מתי את חוזרת

kombinaizer

New member
מתי את חוזרת

כי לא ראיתי חפירות על השיר הזה בפורום, לכו על זה. ואל תדאגו, גם לי יש מה להגיד :) ולמתקשים ולאלה שגלגלי המוח עובדים רק בעזרת שאלונים: מה דעתכם על השיר? מה אהבתם בו? מה לא אהבתם בו? הייתם משנים משהו? (תודה דנה)

tal 01

New member
היה בערך..

אני אחבר את כל השאלות ביחד... לדעתי אפשר להתמכר לשיר בשמיעה ראשונה בגלל הלחן... אני אוהבת את השילוב של פסנתר בהתחלה ואז מגיטרות והתופים תופסים את הפיקוד המיועד להם.. כמו הרבה שירים שאני שומעת...בהתחלה זה חלש ואז מתחזק. אני אוהבת את זה. אבל קשה לי להתחבר למילים. הם משקיעים בלחן מאמצים מעל ומעבר....אבל במילים בשיר הזה ניתנה לי תחושה כאילו הם נכתבו בכוח.. היה לי תיאור אחר לזה, אבל כרגיל שכחתי... לדעתי הם היו יכולים טיפה יותר להשקיע בכתיבה... זאת דעתי.

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifלי דווקא היה קשה להתחבר אליו ב

+שמיעה ראשונה.. לקח לי כמה פעמים לשמוע אותו.. אבל מה שכן הלחן הוא חזק ביותר,הסולו מדהים! אני נורא אהבתי את השיר, אני מתחברת אליו או יותר נכון לכמה שורות מתוכו.. אבל יש בעיה קצת עם המילים.. כמה שאני מתחברת אליהן יש לי הרגשה כאילו הרמה היא נמוכה
אבל בעיקרון אחלה שיר

../images/Emo204.gifטוב אז בקצרה

קודם כל אני מאמינה שאחרי שאני אשמע את השיר בלייב הדעה שלי תשתנה כי זה תמיד ככה אצלי ויש הבדל גדול בעיניי. אני אוהבת ברמות את הלחן של השיר שבעיניי הוא דיי מושלם, המילים קליטות והתחברתי אליהן. בכללי שיר מעולה שאני לגמרי אוהבת :]

אז ככה

היה לי קצת מוזר לשמוע אותו בהתחלה.. לא יודע למה אבל יש בו משהו שונה משאר השירים. מחכה לשמוע שבוע הבא בבארוק. הכי אהבתי בשיר את הסולו של בנואה
. מה היינו עושים בלי דנה

XxXSynergitXxX

New member
עונה ../images/Emo13.gif

מה דעתכם על השיר?
שיר מקסים! אוהבת את הלחן והמילים נוגעות. אמנם לא רמה מאד מאד גבוהה מבחינת הליריקה אבל בסה'כ הוא מעולה!
[כמו שרק סינרגיה יודעים לעשות
] מה אהבתם בו?
הסולו,הפתיחה החלשה יחסית ואז ממש מה שנקרא סינרגיה. מה לא אהבתם בו?
המממ, לא היה משהו מיוחד. הייתם משנים משהו?
לא חושבת. הוא ממש טוב בלייב.

שלומיתת

New member
דעתי

הלחן מאוד קליט ויפה, אבל העיבוד נורא תבניתי וקבוע והמילים ברמה נמוכה. קיויתי ליותר, וזה קצת מאכזב. התקווה היחידה שלי היא שיהיו גם שירים יותר טובים באלבום

יערולה13

New member
../images/Emo9.gif

מה דעתכם על השיר?הוא טוב אבל המילים ממש חלשות לעומת שירים אחרים מה אהבתם בו?את הלחן הוא מעולה ממש השתפרות מהדיסקים הקודמים
מה לא אהבתם בו?המילים לא יודעת לא ממש התחברתי אליהן, זה לא ממש שיר עם משמעות כמו בשירים אחרים שלהם
הייתם משנים משהו?הייתי משנה את המילים אבל בכללי שיר מעולה

kombinaizer

New member
אז ככה

השיר החדש של סינרגיה הוא לא יותר ממכונת מחזור כמו שסינרגיה עושים בהרבה שירים שלהם. מבחינתי, כאשר השיר הוא יריית הפתיחה של האלבום השלישי לא צריך להיות כמו כל מה ששמענו בעבר. המילים, הלחן וההפקה של השיר פשוט לא מספקים, איך אומר זה שדפק שניצלים בפרסומת? "זה כבר עשו". למרות הסולו, בחירה אמיצה מצד ההפקה (מה שלא נהוג בדרך כלל בסינגלים לרדיו), נראה שגם עשו את זה כדי שהשיר יסתמן כשיר רוק וחלק מהתדמית של סינרגיה לחפות על המילים השטחיות והמוזיקה המשומנת כדי שלא יקראו להם להקת פופ. גם הרבה פעמים נראה שהשיר הולך להגיע לשיא וזה פשוט לא קורה, המפיקים נשארו עם אותו רעיון מהאלבומים הקודמים ולא לקחו את השיר צעד אחד קדימה. מבחינתי השיר זוכה ל5\10, בעיקר בגלל חוסר המקוריות.

לחן יפה, מילים... פחות

הלחן עצמו יפה ז'תומרת, זה נשמע כמו סינרגיה, הלחן מאוד רגיל אבל גם יפה, כי אני אוהבת את הסיגנון הזה המילים..... לאיודעת.... יותר מידי רגיש וזה... ציפיתי ליותר.. רדוד מידי לטעמי אני מקווה שהדיסק יהיה יותר טוב בקיצור

למעלה