מתי בפעם האחרונה?

מתי בפעם האחרונה?

אמ.. לא יודעת אם היה את זה מתישהו שהיה שאלון רק לזה אז תסלחו לי אם כן. מתי בפעם האחרונה קראתם ספר? מתים בפעם האחרונה ראיתם טלוויזיה? מתי בפעם האחרונה הייתם בקולנוע? מתי בפעם האחרונה בכיתם? מתי בפעם האחרונה צחקתם? מתי בפעם האחרונה שמעתם מוזיקה? מתי בפעם האחרונה הייתם בהופעה של זמר\להקה? מתי בפעם האחרונה אכלתם? מתי בפעם האחרונה ישנתם? מתי בפעם האחרונה התקלחתם? מתי בפעם האחרונה שתיתם? מתי בפעם האחרונה שתיתם משקה אלכוהולי? מתי בפעם האחרונה חיבקתם מישהו? ו..מתי בפעם האחרונה דיברתם עם מישהו?

Miss Menta

New member
../images/Emo71.gif בפעם האחרונה..

מתי בפעם האחרונה קראתם ספר? הו, בפסח. מה שמזכיר לי לסיים את הספר כבר.
מתים בפעם האחרונה ראיתם טלוויזיה? עכשיו. מתי בפעם האחרונה הייתם בקולנוע? בפסח. מתי בפעם האחרונה בכיתם? בכיתי.. אה.. לפני כמה ימים. מתי בפעם האחרונה צחקתם? בבוקר. מתי בפעם האחרונה שמעתם מוזיקה? לפני כמה דקות. מתי בפעם האחרונה הייתם בהופעה של זמר\להקה? חח יום העצמאות. צביקי פיקי שליטה.!1 מתי בפעם האחרונה אכלתם? בבוקר. מתי בפעם האחרונה ישנתם? בלילה. מתי בפעם האחרונה התקלחתם? בבוקר. מתי בפעם האחרונה שתיתם? לפני שעה משהו כזה. מתי בפעם האחרונה שתיתם משקה אלכוהולי? שלשום. מתי בפעם האחרונה חיבקתם מישהו? בבוקר. ו..מתי בפעם האחרונה דיברתם עם מישהו? באייסי, עכשיו.

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifעונה D:

מתי בפעם האחרונה קראתם ספר? אתמול בערב מתים בפעם האחרונה ראיתם טלוויזיה?אני רואה עכשיו D: מתי בפעם האחרונה הייתם בקולנוע?שיצא ספיידרמן, לא זוכרת מתי. מתי בפעם האחרונה בכיתם? אתמול, מהתרגשות XD מתי בפעם האחרונה צחקתם?לפני חצי דקה XD מתי בפעם האחרונה שמעתם מוזיקה?עכשיו שומעת D: מתי בפעם האחרונה הייתם בהופעה של זמר\להקה? ביום העצמאות מתי בפעם האחרונה אכלתם?ללפני 10 דקות אכלתי שוקולד מתי בפעם האחרונה ישנתם?בלילה[?!] מתי בפעם האחרונה התקלחתם? היום בבוקר מתי בפעם האחרונה שתיתם?הרגע מתי בפעם האחרונה שתיתם משקה אלכוהולי?בחתונה של בתדודה שלי. לפני שנה בערך. אם זה כולל יין קידוש אז אתמול מתי בפעם האחרונה חיבקתם מישהו?היום D: ו..מתי בפעם האחרונה דיברתם עם מישהו?הרגע D::

עונהנהנה../images/Emo219.gif

מתי בפעם האחרונה קראתם ספר? לא זוכרת מתים בפעם האחרונה ראיתם טלוויזיה?הבוקר מתי בפעם האחרונה הייתם בקולנוע?לפני חודשיים מתי בפעם האחרונה בכיתם? אתמול מתי בפעם האחרונה צחקתם?הרגע מתי בפעם האחרונה שמעתם מוזיקה?מקודם מתי בפעם האחרונה הייתם בהופעה של זמר\להקה? אף פעם מתי בפעם האחרונה אכלתם?מקודם מתי בפעם האחרונה ישנתם?אתמול מתי בפעם האחרונה התקלחתם? לפני חצי שעה מתי בפעם האחרונה שתיתם?הרגע מתי בפעם האחרונה שתיתם משקה אלכוהולי?לפני חודש מתי בפעם האחרונה חיבקתם מישהו?לא זוכרת,שבוע שעבר? ו..מתי בפעם האחרונה דיברתם עם מישהו? הרגע! XD

cohenet91

New member
אחד האהובים עליי :)

מתי בפעם האחרונה קראתם ספר? לפני כמה חודשים. מתים בפעם האחרונה ראיתם טלוויזיה? היום שמעתי קצת מוזיקה בטלוויזיה. מתי בפעם האחרונה הייתם בקולנוע? מזמן. מתי בפעם האחרונה בכיתם? הממ.. לא זוכרת. מתי בפעם האחרונה צחקתם? אתמול. מתי בפעם האחרונה שמעתם מוזיקה? עכשיו.. מתי בפעם האחרונה הייתם בהופעה של זמר\להקה? בשבועות, של הדורבנים!
מתי בפעם האחרונה אכלתם? לפני שעתיים. מתי בפעם האחרונה ישנתם? לפני חצי שעה. מתי בפעם האחרונה התקלחתם? היום בבוקר. מתי בפעם האחרונה שתיתם? לפני כמה דק'. מתי בפעם האחרונה שתיתם משקה אלכוהולי? מתי בפעם האחרונה חיבקתם מישהו? אתמול. ו..מתי בפעם האחרונה דיברתם עם מישהו? לפני כמה שעות.

ללה..

מתי בפעם האחרונה קראתם ספר? לפני שלוש שעות. מתים בפעם האחרונה ראיתם טלוויזיה? לפני חמש שעות ככה. מתי בפעם האחרונה הייתם בקולנוע? לפני שבועיים בערך, אולי טיפה יותר. מתי בפעם האחרונה בכיתם? לא בכמה ימים האחרונים, ממש מוזר. מתי בפעם האחרונה צחקתם? אתמול או היום. מתי בפעם האחרונה שמעתם מוזיקה? עכשיו. מתי בפעם האחרונה הייתם בהופעה של זמר\להקה? רוק עצמאות! מתי בפעם האחרונה אכלתם? חחח חמש דקות. מתי בפעם האחרונה ישנתם? הבוקר. מתי בפעם האחרונה התקלחתם? :| היום בערב. :( מתי בפעם האחרונה שתיתם? חח שבע דקות. מתי בפעם האחרונה שתיתם משקה אלכוהולי? חודשיים ככה בקטנננה. מתי בפעם האחרונה חיבקתם מישהו? היום/אתמול. ו... מתי בפעם האחרונה דיברתם עם מישהו? עשר דקות.

דנטל

New member
הפעם האחרונה

מתי בפעם האחרונה קראתם ספר? לפני כמה חודשים מתי בפעם האחרונה ראיתם טלוויזיה? בתחילת השבוע מתי בפעם האחרונה הייתם בקולנוע? לפני כמה חודשים מתי בפעם האחרונה בכיתם? לפני כמה שנים מתי בפעם האחרונה צחקתם? בלילה מתי בפעם האחרונה שמעתם מוזיקה? לפני שעה מתי בפעם האחרונה הייתם בהופעה של זמר/להקה? לפני כמה חודשים מתי בפעם האחרונה אכלתם? עכשיו מתי בפעם האחרונה ישנתם? אחרי הצהריים מתי בפעם האחרונה התקלחתם? בלילה מתי בפעם האחרונה שתיתם? לפני כמה דקות מתי בפעם האחרונה שתיתם משקה אלכוהולי? בלילה מתי בפעם האחרונה חיבקתם מישהו? ביום שלישי ו... מתי בפעם האחרונה דיברתם עם מישהו? בערב

LIly845

Well-known member
עונה D::

מתי בפעם האחרונה קראתם ספר?יום חמישי מתים בפעם האחרונה ראיתם טלוויזיה?לפני שעה מתי בפעם האחרונה הייתם בקולנוע?לפני שנה מתי בפעם האחרונה בכיתם?אתמול מתי בפעם האחרונה צחקתם?היום מתי בפעם האחרונה שמעתם מוזיקה?היום מתי בפעם האחרונה הייתם בהופעה של זמר\להקה?אף-פעם מתי בפעם האחרונה אכלתם?היום מתי בפעם האחרונה ישנתם?אש
מתי בפעם האחרונה התקלחתם?לפני 5 דקות מתי בפעם האחרונה שתיתם?בבוקר
מתי בפעם האחרונה שתיתם משקה אלכוהולי?פסח מתי בפעם האחרונה חיבקתם מישהו?יום חמישי ו..מתי בפעם האחרונה דיברתם עם מישהו?היום

פעם אחרונה

מתי בפעם האחרונה קראתם ספר? מתים בפעם האחרונה ראיתם טלוויזיה? לפני כמה דקות מתי בפעם האחרונה הייתם בקולנוע? מזמן, אבל לפני כמה דקות ראיתי סרט מתי בפעם האחרונה בכיתם? מזמן.. מאוד מתי בפעם האחרונה צחקתם? לפני כמה דקות מתי בפעם האחרונה שמעתם מוזיקה? בצהריים מתי בפעם האחרונה הייתם בהופעה של זמר\להקה? אוקטובר מתי בפעם האחרונה אכלתם? לפני כמה שעות, שעה- שעתיים שכזה מתי בפעם האחרונה ישנתם? עד התגובה הכי מוקדמת שלי היום בערך מתי בפעם האחרונה התקלחתם? סביבות 3 מתי בפעם האחרונה שתיתם? עם האוכל מתי בפעם האחרונה שתיתם משקה אלכוהולי? מזמן מתי בפעם האחרונה חיבקתם מישהו? היום.. גם, במפגש קבוצה ו..מתי בפעם האחרונה דיברתם עם מישהו? לפני שניה עם אמא

עונה לעצמי:)

מתי בפעם האחרונה קראתם ספר? הרבה זמן שלא, אבל אלך עם אמא שלי לקנות כי יש שבוע הספר. מתים בפעם האחרונה ראיתם טלוויזיה? לפני 3 שעות. מתי בפעם האחרונה הייתם בקולנוע? המון זמן שלא! מתי בפעם האחרונה בכיתם? היום. מתי בפעם האחרונה צחקתם? ממ לא זוכרת. מתי בפעם האחרונה שמעתם מוזיקה? עכשיו! מתי בפעם האחרונה הייתם בהופעה של זמר\להקה? ברוק העצמאות. מתי בפעם האחרונה אכלתם? לפני שעה. מתי בפעם האחרונה ישנתם? בבוקר. מתי בפעם האחרונה התקלחתם? לפני כמה דק'. מתי בפעם האחרונה שתיתם? לפני חצי שעה בערך.. מתי בפעם האחרונה שתיתם משקה אלכוהולי? לפני המון המון זמן! מתי בפעם האחרונה חיבקתם מישהו? היום ו..מתי בפעם האחרונה דיברתם עם מישהו? לפני כמה דקות.

1Shir

New member
מתי

מתי בפעם האחרונה קראתם ספר? קראתי ספר מדהים "זה ייגמר בבכי" ועכשיו אני קוראת "בילי בלום אוהבת ככה" מתי בפעם האחרונה ראיתם טלוויזיה? עכשיו אני רואה ברפרוף כוכב נולד וקודם ראיתי דוסון קריק מתי בפעם האחרונה הייתם בקולנוע? לפני חודש בערך בסרט "נקסט" מתי בפעם האחרונה בכיתם? יש מצב שאפילו היום, אתמול, בטוח השבוע.. קורה לי כל הזמן שאני מזילה דמעות לאיזה חצי דקה מתי בפעם האחרונה צחקתם? היום, לא עובר יום בלי שאני צוחקת מתי בפעם האחרונה שמעתם מוזיקה? כנ"ל מתי בפעם האחרונה הייתם בהופעה של זמר\להקה? אתמול! מתי בפעם האחרונה אכלתם? הרגע מתי בפעם האחרונה ישנתם? 12 וחצי בצהריים מתי בפעם האחרונה התקלחתם? שש וחצי בבוקר מתי בפעם האחרונה שתיתם? קודם מתי בפעם האחרונה שתיתם משקה אלכוהולי? בשבועות מתי בפעם האחרונה חיבקתם מישהו? אתמול ו..מתי בפעם האחרונה דיברתם עם מישהו? הרגע

fireyes

New member
../images/Emo209.gif../images/Emo48.gif../images/Emo115.gif

מתי בפעם האחרונה קראתם ספר? לפני שעתיים או משהו כזה עיינתי בספר שיש לאחותי"הנזיר שמכר את הפרארי שלו" מתים בפעם האחרונה ראיתם טלוויזיה?לפני 2 דק' מתי בפעם האחרונה הייתם בקולנוע?שנה או יותר מתי בפעם האחרונה בכיתם? עבר זמן
מתי בפעם האחרונה צחקתם?עד לפני שעתיים(הצחיקו אותי..) מתי בפעם האחרונה שמעתם מוזיקה?עכשיו! מתי בפעם האחרונה הייתם בהופעה של זמר\להקה? מרוקע"צ לא הייתי,אני צריכה ללכת דחוף.. מתי בפעם האחרונה אכלתם?עשר דק' מתי בפעם האחרונה ישנתם?או,נקודה טובה...9 שעות מתי בפעם האחרונה התקלחתם? 4 שעות מתי בפעם האחרונה שתיתם?וואו..עכשיו זה קורה.. מתי בפעם האחרונה שתיתם משקה אלכוהולי?די מזמן..נראלי.. מתי בפעם האחרונה חיבקתם מישהו?שעתיים ו..מתי בפעם האחרונה דיברתם עם מישהו? כנ"ל^^

nastiush

New member
^^^

מתי בפעם האחרונה קראתם ספר? אתמוול בליללה :) מתים בפעם האחרונה ראיתם טלוויזיה? היום ? מתי בפעם האחרונה הייתם בקולנוע? לפננני כממה חודשים מתי בפעם האחרונה בכיתם? שבוע שעבר מתי בפעם האחרונה צחקתם? היוום ואתמוול מתי בפעם האחרונה שמעתם מוזיקה? היום מתי בפעם האחרונה הייתם בהופעה של זמר\להקה? במאי מתי בפעם האחרונה אכלתם? לפני 5 דקקות אבטטיח מתי בפעם האחרונה ישנתם? אתממוול ? מתי בפעם האחרונה התקלחתם? היום :) מתי בפעם האחרונה שתיתם? היום - מיים ותה \; מתי בפעם האחרונה שתיתם משקה אלכוהולי? לפפני כמה חודששים - אבל בקטטנה כזה D; מתי בפעם האחרונה חיבקתם מישהו? היוום ו..מתי בפעם האחרונה דיברתם עם מישהו? לפפפפני כמה דקקות

shaharrr53

New member
עונה.

מתי בפעם האחרונה קראתם ספר? ממזמן
מתים בפעם האחרונה ראיתם טלוויזיה?אתמול מתי בפעם האחרונה הייתם בקולנוע?חחח בחופש הגדול מתי בפעם האחרונה בכיתם? לא שזכור לי
מתי בפעם האחרונה צחקתם?היום מתי בפעם האחרונה שמעתם מוזיקה?כרגע מתי בפעם האחרונה הייתם בהופעה של זמר\להקה? לפני כמה שבועות מתי בפעם האחרונה אכלתם?היום מתי בפעם האחרונה ישנתם?היום מתי בפעם האחרונה התקלחתם? היום מתי בפעם האחרונה שתיתם?היום מתי בפעם האחרונה שתיתם משקה אלכוהולי?לא שזכור לי מתי בפעם האחרונה חיבקתם מישהו?לא זוכר ו..מתי בפעם האחרונה דיברתם עם מישהו?היום

I am IRiTooSH

New member
בפעם האחרונה. ../images/Emo40.gif

מתי בפעם האחרונה קראתם ספר? אתמול לילד בן 4, את "דירה להשכיר" P: מתים בפעם האחרונה ראיתם טלוויזיה? לפני רבע שעה? מתי בפעם האחרונה הייתם בקולנוע? לפני חצי שנה?><' מתי בפעם האחרונה בכיתם? היום'-' מתי בפעם האחרונה צחקתם?היוםD: מתי בפעם האחרונה שמעתם מוזיקה? עכישו. מתי בפעם האחרונה הייתם בהופעה של זמר\להקה? לפני חודשיים. מוחעחע. איירוסמיטP: מתי בפעם האחרונה אכלתם? לפני 5 דקות. מתי בפעם האחרונה ישנתם? באמצע ההופעה של מכ"ר בטלוויזיהXD מתי בפעם האחרונה התקלחתם? היום ב1 לפנות בוקר. מתי בפעם האחרונה שתיתם? לפני 10 דקות בערך. מתי בפעם האחרונה שתיתם משקה אלכוהולי? ההורים שלי ניסו בירה, אבל זה מגעיל. מזמן. מתי בפעם האחרונה חיבקתם מישהו? היום. ו..מתי בפעם האחרונה דיברתם עם מישהו? לפני רגע.

Cause I Broken

New member
עונה../images/Emo168.gif

מתי בפעם האחרונה קראתם ספר? אתמול אחר הצהריים מתים בפעם האחרונה ראיתם טלוויזיה?עכשיו
מתי בפעם האחרונה הייתם בקולנוע?לפני הרבהה זמן. מתי בפעם האחרונה בכיתם?שלשום[: מתי בפעם האחרונה צחקתם?לפני 5 דקות מתי בפעם האחרונה שמעתם מוזיקה?לפני חצי שעה בערך.. מתי בפעם האחרונה הייתם בהופעה של זמר\להקה?בפוריםP: מתי בפעם האחרונה אכלתם?לפני 10 דקות.. מתי בפעם האחרונה ישנתם?בלילהP: מתי בפעם האחרונה התקלחתם?אתמול בערב.. מתי בפעם האחרונה שתיתם?עכשיו.. מתי בפעם האחרונה שתיתם משקה אלכוהולי?אממממ לפני כמה ימים.. מתי בפעם האחרונה חיבקתם מישהו?אממ בבצפר[: ו..מתי בפעם האחרונה דיברתם עם מישהו?עכשיו עם נועושית.

MC sApiR

New member
../images/Emo9.gif

מתי בפעם האחרונה קראתם ספר? לפני הרבה זמן מתים בפעם האחרונה ראיתם טלוויזיה?לפני 10 דק' מתי בפעם האחרונה הייתם בקולנוע?יום שישי מתי בפעם האחרונה בכיתם? 31.5 מתי בפעם האחרונה צחקתם?יום שישי מתי בפעם האחרונה שמעתם מוזיקה?עכשיו מתי בפעם האחרונה הייתם בהופעה של זמר\להקה? סלקום ווליום מתי בפעם האחרונה אכלתם?לפני 10 דק' מתי בפעם האחרונה ישנתם?בלילה מתי בפעם האחרונה התקלחתם? ב17:30 מתי בפעם האחרונה שתיתם?לפני 20 דק' מתי בפעם האחרונה שתיתם משקה אלכוהולי?ביו שישי מתי בפעם האחרונה חיבקתם מישהו?יום שישי ו..מתי בפעם האחרונה דיברתם עם מישהו?עכשיו

../images/Emo205.gif../images/Emo176.gifהפעם האחרונה ש..

מתי בפעם האחרונה קראתם ספר? מזמן, לפחות חודש. אני מאוד חובבת ספרים, אבל אין זמן. ;; מתים בפעם האחרונה ראיתם טלוויזיה? אני רואה, ברגע זה. מתי בפעם האחרונה הייתם בקולנוע? מזמן, לפחות שנה! מתי בפעם האחרונה בכיתם? לא זוכרת. מתי בפעם האחרונה צחקתם? היום. מתי בפעם האחרונה שמעתם מוזיקה? אתמול. מתי בפעם האחרונה הייתם בהופעה של זמר\להקה? בהופעה של בית הבובות (מה שהיה ביבנה -_______-").15.7.06 מתי בפעם האחרונה אכלתם? בצהריים. מתי בפעם האחרונה ישנתם? בלילה שעבר. D: מתי בפעם האחרונה התקלחתם? אתמול מתי בפעם האחרונה שתיתם? הוי, מזמן! אני צריכה לשתות >< מתי בפעם האחרונה שתיתם משקה אלכוהולי? שתיתי שלוק מבירה יום שישי האחרון. וזהו. מתי בפעם האחרונה חיבקתם מישהו? מממ היום, את אחיינית שלי. :) ו..מתי בפעם האחרונה דיברתם עם מישהו? לפני כמה דק', אמא. ואונליין- עכשיו... רגע זה.

Retama

New member
....................

מתי בפעם האחרונה קראתם ספר? היום מתים בפעם האחרונה ראיתם טלוויזיה? הרגע מתי בפעם האחרונה הייתם בקולנוע? מזמןןן מתי בפעם האחרונה בכיתם? מזמן מתי בפעם האחרונה צחקתם? הלפני כמה דק' מתי בפעם האחרונה שמעתם מוזיקה? עכשיו מתי בפעם האחרונה הייתם בהופעה של זמר\להקה? להקות צעירות בקניון נחשב?....... מתי בפעם האחרונה אכלתם? לפני שעה מתי בפעם האחרונה ישנתם? בלילה מתי בפעם האחרונה התקלחתם? אתמול מתי בפעם האחרונה שתיתם? לפני שעה מתי בפעם האחרונה שתיתם משקה אלכוהולי? אף פעם מתי בפעם האחרונה חיבקתם מישהו? היום ו..מתי בפעם האחרונה דיברתם עם מישהו? לפני 2 דק'

צ ש ט ש

New member
the lasttime we talked Mr.smith ...

מתי בפעם האחרונה קראתם ספר? יום רביעי בשיעור ספרות מתים בפעם האחרונה ראיתם טלוויזיה? עכשיו ראיתי חדשות >< מתי בפעם האחרונה הייתם בקולנוע? פששש לפני מאתיים שנה מתי בפעם האחרונה בכיתם? היום בבצפר מתי בפעם האחרונה צחקתם? אחרי שבכיתי וידיד שלי (כפירוש
) הצחיק אותי XDD מתי בפעם האחרונה שמעתם מוזיקה? עכשיו, את האלבום של 30STM (אה ביוטיפול ליי) מתי בפעם האחרונה הייתם בהופעה של זמר\להקה? 31.5, של טיפקס בפארק החדש מתי בפעם האחרונה אכלתם? לפני 10 דקות מתי בפעם האחרונה ישנתם? היום בבוקר? מתי בפעם האחרונה התקלחתם?היום בבוקר. מתי בפעם האחרונה שתיתם? לפני 10 דקות מתי בפעם האחרונה שתיתם משקה אלכוהולי? לפני שבועיים, בירה שהחבר של אחותי הכין לבד D: מתי בפעם האחרונה חיבקתם מישהו? בבצפר ו..מתי בפעם האחרונה דיברתם עם מישהו? כרגע מדברת במסנג'ר

למעלה