם לאומנות רחוב ומתחם מוזיקה. enjoy =]

LipStiK

New member
אה וגם אזור מיוחד לסקייטבורדס

עם רמפות וכאלה...

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

מה התאריך והשעה המדויקים

SuGar and SpicE

New member
לפי מיטב ידיעתי

מחר מ-10:00 עד 17:00. אל תסמוך על זה אבל ב100%. אז רגע.......מי בא

מחר../images/Emo35.gif../images/Emo4.gif

נראה לי שאני אוותר על התענוג.. גם לא נוח לי וגם יהיה שם בטח מפוצץץ

../images/Emo45.gif אכן כן...

ככל הנראה אני אהיה שם סביבות השעה 3. ובקשר להמלצות, מחר יפורסמו. עד אז- בואו לאורבן פליי :)

הממ נחמד, סביר אבל לא יותר...

יותר נהניתי מעצמי מאשר מהאירוע. לפרש?! מוזיקה סבבה, הספקתי לראות את חלוצי החלל, דוכנים מגניבים, אנשים מעניינים... אבל סך הכל- די רגיל. מזתומרת יותר נהניתי מעצמי?! רקדנו, קיפצנו, עשינו שטויות. קצת פידחתי את עצמי אבל היה כיף. חזרתי, כולי ג'יפה וריח של סיגריות ואלכוהול. הלכתי לישון :)

אני לא הלכתי.. אבללל ספרו עוד דברים

מי היה שם, אילו דוכנים היו, מתחמים עניינים.. ספרו

היה שם

ברייק דנס והיה שם את אלוף הארץ שאני לא זוכרת איך קוראים לו והעניקו לו גביע וגם היה את המקום ה2 וה3 והיה כל מיני תחרויות בברייק דנס(אם אתה יודע איך זה) וחילקו שם לרקדנים כלל מיני פרסים ואני לא יפרט בשמות שלהם כי אתה בטח לא מכיר אותם.. והיה שם כל מיני ראפרים והיה שם תחרות של דיג'יים ויותר קרוב לדיזינגוף סנטר התחילו כל הדוכנים והיה שם בגדים ולעשות מצות וכל הג'יגאלו(איך שלא כותבים) האלה. ובנו שם רמפות והיה שם תחרות על הרפמות בין רוחבים על אופניים, וסקייט בורד... והיה ממש שווה!!!

למעלה