מתי בדיוק.......

yaya_haim

New member
מתי בדיוק.......

חישגוזי הבירה? ומי מופיע אתם יודעים? עז איזה שעה זה יהיה? כמה עולה? תודה מראש ירון אימפלה

kodgirl

New member
איזה כיף לראות שאני לא לבד פה....

זה ב22 ו23 לפי מה שהבנתי זה בטיילת ביפו ויש לכל מוסיקה שם במה אז תחפש את ההיפ הופ.

yaya_haim

New member
זה לא ליד הדולפינריום או משהו?

ומי מופיע? פרטים ירון אימפלה

פרטים...

אני לא יכולה לתת לך בימדוייק כי אני לא יודעת בימדוייק אבל... מה שאני כן יודעת זה בחינם! עם אני טועה תקנו אותי נלה

yaya_haim

New member
אין אף אחד שיכול לעזור לי? בקשה...

תעזרו לי מתי חישגוזי הבירה? מי מופיע? איפה זה? ירון אימפלה

א.א.אפל

New member
אני ינסה לענות...

מי מופיע- הרבה הרבה, אבל אנשים כמו טי אן נגיד וממיקרופון למקסימום, לא תמצא שם את סאב ובויאקה. זה בחינם. כל הלילה.

בועית

New member
טעות

סאב אמנם לא מופיע (כי הוא בחו"ל) אבל בויאקה כן מופיעים ב-22/8 זה יהיה יום של היפ-הופ וב-23/8 יהיה רגאיי אני לא ממש זוכרת מי יופיע אבל רבים וטובים אני אברר את זה שוב ואחזור אליכם

lena r

New member
נגיד שהבנתי...

אז זה בחינם! בדולפינריום! ומתי בדיוק ב22 או ה23? ואם זה ב23 אז המסיבה בג´י עם בויאקה, מתי?

*בובה*

New member
תשובה...

בויאקה זה ב-30 ו... חישגוזי הבירה זה ב-22 לייד הדולפינריום ומופיעים: טיי אן סוהיל וג´וקר כוכבי מיקרופון למקסימום קיקלופ 3 לראש פיזדה mc-k כלא 6 בויאקה צ´ולו שבק מיוזיק אריות ציון-ברייקדאנס מקווה שלא שחכתי מישו...סליחה מראש אם כן!

המסיבה של בויאקה היא ב30

והחישגוזים זה גם ב22 וגם ב23 אבל אנשים... באיזה שעה זה מתחיל?? ללנה: שמת לב איזה שמות יפים יש לנו נלה

lena r

New member
תודה אנשים!

לא נראה לכם קצת מפחיד? מצטערת המילה דולפינריום לא ממש מעוררת אצלי זכרונות טובים. אתם באים לשם? לנלה: כן אני חייבת להודות שיש לנו אחלה שמות ילדה, תבואי מחר לג´י נראה אותך תגידי שלום.

ken kaniff

New member
באמת אני מקווה שתהיה שם אבטחה

טובה, כי אני אומר לאנשים דולפינריום והם מפחדים לבוא. ואני לא ממש מאשים אותם. אי אפשר להעביר את זה למקום סגור או מאובטח יותר ? ליאור

למעלה