מתי בודקים?

haych

New member
בגלל זה מקמפרים לפני

באמת ממתי שהמקלון חיובי יש סיכוי לקמפר באותו יום ואולי גם יום אחרי ליתר בטחון.בגלל שהזרע שורד יחסית הרבה זמן, צריך להתחיל עוד לפני שהמקלון חיובי.

haych

New member
זו לא המצאה

הניסוח המדויק הוא שבממוצע הביוץ קורה 14 יום לפני הדימום הבא. ככה שמאוד הגיוני שאם הביוץ הוא סביב היום ה-20 הוסת תופיע סביב היום ה-34.
אני למשל, דוגמא קלאסית. ביוץ ביום ה-14, וסת ביום ה-28. כמובן שיש שינויים קלים של יום פה, יום שם, גם אצל אותה אישה מחודש לחודש, וגם בין נשים שונות - לחלק יש שלב לוטאלי יותר ארוך וחלק יותר קצר. לכן מדובר פה על ממוצעים ואין להתייחס אליהם כאל מדע מדויק.
אגב, את אומרת שהפסקת גלולות לפני חצי שנה- זה לא כזה הרבה זמן ויכול להיות שהגוף עדיין לא התאפס, או שהתאפס רק לאחרונה, לכן ממליצה לך להמשיך לבדוק כל חודש מחדש כי אולי עוד יהיו שינויים (נראה שאת עושה את זה וזה נהדר).

haych

New member
לא

ברגע שאת רואה חיובי יש לך 12-24 (יש שיגידו עד 36) שעות עד לביוץ. לכן צריך להתחיל לקמפ"ר לפני שהבדיקה חיובית. כן, זה קצת לא הגיוני, הרי אם את לא יודעת מתי הבדיקה חיובית איך תתדעי מתי לקמפ"ר?
בגלל זה מתחילים לבדוק ביוץ לפני היום המשוער. גם כדי לדעת מתי הביוץ, וגם ככה את רואה את התחזקות הפסים. צריך לקמפ"ר במשך כ- 5 ימים לפני וכולל יום הביוץ - יש שיגידו יום כן יום לא, ויש שיגידו כל יום (בעקרון אם לא ידוע על בעיות זרע אז אומרים שאפשר כל יום). חשוב מאוד לקמפ"ר בימים שלפני הביוץ, כי הזרע שורד כמה ימים בגוף והביצית לא שורדת הרבה, אז יש יותר סיכוי שתתקיים הפריה אם הזרע כבר מחכה לביצית, ולא אם הביצית מחכה לזרע ועד שהוא יתארגן על עצמו היא כבר תתפרק..
ככה שאם תקמפ"רי ממתי שאת רואה חיובי יש לך סיכוי להקלט, כי את עדיין ביום לפני וביום של הביוץ, אבל לקימפו"רים העתידיים אין כ"כ טעם (חוץ מלעשות כייף).
מקווה שברור.

Atlantis K

New member
haych הרשמת אותי, את מעיין נובע של מידע

נראה לי את יכולה לכתוב ספר הדרכה.
משתפת שאצלי ההפרשות של הביוץ היו מגיעות סביב 17 יום אחר המחזור והמחזורים סביב 32 ימים. וכמובן שפעם בכמה חודשים יש פתאום מחזור קצר יותר או ארוך יותר, אנחנו לא שעון אחרי הכל.

haych

New member
חחח הייתי מוותרת בכייף על הידע הזה

חודשים ארוכים ארוכים של נסיונות כושלים להכנס להריון...

Atlantis K

New member
חיבוק, כ"כ מקווה שזה יקרה לך בקרוב

איך צתקדמים הברורי פוריות?

haych

New member
תודה מותק

בשישי הבא חוזרת לרופא עם התוצאות (התקינות) של הבדיקות דם ונראה איך ממשיכים משם.

למעלה