ההמממ......... לא נראה לי שזה אי פעם קרה!
M MsPiggy New member 11/6/02 #29 חושבת.... חושבת... עד איבוד עשתונות - לא נראה לי. אבל זה בטח היה בכמה חודשים האחרונים.
D deep ocean New member 10/6/02 #15 לפני איזה כמה שבועות הייתי במסיבה שכל אחד מביא בגדים וכו´. את מה שנשאר תרמו לאגודה. הבאתי דברים שאני ממש אוהבת. זאת תחושה נהדרת לתת חפצים/בגדים וכו´, בייחוד כאלו שאוהבים. אני כבר לא קשורה לשום בגד/חפץ שיש ברשותי.
לפני איזה כמה שבועות הייתי במסיבה שכל אחד מביא בגדים וכו´. את מה שנשאר תרמו לאגודה. הבאתי דברים שאני ממש אוהבת. זאת תחושה נהדרת לתת חפצים/בגדים וכו´, בייחוד כאלו שאוהבים. אני כבר לא קשורה לשום בגד/חפץ שיש ברשותי.
ה המתבוננת New member 11/6/02 #21 כל מה שאני נותנת אני נותנת מכל ה ../images/Emo23.gif לפעמים מילה טובה, ולפעמים משהו חומרי ..........אין הבדל בניהם
כל מה שאני נותנת אני נותנת מכל ה ../images/Emo23.gif לפעמים מילה טובה, ולפעמים משהו חומרי ..........אין הבדל בניהם
M MsPiggy New member 11/6/02 #30 כל יום! במיוחד לכלבה שלי - היא כל הזמן רוצה פינוק... חיות מחמד הן דבר נפלא לתת לו אהבה, וגם לקבל ממנו אהבה - היא באמת גורמת לי לפתוח את הלב.
כל יום! במיוחד לכלבה שלי - היא כל הזמן רוצה פינוק... חיות מחמד הן דבר נפלא לתת לו אהבה, וגם לקבל ממנו אהבה - היא באמת גורמת לי לפתוח את הלב.