מתי ג´ן מתחתנת??

מתי ג´ן מתחתנת??

ה14 בפברואר, יום ולנטיין, הוא חג האוהבים האמריקאי, יהיה יום החתונה של ג´ניפר לופז ובן אפלק. זו חתונתה השלישית של לופז, שתלבש גם הפעם שמלה של ולנטינו. השחקן מאט דיימון ישמש שושבין, ובין האורחים הצפויים: החברים בראד פיט וג´ניפר אניסטון, ניקול קידמן, ברוס וויליס, סנדרה בולוק ורובין וויליאמס. לפי הדיווחים זו תהיה החתונה הגדולה ביותר של לופז. תהיה חתונה או לא? זאת השאלה..

J To The Lo

New member
אנשים...אולי נעשה סקר....

מי היה רוצה לראות את ג´ניפר נשואה לבן, ולמרות שכ-ו-ל-ם יודעים שבתוך שנה וחצי הטפסים של הגירושים יהיו מוכנים ויהיה לה כבר מישהו חדש..?

ווסל

New member
הסקר צריך להיות:

אפשר להיות יותר זונה מג´ניפר??? אנ´לא מאמין שזה באמת קורה!!! היא מתחתנת שוב!!!! בטח ה*** שלה כבר כחול מרוב דפיקות.

הפעם הגזמת...

עברת את הגבול... ג´ניפר לא זונה, ולא שטויות. כמו נשים רבות, גם היא ויחסים לא כ"כ הולך ביחד!! לי למשל, לא משנה אם הם יתחתנו או לא, גם ככה הם יתגרשו אחרי כמה זמן. והלוואי שלא, בשבילה.

itay1010

New member
נבלה

תסתום כבר את הפה, אור תעיף את החתיכת חרא הזה מהפורום, יא דו פרצופי, לפני כמה זמן אמרת שאתה אוהב את ג´ניפר, אז סתום, כולם שונאים אותך.

RIP CURL1

New member
רק נקווה בשבילה שלא תתגרש

כי זה מרמז על משהו 3 בעלים זה כבר יותר מדי אולי לא מתאים לה להיות אישה של מישהו טוב לא נפתח עין רעה העיקר שתיהיה איתו מאושרת

JLO freak

New member
בלי שום קשר לנושא...

עוד 38 ימים יש לי יום הולדת ואז כשאני יהיה בן 15(עוד 38 ימים) אני יתחיל ללמוד נהיגה על RANGER(=האח של ה-MULE&TOMCAR) ואז סוף סוף אני לא יצטרך להיות תלוי באף אחד...מזל"ט לי

J To The Lo

New member
ראסמי?!

לי יש יום הולדת עוד 34 ימים... ולפאף עוד 11 ימים.. והטיול ליומיים שחי עוד משהו כמו פחות מ48 שעות...איזה כיף!!! אז אני לא אהיה ראשון שני כאן...

J To The Lo

New member
אכן כן...

עוד 66 ימים, מזל"ט מעכשיו... ולמה היום הולדת שלי(28.11) ושל פאף(4.11) בלוח ארועים? מה אנחנו לא חשובים???!!!

תודה! כדי שיום ההולדת שלך ושל...

פאפי יופיעו, תכנסי לעמוד הלוח הארועים, רשמי שם את התאריך של יום ההולדת שלך ושלו ואכניס אתכם לרשימה
או קיי?

למעלה