מתי אתם חושבים...

• פותח הנושא ak 1
  • פורסם בתאריך

ak 1

New member
מתי אתם חושבים...

התוכנית שבקישור ישודרו אצלינו?

ak 1

New member
אני מתכוונת

יש סיכוי שזה ישודר בדיוק באותו היום ובאותה השעה?

nobody175

New member
אז זהו

שגם אני שאלתי את עצמי אבל אני חושבת שכמו שיש אמ טי וי אמריקה ואמ טי וי אירופה יש גם אמ טי וי 2 אירופה ואמ טי וי 2 אמריקה... או שאני טועה?

לא טועה. ../images/Emo25.gif

אבל אני לא חושבת שתוכנית הזו מגיעה לאמטיוי אירופה. אני לפחות לא מכירה אותה.

nobody175

New member
אוווףףף אז זה די מסריח!

אמ טי וי 2 אירופה לא מפתה כמו אמ טי וי 2 אמריקה... חחחח באסה

ak 1

New member
אז רגע..

בכלל לא ישודרו אצלנו התוכניות האלו?

בעצם, ../images/Emo25.gif

בקשר לMTV2 אני לא בטוחה אם יש גם אמריקה וגם אירופה. אולי כתוב באתר שלהם.

EleVaTioN

New member
לדעתי...../images/Emo129.gif

אם טי וי 2 זה אם טי וי אירופה אני חושבת... אני כמעט בטוחה האמת.. ולמי שיש את החבילת מוזיקה את הוט אז בטח יש לו אולי גם ביאס..לאדעת מה ביאס חרא

S m e l l y Cat

New member
הא?../images/Emo108.gif

אבל יש לנו גם אמטיוי וגם אמטיוי2. Oo [אז יש לי גם אמריקה וגם אירופה?!]

למען האמת...

MTV שלנו זה MTV אירופה, וMTV2 זה בעיקר רוק וכאלה... וMTV BASE זה בעיקר היפ הופ, ראפ וR&B

the z girl

New member
לא ...

MTV2 זה ערוץ נפרד שכולל רוק ודברים כאלה אבל עדיין לא דברים כבדים ממש.. (נראה לי) .. ושם משודרת התוכנית של בנג' וג'ואל (שודרה..) וMTV אירופה זה חראאאאאאאאאאאאא אבל זה לא קשור לMTV2.. ויש MTV אמריקה.. שמשודר באמריקה
ולדודים שלי יש אמטיוי2 אבל כשהייתי אצלם לא היה את התוכנית שלהם.. בדקתי חחח זה היה מבאס

Lee G1

New member
יש לי

אמ טי וי2 אצל אבא שלי בדרך כלל יש דברים טובים!הופעות וכאלה פעם הייתה הופעה של גרין דיי וזה היה כזה טוב!!!

R I O T girl

New member
הצילווווווו../images/Emo168.gif

חחחחחחחחחחחח בילבלתם אותי לגמרי!!!!!!!!!!! נראה לי שMTV2 זה אותו MTV2 שתהיה בו התוכנית! נראה לי!

Holy Cow4

New member
*שיעול שיעול*

שלום לום תנו לי לתקן אתכם: M2 שלנו הוא M2 אירופאי (כי אנחנו אירופאים פריג'דים ומסריחים) ואיפה שיהיו כל התוכניות האלה בתאריך הזה זה בM2 האמריקאי[והן לא ישודרו אצלנו בגלל שאנחנו אירופאים פריג'דים מסריחים שמעדיפים לשלוח S.M.S אים להראלים סקאתעים מסוימים (אין לי מושג איך כותבים ת'שם שלו)]. זה כל מה שיש לי להגיד. לילה טוב, הייתם קהל מצוין.

למעלה