מתי בפעם האחרונה?

עונה../images/Emo3.gif

מתי בפעם האחרונה קראתם ספר? הוממ קראתי ברפרוף איזה משו שקנו לי לפני כמה ימים מתים בפעם האחרונה ראיתם טלוויזיה? לפני כמה דקות מתי בפעם האחרונה הייתם בקולנוע? יום חמישי מתי בפעם האחרונה בכיתם? הוממ לע דעת מתי בפעם האחרונה צחקתם? יום שבת והיום .. כל יום בקיצור XB מתי בפעם האחרונה שמעתם מוזיקה? היום מתי בפעם האחרונה הייתם בהופעה של זמר\להקה? אממ ב 26.6 אני יהיה בהופעה של אוונסנס
מתי בפעם האחרונה אכלתם? הוממממ לפני כמה שעות מתי בפעם האחרונה ישנתם? לפני כמה דקות מתי בפעם האחרונה התקלחתם? אתמול מתי בפעם האחרונה שתיתם? לפני כמה דקות מתי בפעם האחרונה שתיתם משקה אלכוהולי? לפני שנה בערך מתי בפעם האחרונה חיבקתם מישהו? לפני כמה ימים ו..מתי בפעם האחרונה דיברתם עם מישהו? עכשיו

נושבו

New member
עונה!

מתי בפעם האחרונה קראתם ספר
אתמול בערב מתים בפעם האחרונה ראיתם טלוויזיה
אתמול בערב מתי בפעם האחרונה הייתם בקולנוע
לא זוכרת.. לפני מלא זמן מתי בפעם האחרונה בכיתם
אתמול מתי בפעם האחרונה צחקתם
היום בבצפר מתי בפעם האחרונה שמעתם מוזיקה
היום בבצפר מתי בפעם האחרונה הייתם בהופעה של זמר\להקה
ביום העצמאות מתי בפעם האחרונה אכלתם
לפני חצי שעה נראלי מתי בפעם האחרונה ישנתם
אתמול בלילה.. מתי בפעם האחרונה התקלחתם
אתמול בערב מתי בפעם האחרונה שתיתם
היום בצהריים מתי בפעם האחרונה שתיתם משקה אלכוהולי
בשבת בקידוש... מתי בפעם האחרונה חיבקתם מישהו
היום בבוקר ו..מתי בפעם האחרונה דיברתם עם מישהו
עכשיו.. במסן..

sweet shir

New member
בפעם האחרונה~

מתי בפעם האחרונה קראתם ספר? לפני.. 3 שעות. מתים בפעם האחרונה ראיתם טלוויזיה? עכשיו. מתי בפעם האחרונה הייתם בקולנוע? יום שישי שעבר. מתי בפעם האחרונה בכיתם? היום בערך, ואתמול שראיתי האוס. מתי בפעם האחרונה צחקתם? כל היום חח מתי בפעם האחרונה שמעתם מוזיקה? אממ, ב-12 בערך. מתי בפעם האחרונה הייתם בהופעה של זמר\להקה? יום העצמאות. מתי בפעם האחרונה אכלתם? לפני 3 שעות. מתי בפעם האחרונה ישנתם? אתמול. מתי בפעם האחרונה התקלחתם? אתמול. מתי בפעם האחרונה שתיתם? 4 שעות. מתי בפעם האחרונה שתיתם משקה אלכוהולי? אמ, לוזוכרת תאריך מדויק. פשוט באתי אל חברה שלי וראינו שיש לה בירה במקרר.
אני שונאת בירה חחחחחחחחחח XD מתי בפעם האחרונה חיבקתם מישהו? אני משערת שמתישהו היום. ו..מתי בפעם האחרונה דיברתם עם מישהו? לפני כמה דקות.

למעלה