נה ווין, דר. ממיאנמר.
מי מנסה לחזור, פרופסור לוץ? ומי הורג? המלאכים? וממתי דנה היא דוקטור?

חייב לשאול בנוגע לתכנון של הסדרה... בפתיח מופיע מלאך. המלאך הזה הופיע לפני לב. אז הרעיון של לב היה מתוכנן? ואם ככה- האם אתם לא חוששים שבזקנתה אסמא תיקשר למיטה בידי שני צעירים ערבים שיחשבו שהיא מטורפת? כי החיזיון הזה מטריד אותי מאוד.

אחחח... שירה.
היא זרקה את הדיסק און קי... רגע, אז סתם או לא סתם? לזכותו של סלאבה הוא מגיב יפה.

מוסר ההשכל? לא לרוץ ולא לעשות פעילות גופנית! כל החולים הכי נוראיים מגיעים לבית החולים הזה. אוף, דרור, אל תהיה מעצבן.

אין, ד"ר ענבר הזה בטח משת"פ.

בוא'נה, זה משככי כאבים בלי תרופות... באופן אישי אני מעדיף את הכאב, כי בלי כאב לא נדע מתי הגוף נפגע.

דוקטור יסמין לפידות! היא בסדר עכשיו.

יואו, לב הזה בלתי אפשרי! אי אפשר לדבר איתו בלי שהוא יתחיל לפרש הכול מילולית!

איאד בטח מרגיש מה זה מוזר שאסמא כל הזמן משנה את דעתה.

דנה ולב ביחד... אבל ההדרכה שלה קורעת. וגם המחיאות כפיים על השולחן של לב. דנה, את יכולה להדריך אותי? וזיווג בין בחורה למלאך זה חילול השם בעיניי, אתם יודעים מה יכול לצאת מזה?

יולה, איפה היית עד עכשיו לעזאזל?!

הוא ניסה להגיד לך שהוא מלאך. אבל את לא קולטת.

מיכאל אלוני שחקן בחסד. שמתם לב שלא אמרתי "הבן של האחראי לפרויקט מחוננים שהפך לחרדי לשעבר שהפך למנחה ריאליטי שהוא בעצם מלאך"? כי הוא כזה טוב.

אוף, דרור, אולי תיסגר על עצמך?!

מוזרה טוהר. שירה ונימוס זה לא כזה הולך ביחד. אה, אחותה. יש מצב שטוהר עובדת בזנות. וולף, סתום, יא מהמר סדרתי.

הממממ... למה יש לי דז'ה וו בסצנה של דנה ולב?

כן, יולה מערערת את שירה. וולף. לקח את הדיסק און קי!

המפגש בין לוץ ויסמין. יש. האם הכוחות של יסמין עובדים על עיוורים?

והבאתי לכם שיר מהפרק, שאותו שר ניצב ממשחקי הכס, שכנראה אוהב את שירה מדמיינת את סלאבה עם מישהי אחרת.