צופה לפני השינה
מיום ליום ליבי נראית יותר גרוע ויותר נורא. היא מסתירה משהו. אני יודע. מה קובי מתכוון לעשות עם הבננות? וכתבתי את זה לפני שהוא איים על דרור.

טלפונים מפתחו את הלב? אני חושב ששירה מתבלבלת בין לב. אגב לב, כנראה הוא לא הדבר הכי מוזר שהגיע אליהם למעונות!מה ללכת הביתה? הוא שילם! ועכשיו עם החוק החדש זה מסוכן! רגע, זאת נעמה שצורחת "יולה, יולה"? וואו, ניב ממש מקללת חזק בתפקיד. זה רק אני או ששבע דקות עברו בלי פתיח?

נראה לי היא הולכת להסניף את המים באסלה, לחפש שאריות.

אין דנה, אין דנה! ויסמין מפעילה את שירה מרחוק עכשיו.

קרוליין, די לשקר. בורמזים...

אז במקום לסמים ליבי תתמכר לסמי הרגעה? מה עשית בזה, דרור?

היא רצתה לקרוא לו אורי...? הבחורה השתגעה לגמרי.

אלוהים אדירים, נעמה בטח עשתה איזה טקס שטני. אז מי שרצח אותה היו חבר'ה של דיוניסיוס. מהחבר'ה של התיאטרון. שהם קשורים, כמו שאמר לוץ, לקטע עם השטן?

אוי, אימא של דרור מסדרת לו מישהי? היי, מה עם הבייביסיטר ליובל ורינתי?!

אז וולף בסדר וחי. פילוסופיה יפה יש לזווירינים.

מנשה, הרסת את כל המערך של עליזה! אתה מבין שעליזה מאונקולוגית תקבל יותר משוב חיובי בגלל זה?!

יופי, לנדאו. ממש טיפול נהדר בבעיה. ממש.

יופי, דרור. נתת לעליזה לשמור על ליבי. מזלך שלא ברחה. ואיזה מין שם זה לכלב מכוערי?!

איזו שינה טובה בין סלאבה ויולה. אוי, רגע... ממצא רפואי מחשיד... היא תיכנס ל... אוי, לילית חוטפת תינוקות לשטן!

השטן הזה פשוט מכה בכל מקום והורג כל מיני אנשים עד שסלאבה יכניס את יולה להיריון...

לב, באימא שלך, תהרוג את קרוליין, הבחורה מטורפת... בטח, מאוד נחמדים, רוצים להחיות דיקטטור נוראי והם אנשים מאוד נחמדים.

תמיד יסמין והאקדחים שלה. בדיוק כשלב צופה. עכשיו השאלה היא איך הוא יגיע לשם...