מתים לרגע שבוע 5

dar dahan

Member
מתים לרגע שבוע 5

מה יקרה עם קרוליין והתינוק המשובט?
האם יוסי יצטרף אלינו סוף כל סוף?
ולמה לעזאזאל עופר שכטר נראה כל כך טוב?
כל התשובות לשאלות הללו ועוד, בעוד שבוע של מתים לרגע.

dar dahan

Member
פרק 55 (17)

מה יקרה עם קרוליין והתינוק המשובט?
האם דנה תבין שלב הוא מלאך סוף כל סוף?
&nbsp
ולמה השחקנית שמשחקת את אסמא כל כך יפה?
&nbsp
כל התשובות לשאלות הללו ועוד בפרק נוסף של מתים לרגע!
&nbsp

וטוב טוב טוב לי על הלב (התינוק)

אז הקטע עם העוברים זה שזאת הדרך היחידה להחזיר בן אדם לחלוטין, בניגוד למה שיסמין עשתה עם אח שלה... אז מי חזר אל לוץ?
&nbsp
אני לא מבין מתי לב הורג ומתי הוא עוזר. בינתיים על תינוקות זה טוב, אבל נשים בהיריון לא. אבל אני חשבתי שמדובר ספציפית בנשים שחוו היריון מבראון, אבל גם דנה עברה הפלה בגללו, אז מה? מי משחקת את סיוון?
&nbsp
אינה! שלום לך! הייתי יכול לצחוק עליה אבל אני מעדיף שלא. טוב, בסדר. ההיא מהישרדות שהפכה לחברה של דוידי שהיא בעצם ראש לשכה של המג"ד בתאג"ד...
&nbsp
למה איאד ושירה לא עוברים מוות קליני, היה יכול להיות מעניין... אני חייב להגיד שערבית ישראלית זה קורע, כי כל כך הרבה פעמים הם מחליפים מדיבור ערבי למילים בעברית... אב ובנו מתקרבים.
&nbsp
אני מציע, אסמא, לא לגבס אותו עכשיו. חכי. אולי יהיו, אה, עוד שברים...אז גם אסמא וגם יולה למדו משהו.
&nbsp
איזה עצוב הסיפור עם התינוק הזה... אימא שלא מצליחה שהתינוק שלה יירגע...
&nbsp
אח, דוקטור יסמין לפידות. כבר בלי מטפחת עיניים. האימא שלה. אתם מדברים על... הסבתא המרוקאית שהיא בעצם מנהלת תיכון לאומנויות! תגידו, ליפתח לפידות היה איזה פיגור או משהו? כי ככה זה נראה מהעונה הקודמת...
&nbsp
יואו, לב, תסתום כבר עם ה"לא מפה"! אגב מצא חן בעיניה (יופי), היא אם חד הורית?
&nbsp
הבעל של חגית גועל נפש.
&nbsp
אפילו יולה קלטה שיש משהו בין איאד לאסמא... איפה דרור? אסמא עם הלא הכי מטומטם בעולם.
&nbsp
הנה דרור! עכשיו רק שירה חסרה לי. אוווו... איזו נשיקה יפה.
&nbsp
חברים, קצת התחשבות בבחורה שכרגע עברה ניתוח מוח... סיום עצוב. זה לא סיום שצריך לקרות...
&nbsp
כשאתה אוהב מישהו באמת... מה זה, זה גאליס עונה 3 פתאום עם דפני, או שפספסתי משהו?
&nbsp
אין, המנהלת של ברטה לוין הזאת... לוזרית. האחות של יסמין, תיזהרי, כשיסמין עצבנית אנשים חולים ואורות מהבהבים. מה יש לאימהות עם ניסיונות פיצוי במותגי אופנה?
&nbsp
בסדר, אסמא, לא חייב כאן לוותר על דרור בשביל שסעד יכיר את אבא שלו! דרור ואיאד הרבה יותר מתורבתים אחד לשני מאשר צחי ואסי...
&nbsp
את תמיד יכולה להיעזר בדוקטור לפידות, דנה! או שתתגנבי לתא של פרופסור לוץ. סיום מטריד מטריד מטריד, תאמינו לי...

dar dahan

Member
אז לב בעצם קיבל הצעה לדייט עם בחורה?

חחחח גדול, והבחורה אפילו לא יודעת שלב הוא מלאך

הוא מנסה להסביר לאנשים אבל הם לא ממש מבינים אותו וחושבים שהוא תמהוני, למרות שהם גם מחבבים אותו על הדרך.
הלוואי שאותי היו מחבבים ככה.
&nbsp
נ.ב מה היה הקטע עם העיניים של התינוק המשופט של פרופסור לוץ?
&nbsp
ויאללה כבר, נמאס לי מהאיאד הזה, שובר הזוגיות הזה, שיחזור לאמריקה ויחנק שם עם איזו אמריקאית מוסלמית מדאעש שתפוצץ אותו באיזה מועדון של גייז.
אסמא ודרור לנצח!!!
&nbsp
ונראה לי שיולה בעיקר נמשכת לזאב כאשר סלאבה עושה את הניסוי על עצמו.
היא לא נמשכת לסלאבה...
&nbsp

panda0zombie

New member
אני די בטוחה

שיולה נמשכת לסלאבה הזאב ולא לסלאבה האמיתי

ללב יש צ'ארם של מלאך מה לעשות

panda0zombie

New member
הצטרפת אלינו סוף סוף

לב הוא מן חידה כזאת.. גם אני לא סגורה ממש מה הקטע שלו

כן הסיום של המקרה של הפרק שחגית בחרה בצחי באמת היה ממש עצוב.. הרגשתי כל כך רע אבל תכלס זה הסיום הריאליסטי

שיר m

Well-known member
רק למה כל הפרק יסמין בלי כיסוי עיניים...

כבר משיגה אתכם

dar dahan

Member
פרק 56 (18)

מה יהיה עם קרוליין והתינוק והאם תכנס בו הנשמה של השליט של המדינה המוזרה מהמזרח הרחוק?
או שאולי תכנס בו נשמה של מישהו שטני ומסוכן?
&nbsp
מי נכנס בתוך הבן של פרופסור לוץ ולמה העיניים של אותה נשמה נראות כל כך מפחיד?
ומה יעלה בגורל לב והדייט הצפוי?
כל התשובות לשאלות הללו ועוד בעוד פרק של מתים לרגע, הסדרה שתעיר אותכם מהמוות.
&nbsp

נה ווין, דר. ממיאנמר.

מי מנסה לחזור, פרופסור לוץ? ומי הורג? המלאכים? וממתי דנה היא דוקטור?
&nbsp
חייב לשאול בנוגע לתכנון של הסדרה... בפתיח מופיע מלאך. המלאך הזה הופיע לפני לב. אז הרעיון של לב היה מתוכנן? ואם ככה- האם אתם לא חוששים שבזקנתה אסמא תיקשר למיטה בידי שני צעירים ערבים שיחשבו שהיא מטורפת? כי החיזיון הזה מטריד אותי מאוד.
&nbsp
אחחח... שירה.
היא זרקה את הדיסק און קי... רגע, אז סתם או לא סתם? לזכותו של סלאבה הוא מגיב יפה.
&nbsp
מוסר ההשכל? לא לרוץ ולא לעשות פעילות גופנית! כל החולים הכי נוראיים מגיעים לבית החולים הזה. אוף, דרור, אל תהיה מעצבן.
&nbsp
אין, ד"ר ענבר הזה בטח משת"פ.
&nbsp
בוא'נה, זה משככי כאבים בלי תרופות... באופן אישי אני מעדיף את הכאב, כי בלי כאב לא נדע מתי הגוף נפגע.
&nbsp
דוקטור יסמין לפידות! היא בסדר עכשיו.
&nbsp
יואו, לב הזה בלתי אפשרי! אי אפשר לדבר איתו בלי שהוא יתחיל לפרש הכול מילולית!
&nbsp
איאד בטח מרגיש מה זה מוזר שאסמא כל הזמן משנה את דעתה.
&nbsp
דנה ולב ביחד... אבל ההדרכה שלה קורעת. וגם המחיאות כפיים על השולחן של לב. דנה, את יכולה להדריך אותי? וזיווג בין בחורה למלאך זה חילול השם בעיניי, אתם יודעים מה יכול לצאת מזה?
&nbsp
יולה, איפה היית עד עכשיו לעזאזל?!
&nbsp
הוא ניסה להגיד לך שהוא מלאך. אבל את לא קולטת.
&nbsp
מיכאל אלוני שחקן בחסד. שמתם לב שלא אמרתי "הבן של האחראי לפרויקט מחוננים שהפך לחרדי לשעבר שהפך למנחה ריאליטי שהוא בעצם מלאך"? כי הוא כזה טוב.
&nbsp
אוף, דרור, אולי תיסגר על עצמך?!
&nbsp
מוזרה טוהר. שירה ונימוס זה לא כזה הולך ביחד. אה, אחותה. יש מצב שטוהר עובדת בזנות. וולף, סתום, יא מהמר סדרתי.
&nbsp
הממממ... למה יש לי דז'ה וו בסצנה של דנה ולב?
&nbsp
כן, יולה מערערת את שירה. וולף. לקח את הדיסק און קי!
&nbsp
המפגש בין לוץ ויסמין. יש. האם הכוחות של יסמין עובדים על עיוורים?
&nbsp
והבאתי לכם שיר מהפרק, שאותו שר ניצב ממשחקי הכס, שכנראה אוהב את שירה מדמיינת את סלאבה עם מישהי אחרת.

dar dahan

Member
מעניין

אז פרופסור לוץ חש מוזר ליד יסמין, נראה לי שיסמין קשורה למה שקרה לילד המשובט שלו.
והסיפורים על החולים העונה ממש יפה וכתוב טוב, אהבתי את דינה עם הטרשת הנפוצה, מסכנה, היא ואבא שלה.
ומאיפה השחקן שמשחק את האבא מוכר לי?
ולב, לב ודנה נראה לי עוד יהיו ביחד

&nbsp

Roei152

Well-known member
מנהל
שני פרקים אחרונים טובים
שירה וסלאבה מעצבנים אותי מאוד... לפחותת סלאבה מתנהג לא כמו גבר מאוהב , אלא כמו שדניאל התיחס ליובל שהם היו ביחד . לפחות יולה כבר מתחחילה להבין שעשתה טעות..
אסמא ואיאד , דרור זה לא קשור אליך , ילד צריך להכיר את אביו הבילוגי , כמובן בתנאי שזה לא מזיק לו נפשית... אז כן , אני בעד מפגש מרגש וסוחט דמעות בין איאד לסעד...
&nbsp

אני לא מבין מה דרור רוצה

הוא רוצה מפגש בין סעד לאיאד, הוא לא רוצה? כי לפני רגע הוא היה לגמרי בעד.

Roei152

Well-known member
מנהל
הוא פשוט נקשר מאוד לסעד...
אבל מה לעשות ? ילד צריך להכיר את אביו הבילוגי..
דודה שלי ננשואה באושר לגרוש , והיא בקשר מצוין עם הילדים שלו מהנישואים הקודמים שלו , זה לא סותר יחסים בין הורים בילוגים או חורגים לילדים , זה שזו משפחה חדשה ...
&nbsp

כן, אבל מה פתאום הוא שינה את דעתו?

בשמינייה היה את בן בן (מיועד אחד) שלא הכיר את אביו הביולוגי, והאבא החורג שלו (בוגד אחד) תמך לגמרי בהיכרות ביניהם ולחץ.
&nbsp
עכשיו, דרור בהתחלה היה לגמרי בעד להכיר ביניהם, ועכשיו פתאום הוא שינה את דעתו? למה? הוא כבר היה קשור לסעד לפני כן...
&nbsp
שיהיה ברור, אני לגמרי בעד היכרות בין סעד ואיאד. אבל איך שדרור משנה את דעתו מטריף אותי.

panda0zombie

New member
תגובה על שני הפרקים (55-56)

פרקים טובים.. אהבתי את סיפורי החולים. הסיפור של דינה ואבא שלה סחט ממני קצת דמעות
הרופאים פה הם גם אשכרה פסיכולוגים

וואו הקטע עם התינוק של לוץ היה מלחיץ מה לעזאזל נכנס בו?
מה שלא יהיה לפחות הוא לא מרגיש משגוע יותר.. וטוב שכך כי תכלס הוא לא כזה משוגע
יש לו וליסמין קשר מסויים. מעניין מה היה שם

הוציאו את יסמין מהבידוד. אני חייבת להגיד למרות שאני לא מתה עליה הרגשתי כל כך רע כשאמא שלה הבריזה לה.. אבל זכרתי את אמא שלה מהעונה הקודמת יותר תומכת ומתגעגעת

האבא הזה של סלאבה

שירה? נימוסים? כן ברור נגיד. איך וולף ידע לגנוב את הדיסק און קי של שירה? כי הרי ברור שהוא עשה את זה
אני ממש רוצה שיראו שיולה מתאהבת בסלאבה ולא בגרסאת הפרוצדורה שלו אם כבר מתכננים שהם יהיו ביחד בסוף

לב
איזה בחור חמוד.. מיכאל אלוני מדהים. בכוונה אבל הוא עושה תמיד תנועות רובוטיות כאלה?
דנה ממש הצחיקה אותי בהדרכת הדייטים שלה עם לב..
כנראה שלמלאכים יש סיבולת חזקה לאלכוהול. לגיטימי
לב מבין את התכלית שלו בעולם. הלוואי עלינו

כל הסיפור הזה של אסמא ודרור
קצת עצוב לי... ברור לי הרי שאסמא ודרור יהיו ביחד בסוף אבל עדיין
הם שינו את הדעות שלהם כל כך הרבה קשה קצת לעקוב
סעד הזה כל כך חמוד

שיר m

Well-known member
למה שניכם חושבים שאבא שלו לקח את זה?

זאת טוהר שהיתה לבד בחדר של שירה, היא לקחת את הדיסק און קי.

למעלה