מתי אני אלך? *טריגר*

new face

New member
מתי אני אלך? *טריגר*

-לא לקרוא למשטרה לא מתארגנת התאבדות מיידית.

אז ניסיתי לצאת מזה. ניסיתי לנסוע למרכז לראות שותפה פוטנציאלית לדירה. אז ניסיתי. באתי לתחנת רכבת כולי רוצה להשתין ולא יוצא לי. זהו. התוודעתי בפניה היא באה לפגוש אותי שם ותוך כדי נשפך לי בקבוק מים בתוך התיק וכול התיק רטוב עם כול הדברים בו! התיכנון היה שאשאר שם לישון. וזהו נסעתי הביתה לצפון שעה נסיעה במונית שרות כרגיל עם גבר מסריח מאלכוהול. כולי מתה מפחד כי חשוך ואני תמיד מוטרדת מינית במוניות שרות כשפעם לפני זו היצור זרק עליי את התיק שלי! כי הערתי לו שהוא נצמד מדיי. אבל זה כבר סיפור אחר. יש לי הרבה מאלה. הרבה הרבה סיפורי כישלון. עכשיו אני לא יודעת מה יהיה. אני מפחדת להסתכל בפירוטים של הבנק של הכרטיסי אשראי של החשבון טלפון ואינטרנט שבטח כבר התנפחו כי עברה יותר משנה ואני אמורה לעשות משהו בנידון ואני לא מסוגלת. והפלאפון שלי ושל אמא גוססים. ואני עדיין רוצה לעבור לדירה ההיא. אני אמות פה

היום כיסיתי את עצמי בשמיכה וקיויתי להיחנק, הרגשתי את האויר נגמר אבל היה מזגן ובסוף הסתובבתי ונשמתי. חבל. למה אין המתת חסד
אני לא יכולה יותר
מתי הסוף יגיע

אלישבע24

New member
ניו פייס יקרה,

הייתי רוצה לערסל אותך אל ליבי,
לנחם אותך,לעודד אותך,

יודעת היטב שכאשר נמצאים בחושך
קשה להאמין שבאיזה שהוא מקום יש עדין
קצת אור בשבילנו.

אני שואבת בימים אלו מעט חום
מספרים.

אם יש משהו שאני יכולה לעשות תכתבי לי,
בשבילך תמיד.

Gali04

New member
פייסי

כל הכבוד שנסעת למרכז כדי להיפגש עם שותפה בפוטנציה.
לא סיפרת מה נסגר עם השותפה?
קבעתן משו לגבי המעבר? התחלתן לחפש דירה?
חזרת הבייתה רק בגלל שהמים נשפכו? יכולת לייבש אותם היכן שהיית אמורה ללון...
&nbsp
&nbsp
אני מקוה מאד שאת אמא את לא "לוקחת" איתך ולא מעבירה אותה דירה שוב

new face

New member
חזרתי הביתה בגלל

עצירת שתן. זה יכל לא לעבור לי גם אצלה.
בנתיים קבענו משהו אבל אני לא רוצה להגיד כלום לא לפתוח פה לשטן וגם אני לא בטוחה שיש לי מספיק כסף ואני בחרדות מדיי לבדוק את זה.
כתבתי משהו דומה בקבוצת דיכאון בפייסבוק והזמינו לי משטרה היום למרות שבפירוש כתבתי שזו רק פריקה ואין כוונות אובדניות!

Shamy

New member
זה לא קשור

זה זעקה לעזרה ואם הייתי קוראת את זה בבוקר כנראה שגם אני הייתי מזמינה משטרה. לא אני הזמנתי אגב...

new face

New member
שטויות לא סיבה להזמין משטרה

מה משטרה תעזור? משטרה זה אחד הגופים הגרועים בארץ! במקום לפנות אליי לדבר איתי ישר משטרה.
אני לא הייתי מזמינה משטרה אפילו אם האדם באמת היה מתכוון להתאבד. זכותו של כול אחד לעשות מה שהוא רוצה עם חיו.

אלישבע24

New member
ניו פייס,

מאוד עצוב שקראו למשטרה,
ובמזל לא אישפזו אותך בכפיה,
אם קורה לך עוד פעם,
תכתבי לי בפרטי,
אני אתמוך בך!!!

לא מסכי

לי אין זין שאנשים צדקנים יחלטו אם אני יחיה או ימות מי אתם בכלל .

היי48

New member
מאחלת לך שיסתדר עם השותפה

וכל הכבוד שאת פעילה ומנסה לשפר את המצב, זה ממש לא עניין של מה בכך. זה רק מוכיח כמה את חזקה, ושלמרות כל הקושי את עדיין נלחמת.

Gali04

New member
המשטרה הזאת שבאה ככה זה באמת נוראי

אני הייתי נכנסת להלם שהיה לוקח לי המון זמן להתאושש ממנו אם היו מפתיעים אותי. נשמעת לי חוויה מזוויעה.
שמעתי עוד סיפורים בפייסבוק שהמשטרה הגיעה לבית והיה אירוע ממש לא סימפטי. הם מגיעים בדפיקות וחוקרים וכו'. חוויה מזעזעת בעיניי.

אם את לא רוצה להביא משטרה לפתח הדירה, צריך להיות ממש ברורים (גם בתפוז ובכל הרשת) שלא מתכוונים לבצע מעשה בפועל. לדבר על מוות אפשרי, גם על הנטייה לאובדנות, אבל תמיד תוסיפי בצורה ברורה, שאת לא מתכוונת להתאבד, אחרת תאלצי לזכות בביקור משטרתי מפוקפק נוסף.

אלישבע24

New member
גלי,איך המשטרה יכולה לזהות אותי

אם אני כותבת בפורום בלי להזדהות?

אופירA

New member
מנהל
למחשב שלך יש כתובת IP

ולמשטרה יש דרכים לדעת של מי ואיפה נמצא הטלפון שלך ושל מי ואיפה המחשב שלך.

אופירA

New member
מנהל
אלישבע זה לא כל כך נורא

קודם כל זה מחיר התקשורת הבינעולמית.
זה כמו שהרווח מהמצאת המכוניות גדול מהנזק של תאונות הדרכים, למרות שתאונות דרכים זה מאוד עצוב, וגורם המוות העיקרי בעולם, לצערנו הרב. וזה יותר גרוע מאשר היכולת של המשטרה לזהות את ה-IP של המחשב שלי בהקשר לניק שכתבתי באינטרנט.
תחשבי על זה שאם לא כתבת באינטרנט, המשטרה לא יודעת שהכינוי שלך הוא אלישבע24. כלומר אם עשית עבירה שלא קשורה לכתיבה באינטרנט, אין לאח הגדול מידע עלייך ועל ה-IP שלך.

דבר שני, גם מי שלא רוצה שישלחו לו משטרה מהפורומים, יכול לכתוב בצורה שלא ישלחו לו משטרה. הוא כותב שהוא רוצה, אבל אין לו כוונת מעשה כרגע, אז אין טעם לשלוח משטרה.

אלישבע24

New member
אופירה,

מבינה את המקום שלך,
את אוהבת להיות בתפקיד
הבוגר האחראי,
להראות את ההיבט הטוב.

גם אני מנסה כמוך להראות את החייובי,
אבל משטרה אומרת מבחינתי מוסד
סגוווווור.
צעקות,בכי,קשירות........לא שלי,
אני שתקתי כמו עציץ.