מתי בחורה "גומרת" ?

• פותח הנושא MEHT
  • פורסם בתאריך

MEHT

New member
מתי בחורה "גומרת" ?

אני לא יודע מתי חברה שלי גומרת וזה לא מצחיק !

בל בל

New member
טוב, אני ממש לא מבינה מה הקשר של

השאלה שלך לפורום שלנו.למה לפתוח הודעה חדשה על נושא שלא קשור לנושא הפורום (להזכירך הוא חיפה) ואפילו לא קשור לאף אחד מחברי הפורום. זה לא במקום. אתה יודע מה הייתי מקבלת את זה אם היית שואל תוך כדי שיחה עם אחד מחברי הפורום שהתחילה בנושא אחר לגמרי שקשור למשהו, אבל זה לא ככה פשוט באת עם השאלה הזאת שממש לא מתאימה להשאל פה. אתה רוצה אתה יכול ללכת לפורום סקס או משהו בסגנון, שם אולי יסכימו לענות לך על השאלה ברצינות, ואם השאלה נשאלה בשביל להצחיק או בשביל להחמיא לאגו שלך ולהגיד לכולם שיש לך חברה ואתם מזדיינים וכיף לכם, אז אתה סתם ילד קטן ומתלהב וממש לא מצחיק במיוחד ועדיף שלא תשאל כאלה שאלות כי הן עושות בדיוק ההיפך ממה שהתכוונת. אני מקווה שלא פגעתי בך, אני יודעת שזה נכתב בנימה דיי זועמת ולא נעימה במיוחד, אבל פשוט זה הרגיז אותי ואני אעדיף שלא תכתוב הודעות כאלה יותר או שלפחות תשרשר. תודה ויום טוב ענבל

caro

New member
באמת ההודעה לא במקום... מצד שני אני

חושבת שגם הודעות על פוליטיקה לא במקום אבל מילא... בכל מקרה, כפי שרבים כבר אמרו לפני, אם אתה לא יודע - זה לא קרה...

Weird Eyal

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אחלה תשובה קארו!!!! אחי פשוט שאל אותה או שתאמר לה שתיידע אותך......חחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אבל אם היא תצחק לך בפרצוף אז תבין.....

Weird Eyal

New member
מסכן האיש שחברתו

שוכבת במיטה כמו גופה והוא לא מצליח להביא אותה לאורגזמה..... אחי תברר בפורום סקס וכאלה...... יש כל מניי מיתוסים לגביי גמירה של בחורה...... לשמחתי גיליתי שכולם רק מיתוסים ואני יכול לדעת אם הבחורה שאיתי גומרת על ידי זה שאני מכיר אותה ואת התגובות שלה

gilshl

New member
יופי, גם ככה הבחור מסכן, למה לרדת

עליו, צריך הדגמה? אין בעיה אבוא ואתן לך הדגמה חיה איך כמה ולמה...

MEHT

New member
../images/Emo7.gif אתם..........

אתם לא בסדר ! חשבתי שאתם חברים ................ ביי לכם אני לא חוזר לפה יותר ביי ................

בל בל

New member
למה אנחנו לא בסדר?!

כאילו אני מבינה למה אני לא בסדר אבל למה האחרים לא בסדר? הם דווקא אנו לשאלה שלך.

MEHT

New member
צחקתם .........

...........................לכל אחד יש בעיות בזוגיות שלו והוא רוצה לפתור אותן ומבקש עזרה...... ...........................גם לי יש ואתם ...................... ...........................אתם צוחקים

בל בל

New member
אני לא חושבת שמשהו פה התכוון לפגוע

באמת אבל שזה לא המקום הנכון לשאול, מה גם שכשכותבים אי אפשר לשמוע את הטון שבו הדברים נאמרים ולכן אי אפשר לדעת האם זה ברצינות או בצחוק. הרבה יותר פשוט ללכת למקום של הצחוק ולכן קבלת תשובות לא רציניות במיוחד. לא התכוונתי לרדת עליך כשהצעתי לך לפנות לפורום שיותר מבין בעניין זה ושזה תחומו זה היה רק מכוונה לעזור. לשאלה ששאלת אין תשובה פשוטה או חד משמעית וקשה מאוד לענות עליה בצורה כזאת ובמקום כזה. אצל כל אחת זה מאוד אישי ולכן בא הצחוק שמקורו בהפתעה (לא ציפיתי לראות שאלה כזאת כשאני נכנסת לפורום) אולי בבושה וכמובן בשגעונות של כל אחד מחברי פורום זה. אני מצטערת שנפגעת, אבל באמת אני לא חושבת שמפורום זה תבוא הישועה.

Weird Eyal

New member
אחי לא צחקנו עלייך נשמה../images/Emo13.gif

אבל רציני זה לא הפורום המתאים לשאלות האלו
מזל טוב על החתונה גבר! ד"א אמרו לי שזה עולה 1000$ כל אחד.....

caro

New member
אתה מתחתן עם בחורה שאתה בכלל לא

יודע מתי היא גומרת איתך אם בכלל?!?! אני בהלם...

caro

New member
ok... ראיתי את ההודעה למטה..

שיהיה לכם במזל... באמת. רק עצה קטנה, תעשו לעצמכם מתנת חתונה: קצת יותר פתיחות בינכם (אני סתם מניחה שאם אתה לא יודע, סימן שאתם בכלל לא מדברים על הדברים האלה) ואני מתקנת מה שרשמתי מקודם. סביר להניח שאחרי 3.5 שנים היא כן גומרת...מאופקת הבחורה...

sagi.exe

New member
עזוב את כל צרי העין.....

קודם כל...אם אתם חברים, וחברים זה לא רק סקס, זה גם אמון והבנה, הכי טוב זה שפשוט תשאל אותה, או תבקש שתגיד לך כשהיא גומרת. בניגוד לסרטים, במציאות בנות רבות לא צורחות ומשתוללות שהן גומרות, או להבדיל, לא מרשות לעצמן להתפרק עד הסוף מאלף סיבות...אולי אין מספיק פרטיות, אולי ביישנות ועוד... תבקש ממנה שתגיד לך כשהיא גומרת (אם היא גומרת) ואו שתסביר לך תוך כדי, מה לעשות כדי שתגמור...

למעלה