מתי אתה יודע...

Skyller

New member
מתי אתה יודע...

שאתה מכור למונטי פיית'ון?? (ראיתי גרסה ממש גרועה לזה באינטרנט, אבל בזו אתם מוזמנים להוסיף עוד דברים) * המוטו שלך הוא "תמיד הסתכל על הצד הטוב שבחיים" (בד"כ אני לא מתרגמת לעברית כי זה תמיד נשמע רע, סליחה על הפעם). * אתה מנסה לומר כמה שיותר איזכורים פייתונים רמדומליים כדי לראות אם מישהו מזהה אותם. * אתה רואה סרטים כמו 12 קופים, חברים מאמריקה וכ'ו רק בגלל שאחד מחברי מונטי פיית'ון היה שותף להפקתם. * כל פעם שמישהו מזכיר את המילה "ספאם" אתם לא יכולים שלא לחייך בטיפשיות או לשיר lovely spam. * כשאנשים מדברים על מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול, ונאמרים משפטים כמו "אני רוצה להיות שר החינוך הבא" אתה לא יכול יכול שלא לומר "אני רוצה להיות השר להליכות מטופשות." * אמרת לפחות חמש פעמים את המשפט You're a very naughty boy בקול טרי ג'ונסי כזה. * ביומן שלך כתוב גם תאריך יום ההולדת של ג'ון קליז, ולפחות פעם אחת תכננת לעשות לו מסיבת הפתעה. * חברים שלך כבר מפסיקים להסתכל עליך במבט מוזר כשאתה אומר Nudge nudge, know what I mean? * אתה יודע הרבה על האינקוויזציה הספרדית מבלי שלמדת על זה בבי"ס, ראית סרטים או קראת ספרים עליה. * יש לך רינגטון או משהו אחר בפלאפון שקשור למונטי פיית'ון. * אתה מחשיב את אחד הרגעים הטראגיים בחיים שלך בתור הרגע שסיימת לראות את כל הפרקים של הקרקס המעופף ומבין שלא יהיו עוד עונות. * יש לך לפחות דיסק אחד של פסקול של מונטי פיית'ון. * כשאתה נכנס לחנות חיות (או אפילו סתם עובר על יד אחת) אתה מתפתה לא ללכת למוכר ולהתלונן על התוכי המת שלך. * בעצם, כל דבר מזכיר לך את מונטי פיית'ון. * אתה קורא את הרשימה הזאת בשביל רעיונות. וזה כל מה שאני יכולה לחשוב עליו ברגעים אלו. אבל הנה עוד פריט לרשימה אבל שהיה אישי שלי: כשהתחלתי לראות פרייז'ר רק בגלל ש"ההוא מפרייז'ר" היה אחד מהשחקנים הראשיים בספאמאלוט, ואת השניים האחרים הכרתי... סיפור מוכר... תוסיפו עוד דברים!

זה עוד כלום...

"אתה רואה סרטים כמו 12 קופים, חברים מאמריקה וכ'ו רק בגלל שאחד מחברי מונטי פיית'ון היה שותף להפקתם" אני ראיתי בגלל טרי גיליאם את טיידלנד!! מיצי הקיבה שלי מתחילים לבעבע רק מלחשוב על הסרט הזה. אפילו שפישר קינג היה לא רע...

../images/Emo3.gif

אני ראיתי אותו בגלל אריק. הוא ממש גרוע

אוווי!

אכן סרט איום ונורא. ואם כבר אריק איידל, הבנאדם הופיע גם בקספר, רחמנא לצלן. בזמן האחרון אני תוהה אם בסוף אני אראה גם את Eric the Viking אפילו שמה הסיכוי שהוא באמת שווה צפייה?!

dafnaleh

New member
צפיתי באריק הויקינג מתישהו

אני לא חושבת שהוא שווה צפייה במיוחד.

אתה מוטיפייטוניס כש...

כי כשאתה שותה בירה אמריקאית אתה ישר חושב על רפטינג ועוד כמה דברים

chatenoire

New member
אתה פייתוניסט כש...

...אתה מכיר את רוב הפילוסופים המודרנים והקלאסיים לא לפי התאוריות שלהם אלא לפי הרגלי השתיה.

את פשוט לא תאמיני כמה שזה עוזר.

אני מנסה ללמוד עכשיו פילוסופיה מאד מאד מהר (ועוד באוסטרליה! לא חשוב למה) והרשימה הזו נותנת מה-זה מראי-מקום מצויינים.

AnnabeI Lee

New member
חח המשך טיבעי של זה:

את פייתוניסטית כשחבר (סטודנט לפילוסופיה) שולח לך לינק לוויקיפדיה על משהו שקשור לפילוסופיה של דקארט ואת אוטומטית קוראת "I drink therefore I am". הבחור הסטרייטאדג' שהיה עצבני על משהו לא חשב שזה היה כזה מצחיק.

למעלה