מתיעצת

שרלוט 1

New member
מתיעצת

שלום. אני חדשה כאן. אני אחרי 9 חודשים של נסיונות לכניסה להריון ללא הצלחה. הרופא טוען שאנחנו צריכים לחכות שנה ורק אחר כך להתחיל בדיקות. אצלי המחזור סדיר ויש ביוץ. הרופא הציע שאולי בעלי יעשה בדיקת זרע. איפה כדאי לעשות באזור תל אביב? והאם יש עוד בדיקות שכדי לי לעשות?

מיצי1

New member
ברוכה הבאה.

זה תלוי באיזו קופה את. אני במאוחדת ושלחו את בעלי לאיכילוב. לגבי בדיקות נוספות - אם את יודעת שיש לך ביוץ, אז כנראה כבר עשית כמה בדיקות, לא?

באאבו

New member
שרלוט

הרבה רופאים (והרפואה בכלל) טוענת שכדאי לחכות שנה לפחות לפני שמתערבים.. הכל בגלל שסטטיסטית, יכול מאד להיות שהיה לכם פשוט חוסר מזל ושתקלטי כמו כלום בפעם הבאה. כדאי לעשות בדיקת זרע, לפחות להתחיל ולשלול "מפגעים".. אני לא יודעת איך לעזור לך לגבי איפה לעשות את הבדיקה, אבל בטח הרופא יתן לך פרטים מדוייקים (זה תלוי איפה בת"א, איזה קופ"ח וכו´).. שרלוט, ברוכה הבאה אלינו, ואני מקווה שלא תזדקקי לנו הרבה זמן.. באאבו

אתושקה

New member
היי....

לגבי בדיקת הזרע, אני ממליצה מאוד לעשות אותה באופן פרטי במעבדת פריון הגבר באסף הרופא, הבדיקה לא יקרה (עולה בסך הכל 180 ש"ח), אנחנו עשינו אין ספור בדיקות במקומות שונים במשך 3 שנים!!!!! ורק באסף הרופא איבחנו את הבעיה.... טלפון של המעבדה: 08-9779690 המון בהצלחה!!! אתי

אתושקה

New member
היי....

לגבי בדיקת הזרע, אני ממליצה מאוד לעשות אותה באופן פרטי במעבדת פריון הגבר באסף הרופא, הבדיקה לא יקרה (עולה בסך הכל 180 ש"ח), אנחנו עשינו אין ספור בדיקות במקומות שונים במשך 3 שנים!!!!! ורק באסף הרופא איבחנו את הבעיה.... טלפון של המעבדה: 08-9779690 המון בהצלחה!!! אתי

dandushx

New member
היי , ברוכה הבאה

אנחנו התחלנמו לחשוד אחרי 3 חודשים ובניגוד לכל הדעות שאמרו לחכות שנה , הלכנו לבדוק אם אני מבייצת ואת הזרע של בעלי ואכן גילינו בעית זרע אצל בעלי ואני מברכת על האינטואיציה שהיתה לי לבדוק כבר בהתחלה. אם בדקת ואת מבייצת אתם רק צריכים לעשות עוד בדיקת זרע , , אין צורך בבדיקוןת אחרות יותר פולשניות לעת עתה. את בדיקת הזרע ניתן לעשות ברמת מרפא ברח´ זבוטינסקי ברמת גן אם אתם שייכים למכבי ( ונדמה לי שגם הכללית שולחים לשם , אני לא בטוחה ). אני ממליצה אם אינכם גרים רחוק ממקום הבדיקה לעשות אותה בבית , ניתן לקנות כוס סטרילית בבית מרקחת או לקחת מקופת חולים , אני ממליצה גם להתאמן לפני ( סלחי לי על ההתבטאות אבל זה קצת קשה להם לקלוע בול לכוס ועדיף להתאמן)ויש להמנע משפיכה 3-4 לפני , לא יותר ולא פחות (3 -4 ימים לפני צריך להתרוקו
). מקווה שעזרתי והמון בהצלחה דנדוש

שרלוט 1

New member
תודה

המון תודה לכולכן. אני מקווה שלא נצטרך לעשות יותר בדיקות, אבל טוב לדעת שאפשר לעשות את בדיקת הזרע בבית ולהביא אותה לרמת מרפא.אנחנו במכבי אז הבנתי שאפשר לעשות שם את הבדיקה.אני אשמח גם אם למישהי יש המלצה על רופא נשים מומלץ של מכבי בתל אביב. שוב המון תודה.

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו ../images/Emo45.gif

בדיקת זרע היא באמת הבדיקה הכי פחות פולשנית (רק תנסי לספר את זה לבעלי
) אם אתם עושים את הבדיקה בבית צריך להגיע תוך שעה למעבדה- כמה שיותר מהר יותר טוב. אי שם בעמוד הזה מסתתרת שרשרת שלמה של המלצות על רופאים- שווה להציץ בה. שיהיה רק בהצלחה נועם

ממליצה בחום על ד"ר בוצ´ן

מקבל בבית הרופאים בדובנוב 10 (מופיע בספר של מכבי ובאתר האינטרנט). מקווה שלא תצטרכו שום בדיקות כי הכל יהיה פשוט בסדר.

שרלוט 1

New member
שאלה על ד"ר בוצ´ן

שלום. רציתי לדעת אם יש לו אולטרסאונד במרפאה או שהוא שולח לעשות בדיקות אולטרסאונד בברנר. אחרי 3 בדיקות שם ממש לא מתחשק לי לחזור ואני מחפשת רופא שאפשר לעשות אצלו את בדיקות האולטרסאונד.תודה.

באאבו

New member
יש לו במרפאה הכל... מאד נח שם

והוא רופא ואיש מאד מאד נחמד. באאבו

למעלה