מתי?איפה?איך?

galitda

New member
מתי?איפה?איך?

מישהו יודע מתי חוזרת הסדרה הנפלאה והיכן היא תשודר או שזו מתיחה?

blair manning

New member
תפוז מפגרים ../images/Emo47.gif

משהו בהודעות פה כנראה גרם להם לחשוב שהסדרה חוזרת, חוצפה

רגע

אולי הם יודעים משהו שאנחנו לא? הם לא יכתבו סתם כזה דבר בלי לאמת את זה, אולי הסדרה באמת חוזרת!

blair manning

New member
ממש לא נראה לי ../images/Emo47.gif

אחרת היינו יודעים גם או שהיו נותנים קישור כדי לאמת את הדברים שלהם ולא סתם קישור לפורום. באמת נראה לך שלחיות תחזור ורק תפוז יודעים מי זה?

טוב התקשרתי להוט

והנציג אמר שיחזור אליי אחרי שיברר. הכי טוב להתקשר ל"תפוז", הרי להם יש את ה"מקורות" לידיעה... אבל אין לי מושג מה המספר (אבל באמת עדיף שלא לטפח תקוות, רק מעניין איך "תפוז" יסבירו את זה... הרי הם תמיד יוצאים בכל מצב "צדקנים" גדולים
) ועכשיו תסלחו לי גרייס באקסטזה - איתן ותרזה רוקדים למבדה

super maya

New member
מה הקשר להוט../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

הסידרה היתה משודרת בחברת הלוין "יס", אז למה להתקשר להוט?

מה הקשר להוט

נניח שהידיעה נכונה ורכשו את לחיות, לא מן המחוייב שדווקא יס הם אלו שנכנעו ללחץ ורכשו אותה שוב, אולי זאת היתה הוט מהכבלים? אין קשר שזה שודר ביס, מרגע שנגמרו להם הזכויות והם וויתרו זה פתוח בפני כל ערוץ.

super maya

New member
נקווה לטוב../images/Emo20.gif

אני לא שמעתי שחברת הוט מחזירה את הסידרה, אני מקווה מאוד שאתם צודקים.

dviridit

New member
טוב החלטתינ לשם שינוי לחזור בי מקדם

לא להיות כל כל אנוכית ולשמוח בשמחתכם אם היא תחזור אפילו להוט, פשוט ההלם אני מצטערת. זה שאני עושה טעויות ומסכימה שאבא שלי יחתום עם יס לעוד שנה לא אומר שכולם צריכים לסבול. סליחה וחוץ מזה זה חלגבי עיד הסדרה ואני לא רוצה שתרד לגמרי. אז למרות שזה יגרום לי התקפת לב אני מודיעה בזאת כי אני שמחה בשמחתכם ומקווהלטוב מכל הלב. עידית

super maya

New member
יש פיתרון../images/Emo70.gif

אם הסידרה תשודר בהוט תעברו, אני מכירה את שתי החברות מקרוב כי אני עובדת בתחום.

רגע אני לא מבינה

מה זה זה הוט הזה? זה הכבלים כאילו? יואו גם הם התחילו עם הקטע הצפונבוני הזה הוט מילה באנגלית איזה מגניבים או שלא!! אני אומרת שישימו את זה בערוץ הראשון כל יום ב-4 במילא אף אחד מעניין לא רואה היפים והאמיצים וזה יוסיף רייטינג לערוץ 1 וככה אפשר באמת להשוות בין לחיות היפים ותשוקות ותראו שלחיות תיקח בענק כי אין אין אין כמו במבה (או לחיות במילים אחרות)
אוהבת אותכם חולה עליכם פאקינג אין לאב

Guy K

New member
זה בבירור

ברגע שיהיו לי תשובות רשמיות מתפוז - אתם תדעו

מה?? למה???

למה שיפרסמו הודעה שגויה?? ואיפה ההודעה הזאת בכלל?? לא ראיתי אותה!! אם לחיות עוברת להוט - גם אני עוברת!!

למעלה