מתי דיסק חדש??

פראליה

New member
מתי דיסק חדש??

אהלן. גיליתי רק עכשיו את הפורום של אתניקס (הגיע הזמן!). חבר'ה יש לי שאלה אתם יודעים אולי מתי יוצא דיסק חדש של אתניקס?? כי שמעתי השנה כבר שני שירים חדשים שלהם...."חמש שלוש אחת" שזה שיר שנראה לי שמעט אנשים שמעו אותו... הוא לא הצליח במיוחד ברדיו, ו"יהיה לנו טוב" המוכר יותר שיש לו גם קליפ קונספט יפה על המצב הכלכלי הירוד....האם השירים האלה הם חלק מדיסק חדש?? או שסתם לזאב ותמיר שיעמם אז הם כתבו קצת? למישהו ישנה אינפורמציה?

נטלייי

New member
קודם כל - ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

כרגע אתניקס עובדים על הפקת הדיסק של חיילי הנקמה (את יכולה לראות שרשורים בנושא בעמודים קודמים). אחרי שהם יסיימו את הדיסק של חיילי הנקמה הם יתפנו להקלטת הדיסק שלהם. ההערכה היא שהדיסק ייצא בקיץ כרגיל. לפי מה שהבנתי, חמש שלוש אחת, ויהיה לנו טוב לא מתוכננים להיכנס לדיסק הזה.

ethnix

New member
ברוכה הבאה לפורום

אנחנו כולנו מחכים בכיליון אוזניים לאלבום חדש מאתניקס אני אישית (ולא רק אישית) גם מחכה בכיליון עיניים להופעה שלהם רק שהחמרמירים המעופשים לא מופיעים בקרוב!! רק באמריקה בסוף החודש הזה!! פויה!

פראליה

New member
תודה לשניכם ..רק תיקון טעות..

התכוונתם לומר "ברוך הבא" ולא ברוכה הבאה לא יודע מה גרם לכם לחשוב שאני בת אבל לא משנה :) בכל אופן אני מצפה לדיסק החדש של אתניקס שיצא! את חיילי הנקמה אני לא כל כך אוהב ממה ששמעתי עכשיו עכשיו, אבל אם אתניקס מוצאים לנכון להפיק אותם אז שיהיה בהצלחה. :)

אהלן וברוך הבא !

אני לא אמרתי יפה שלום עד עכשיו כי אני ביישן
... כן, גם אני מחכה לדיסק חדש אבל יותר אני מוצא עניין בדיסקוגרפיה הגדולה של אתניX, בטענה שאתניX לא השאירו אותנו בלי כלום אלא עברו היסטוריה ארוכה והעיקר - עשו מוזיקה מלאה בכל טוב !! לכן אני מוצא לי כל פעם דיסק אחר של אתניX ומתאהב בו
, ולפעמים מוצא פנינות, שבכלל לא חסרות אצל אתניקסינו. אז אולי אין כל כך חדש מאתניקס כרגע, אבל יש הרבה מה לדבר על הישן
... סליחה אם כתבתי יותר מדי.
למען האמת, אפשר לדלג. בהצלחה.

למעלה