דווקא קל לי להפגש עם בנות .
נ נערה בטירוף New member 19/7/13 #18 חחח לא שמעת שבנות זה לוצפר? האמת שגם בנות מלחיצות אותי.. אבל נראה לי שיהיה יותר קל איתן
S susony New member 20/7/13 #19 האמת שעכשיו אני עושה משהו חדש אבל קשה לי לפרט על זה בלי להפליל את עצמי
S susony New member 20/7/13 #23 טוב הכרתי מישהי צעירה וסקסית עם ראש פתוח יש לנו שיחות זימה אל תוך הלילה
S susony New member 20/7/13 #29 זה אחד הדברים שהופך את זה לחדש מעולם לא היה לי קשר לאחר שהתחתנתי חוץ מזה זה מישהי שהכרתי דרך הרשת, שזה גם חדש עבורי אבל כמו שאמרתי, אני מפליל את עצמי
זה אחד הדברים שהופך את זה לחדש מעולם לא היה לי קשר לאחר שהתחתנתי חוץ מזה זה מישהי שהכרתי דרך הרשת, שזה גם חדש עבורי אבל כמו שאמרתי, אני מפליל את עצמי
פ פרויז1 New member 20/7/13 #31 אי ציייייי יייק ! בוא מהר! מחמד העביר אלי חומר על סוסוני. עכשיו הוא רוצה להשתמש בזה, כדי לשחרר את הקשר של סוסוני עם "המתורפת" כמו שכתב לי במסר סודי. הוא חושב שהשישליקים שעשיתת מארבע התוכים שמסר לך, השפיע עליך ונעשית "ג'באר"?
אי ציייייי יייק ! בוא מהר! מחמד העביר אלי חומר על סוסוני. עכשיו הוא רוצה להשתמש בזה, כדי לשחרר את הקשר של סוסוני עם "המתורפת" כמו שכתב לי במסר סודי. הוא חושב שהשישליקים שעשיתת מארבע התוכים שמסר לך, השפיע עליך ונעשית "ג'באר"?
פ פרויז1 New member 20/7/13 #36 סוסוני, אמרתי לך לא לצעוק, כי מטורפת זה כסות לשמיעה אולטרה קולית טלפאטית..
פ פרויז1 New member 20/7/13 #56 בטח ! בתור מנהלת, את נכנסת לאתר, וצופה בכל אחד דרך המיקלדת והצג הביתתים. בנוסף, את מעבירה גלים אלקטרומגנטיים מאופנים על תדר אולטהה פוסט ג'יגה וקולטת כל דיבור. כך זה. כמו האח הגדול, אחותי הגדולה !
בטח ! בתור מנהלת, את נכנסת לאתר, וצופה בכל אחד דרך המיקלדת והצג הביתתים. בנוסף, את מעבירה גלים אלקטרומגנטיים מאופנים על תדר אולטהה פוסט ג'יגה וקולטת כל דיבור. כך זה. כמו האח הגדול, אחותי הגדולה !
נ נערה בטירוף New member 20/7/13 #42 איפה שמעת אותי אומרת שאני משחקת? אני זוכרת שהצהרתי על מחוייבותי לסנופי שלי.. מחמד ואתה מנהלים רומן עם אותה האחת?
איפה שמעת אותי אומרת שאני משחקת? אני זוכרת שהצהרתי על מחוייבותי לסנופי שלי.. מחמד ואתה מנהלים רומן עם אותה האחת?
S susony New member 20/7/13 #38 שכחתי שאת חדשה כאן היחסים ביני לבין אישתי די ליברלים זה לא נחשב אצלנו לבגידה
S susony New member 20/7/13 #46 נערה, אני מביא לכאן קישור לדיון שנערך לפני שנתיים וחצי את מוזמנת לחקור אותו http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=1149&messageid=148811154
נערה, אני מביא לכאן קישור לדיון שנערך לפני שנתיים וחצי את מוזמנת לחקור אותו http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=1149&messageid=148811154