מתי אתם מתכוונים להגיע?

steelwater

New member
מתי אתם מתכוונים להגיע?

אם תהיה ההופעה, ובתקווה שהיא תהייה אז יש לי שאלה בשבילכם. מתי אתם מתכוונים להגיע למקום? מתי ההופעת חימום אמורה להתחיל? מתי ההופעה עצמה אמורה להתחיל? אני רוצה להיות שם כבר מאיזה 17:00 כדי לתפוס מקום טוב. העניין הוא שכנראה לצעיר תהיה לי משמרת בוקר ביום הזה. אוף. אני ממש מקווה שלא ואני ממש אנסה לעשות שלא תהיה לי. אם היא תהיה היא נגמרת בסביבות 18:00. אני יכולה לבקש שיקדימו לי אבל מי יודע כמה זמן לפני יבואו לי... אתם חושבים שזה יהיה נורא אם אני אהיה שם מאוחר יותר? עדיין אני יוכל להיות ממש מקדימה?

super girl 15

New member
אוקי אני יעשה מאמץ..

אני מתכוונת להגיע למקום די מוקדם ואני אפילו לא מבינה למה כי אני כבר יהיה שם מ06:00 בבוקר!!
הופעה החימום אני לא יודעת מתי היא אמורה להתחיל אבל אם דפש מוד מתחילים ב-21:00 אז החימום בטח יתחיל שעה לפני, כניראה ב-20:00...
אמממ... 21:00
גם אם תבואי מאוחר את עדיין תוכלי לדחוף...
זה תלוי כמה את אכזרית...

dogster

New member
6 בבוקר? ../images/Emo2.gif

כמה זמן כבר תוכלי להחזיק את עצמך בלי ללכת לשירותים? וברגע שעשית את זה כל ההמתנה הייתה סתם אני מתכוון להגיע בסביבות 3 וחצי

super girl 15

New member
האמת גם אני דואגת..

בעניין השירותים..
אבל אני רוצה להיות בטוחה שאין לפני בתור של השער... ואני כבר עשיתי בדיקות ועניינים.. ואני לא היחידה שמגיע בשש בבוקר בשביל לעמוד בתחילת החמולה שנכנסת בשער הזה...

dogster

New member
בהצלחה לכם

תכננת מה לעשות נגד השעמום? אני הייתי נרדם או משתגע אחרי כמה שעות בלי שום דבר לעשות חח

super girl 15

New member
חחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

האמת היתה מסיבה אחת שהיתי חייבת לבוא 4 שעות לפני כי אחרת לא היה לי איך להגיע.. בקיצור המתנה של 4 שעות בלי לעשות כלום, סתם לשבת במקום מבודד ולהבהות.. אני רגילה עוד מתקופת הבצפר... השהייה בכיתה היה אימון מצויין ושמה עשיתי בדיוק את אותו כלום ובהיתי באותו אוויר...
אז בהופעה בכלל לא תיהיה בעייה.. אני מאומנת היטב!!!

steelwater

New member
חחח

גם לי קרו דברים כאלו דומים. פעם היינו הולכות להופעות של מוניקה סקס בת"א ולרוב היינו מגיעות באוטבוס אחרה"צ ואז לא היה מה לעושת כל היום. פעם אחת ישבנו בסטארבקס וקינו קצת בגדים ושטויות אבל מעבר לזה לא היה ממש מה לעשות ודי השתעממנו.

זושי

New member
מה שהיה בלונדון...

הגעתי לוומבלי ב-7 בבוקר כשהציפורים עוד לא התעוררו, זה היה באפריל והיה קר נורא, קפאתי שם וביקשתי להיכנס לארינה בינתיים כדי שאני לא אקפא, הם באדיבות אמרו לי "לא!" אבל הם גם אמרו לי שאין לי מה לחכות כל כך מוקדם ושאני אלך לשתות איזה קפה ויעשה שופינג בינתיים. חשבתי, בטח... אבל עדיין היה לי קר אז הלכתי למלון לשים ת'דברים וחזרתי לשם בסביבות 9:00 וכבר הגיעו לשם זוג נחמד שלא היתה לי בעיה שיהיו לפני כל עוד אין אף אחד אחר לפני. עכשיו תשמעו את זה, הבחורה פתאום שלפה טוש מהתיק שלה, וכתבה לי את הספרה "3" על היד ואמרה לי שאני יכול ללכת לשירותים או לאכול או מה שבא לי ואני יהיה תמיד מס' 3 בתור!?@& אתם קולטים? איזה כיף! וככה היה, גם פגשתי שם ח'ברה מישראל, הלכנו, חזרנו, ואני - מס' 3. במהלך היום התחברנו ונהיינו ממש ח'ברה, אנחנו עדיין בקשר, וכשהגיע הזמן נפתחו הדלתות ורצנו פנימה, והנה אני בפרונט לעוד המתנה של שלוש שעות עד שדפש יעלו (כולל ההופעת חימום). אבל הבעיה שברגע שנכנסים למקום, המיספור כבר לא עובד, מי שהולך לשירותים, הולך! אז פה הבעיה. אבל אחרי שדפש עלו, כל הבעיות נגמרו. זהו, ההמתנה השתלמה, וכשזה ייגמר אפשר ללכת לשירותים לשעתיים אפילו, העיקר שדייב עמד מולי כמו גדול ומרטין בתורו שר לי את shake the disease! זהו, אז ככה, למי שרוצה להגיע ב-17:00 - בהצלחה. אני אהיה שם בבוקר כנראה. ויש לי הרגשה שאני לא אהיה היחידי... לא להידחף ח'ברה, יש מקום לכווווווווווווווווולם.

Ice machinE

New member
אז הנה הסיפור שלי מוומבלי

הגענו לארינה בסביבות השעה 1 בצהריים והיו כבר כמה עשרות אנשים שהתגודדו מחוץ לדלתות של הארינה. שאלנו באדיבות מתי הקופות נפתחות (הזמנו כרטיסים דרך האינטרנט והם חיכו לנו בקופה) אז אמרו לנו ב-16:30. אז יפה מאוד עשינו את דרכנו חזרה למרכז העיר (35-40 דקות נסיעה ברכבת התחתית, שהייתה עילית כמעט רוב הדרך) וחזרנו לקראת השעה 4 וחצי, כשפתחו את הקופות נעמדנו בתור ותוך 10 דקות הכרטיסים היו אצלנו ביד. ואז רק ראינו מאיזה כניסה אנחנו נכנסים (היו 2 שערים, בניגוד לארץ שיש 12) והתברר לנו שיש אולי 1000 איש לפנינו (ואני לא מגזים, ניתן לראות את זה בתמונות שפירסמתי). למרבה ההפתעה, לאחר פתיחת הדלתות, אף אחד לא רץ ולא דחף ולא היה בלאגן ועל אף שאולי 2000 איש נכנסו לפנינו, עדיין הצלחנו למצוא את עצמנו שורה 5-6 (אי אפשר לדעת כי זה לא מדע מדויק, אבל ביני לבין הבמה הפרידו 6-7 אנשים). בארץ אפשר רק לחלום על כזה סדר מופתי. אה, בזמן שהמתנו לתחילת הופעת החימום והתמלאות הארינה, עזבנו את המקום שלנו (לא כולם כמובן) כדי לקנות מרצ'נדייז, ולא הייתה לנו בעיה לחזור למקום שלנו, אף אחד לא צעק ולא קילל שאנחנו "נדחפים"

Ice machinE

New member
מה שכן היה בלאגן זה הדך חזרה

דחפו 70 איש לקרון של הרכבת. בשלב מסוים צחקתי ואמרתי לחבר שלי "רק חסר עכשיו מישהו שיתחיל לצעוק בגרמנית"

זה מטורף...

אם ההופעה מתוכננת להתחיל ב8 (החימום והכל) - לכל הבאים ב6 למיניהם, זה 14 שעות המתנה... יותר ממחצית היממה. זה מטורף. אפילו ארבע שעות נראות לי 'וואו'. אם לא היו אנשים קרציות כמוכם
כולם היו מגיעים כמו בני אדם אשכרה מהשעה שפותחים את השערים, ואז כל האובססיבים היו צריכים להגיע רק ב4 וחצי. |: בכל אופן, מרגע לרגע ההגעה המוקדמת נראית לי פחות סבירה... עניין השירותים/שיעמום/טירוף (כן, אמרתי את המילה הזו שוב) לא נראה לי בכלל. אם אגיע, נניח, באחת - מה המרחק הסביר שאהיה מהבמה?

super girl 15

New member
אויש.. עצבים.. לא בריא... ../images/Emo12.gif

וכן אני אובססית מושפעת... גם אני דואגת על החירפון שאני אקבל ב14 שעות ההמתנה האלה.. אבל בדוגרי.. כמו שאני מכירה את עצמי... אני יצליח רק להיתעורר ב8... ועד שאני אגיע אם אני יזרז את עצמי... לפחות שעתיים... היגעתי ב-11...
גם נורא..?!

זהר25

New member
גם אני חשבתי להגיע.....

ממש מוקדם ,אבל מה אני יעשה כול כך הרבה שעות בלי שירותים ולבד כי חברה שלי שבאה איתי להופעה לא רוצה לחכות איתי כול כך הרבה זמן ,מה שגם אני לא כול כך בלחץ כי אני ניכנסת דרך שער 12 ,אבל לדעתי לא צריך להילחץ . ליפני כמה שנים הייתי בהופעה בגרמניה ואני ניכנסתי דרך השער הכי מרוחק מהבמה וכול האנשים בתור עמדו בשקט מופתי,כאילו הם היו בתור לקופת חולים( לא תור לקופת חולים בארץ) ,אז אני לא משלה את עצמי שככה יהיה בארץ ,אבל אני גם לא חושבת שיהיה בלאגן ודחיפות ,אני רוצה להאמין שהמעריצים שלך דפש מוד יתנהגו בצורה מכובדת.

למעלה