מתי דקסטר חוזרת?
O OKDeSign New member 6/6/09 #3 בארה"ב היא מתחילה בסביבות ספטמבר בארץ זה עוד לא ידוע. וסתם דרך אגב, אפחד לא חייב לך כלום, לא צריך לדרוש תשובה.
בארה"ב היא מתחילה בסביבות ספטמבר בארץ זה עוד לא ידוע. וסתם דרך אגב, אפחד לא חייב לך כלום, לא צריך לדרוש תשובה.
C Coralulu182 New member 9/6/09 #5 היא פשוט הקפיצה בלי האייקון מה הבעיה? לא ענו אז היא שאלה שוב כעבור שעתיים.
C CoralP New member 16/6/09 #6 ../images/Emo45.gif../images/Emo203.gif לאחר שעתיים אני חושבת שזה לגיטימי ביותר להקפיץ.
O OKDeSign New member 17/6/09 #7 לאדעת, זה לא שהפורום מפוצץ הודעות זה עדיין נשאר יחיסת למעלה. ורק עכשיו שמתי לב זה נשמע כועס מידי, פשוט, סתם לא ראיתי צורך בלהקפיץ את ההודעה..
לאדעת, זה לא שהפורום מפוצץ הודעות זה עדיין נשאר יחיסת למעלה. ורק עכשיו שמתי לב זה נשמע כועס מידי, פשוט, סתם לא ראיתי צורך בלהקפיץ את ההודעה..
C CoralP New member 17/6/09 #8 בעיקרון..../images/Emo203.gif באמת לא היה צורך להקפיץ אבל התקוממתי מצורת הכתיבה שלך..("וסתם דרך אגב, אפחד לא חייב לך כלום") אני לא חושבת שזו דרך לענות למישהי בפורום זה הכל ^^;
בעיקרון..../images/Emo203.gif באמת לא היה צורך להקפיץ אבל התקוממתי מצורת הכתיבה שלך..("וסתם דרך אגב, אפחד לא חייב לך כלום") אני לא חושבת שזו דרך לענות למישהי בפורום זה הכל ^^;