מתים חסרי מנוח

מתים חסרי מנוח

קיבלתי עכשיו שיחה מנציגתו עלי אדמות של רבי נחמן מברסלב. היא נכנסה להריון בזכות הרבי. לא להתרגש, הרבי לא האבא, היא קנתה אותיות במצוות הרב וזכתה לישועות. בקיצור, הרבי מוכר אותיות - מי לא יקנה? על שלוש אותיות אהוי מקבלים עיצור חינם. אני מקבלת עצירות חינם משיחות כאלו.

זה לא המנוח היחיד שמטריד אותי טלפונית. יש לי עוד סטוקרים. לפני ל"ג בעומר רבי שמעון בר יוחאי הפציץ אותי בטלפונים, ביום אחד קיבלתי 5 שיחות ממנו, רק שאבוא להילולה. בשבוע שעבר רבי מאיר בעל הנס הטריד אותי באובססיביות, השבוע אני רואה שזה תורו של רבי נחמן.

מישהו מכיר סגולה טובה נגד התקרצצות של רבנים מתים?

בהחלט.
אני מקבלת שיחות כאלה ללא סוף.
חלק ניכר מהמריבות שלי עם האיש הן המריבות על "איפה השארת את הטלפון לעזאזל?" ו"למה הוא לא במקום שלו?" ולפעמים זה ממש גולש עד כדי צעקות ועצבים מיותרים, וכאשר סוף סוף נשמע צלצול הטלפון מתחת לאיזו כרית, ומהעבר השני נשמעת הקלטה של איזו עמותה הדואגת לי לפרנסה טובה ולאריכות ימים וגם לזיווג מצויין ופוריות בסימן הרבה ילדים, אז לפעמים אני כל כך רוצה ללחוץ על הכפתור שיעביר את הקסם הזה לאוזניי ויעשה אותי צעירה בארבעים שנה וימצא לי זיווג חדש ופוריות, ופרנסה טובה ואריכות ימים
אבל אני תמיד מתעשתת ויודעת שאני כבר מאחורי כל זה, ואני מסננת איזו קללה מבין שיניי שזה בדרך כלל איזה סעעעעעעעעמק קצר ומנתקת את השיחה

אה
ויש לי סגולה מצויינת נגד התקרצצות של רבנים מתים, והיא להדליק נר לזכותו של רבי מאיר בעל הנס והוא לא יטריד אותך יותר. תאמיני לי זה עובד.

הזכרת לי קטע ישן של אפרים קישון...

הוא במקלחת עם הסבון והטלפון מצלצל. אם הוא רץ לענות, כולו רטוב ונוטף סבון - טעות במספר.
אם הוא יתעלם וימשיך להתרחץ - זה מפיק מאמריקה שרוצה לקנות ממנו זכויות.

מה שמעניין שהרבנים לא מטרידים אותי בבית, רק בעבודה...

הדסהש1

New member
גם אלי מצלצלים בעניני דיאטה ורבנים

בעניין הדיאטה אני נמצאת בסדנה נקופת חולים
ואמשיך בה לאורך זמן.זה נגיש ליד הבית ואין מי שרודף
אחרי. בגילי יורדים לאט.היעקר לא לעלות.
בקשר לתרומות לרבנים. יש לי קופת צדקה בבית
שקיבלתי מצמד נשים שבאות לפרוק אותה פעם ב... ונותנות קבלה
שבעלי חלה הן בקשו פרטים עליו לשם תפילה. היום הוא עדיין איתנו.
ובעלית לתורה של נכדי תרם 150 ש"ח לבית הכנסת. וקבלנו קבלה.

זה נהדר כשיש סדנה כזאת מול הבית

אני, גם אם הייתי רוצה לעשות דיאטה, אין לי שום אפשרות ללכת לסדנה או לסתם דיאטנית כי אני לא ניידת ואין לי כח להיסחב באוטובוסים ולהתרוצץ בכל העיר או בין שתי ערים בשביל להוריד איזה קילו בשבוע. אני יכולה לעשות זאת לבד בבית מבלי להטריח אף אחד. כמובן שאם הייתה לי סדנה טובה בקופ"ח מול הבית, הייתי עושה זאת בכיף כדי לשמור על משקל נאות. בינתיים, אני משתדלת לשמור על מה שאני מכניסה לפה, בכוחות עצמי

Aronsona

New member
ואני דורש שתעלי כל בוקר פוסט כזה

אני לא מפסיק לצחוק.

הרגע, הרגע קיבלתי צלצול מהרשב"י!

מסתבר שגם הוא מוכר אותיות! גמר עם ההילולות, התחיל לעבוד.

את לא תאמיני מה קרה לי עכשיו

בעודי מנסה לחשוב על תשובה נאותה בענייני מוזיקה ויוצרים ישראליים, הטלפון מצלצל:
אני מרימה את הטלפון וברקע נשמעת מוזיקה לא שגרתית.
הלו אני אומרת.
שלום. נשמע קול של בחורה המתחילה לספר לי על התלאות שלה ועל נסיונותיה להיכנס להריון ללא הצלחה.
המשכתי להקשיב ואז סיפרה על רבי נחמן מברסלב, ועל כך שהיא קנתה אות בספר התורה, וראה איזה פלא,
היא נכנסה להריון לאחר 12 שנים של נסיונות חוזרים ונשנים.
וכך המשיכה לתאר את נפלאות האותיות ואת הניסים והנפלאות של הרבי מברסלב,
עד שהחלטתי שסבלתי מספיק בשביל יום אחד, אז טרקתי.

http://www.youtube.com/watch?v=raNGeq3_DtM

אהה... זו השיחה שגם אני קיבלתי

וכבר הייתה לי עוד אחת מהרשב"י לפני דקות ספורות. הוא עובד על תיקון "גדול ונורא" והוא רוצה שאקנה אותיות לספר התנ"ך שלו.

זכותם תגן עלינו, אבל מי יגן עלינו מפניהם?

וכדי לאזן את התמונה

ושלא יגידו שאנחנו סתם יוצאות נגד העמותות של צדיקי הדור,
אני רוצה להביע כאן את התרעומת שלי גם נגד 'סקר קצר בנושא דיאטה' אשר מטרידים אותי יום וליל, כל יום, כל היום. לא יודעת מה לעשות עם זה. אני לא בדיאטה. לא רוצה לעשות דיאטה. לא רוצה לשמוע על שום סקר בנושא דיאטה

או, אלו גם מתקשרים אלי

אבל אלו מהדיאטה מתקשרים הבייתה, הרבנים מחפשים אותי בעבודה.

Anna begins cc

New member
רוצה לשמוע את הדבר הכי נורא?..

אמא שלי היא מאלה שקונות את האותיות.

אתמול היא הייתה בטיול בקברי צדיקים בצפת,
היא מקבלת מהרשב"י נרות מיוחדים בדואר להדלקה במועדים מסויימים,
ויש לה מחירון של ברסלב, נראה לי
ספרון - 10 שקלים
דיסק - 10 שקלים
וכל פעם היא מזמינה משהו אחר כאילו זה ערוץ הקניות.

(אגב, הרסת אותי מצחוק

ערוץ הקניות

די... אתן הורסות אותי בנות

אני זוכרת שפעם לפני קצת יותר מעשר שנים, כשעדיין הייתי מזועזעת מהתאונה שעברתי והיא זעזעה אותי גם מבחינה רגשית, התפתיתי וקניתי כמה אותיות
בשביל איזה ספר תורה. יכול להיות שהן הצילו אותי מאז. יכול להיות שלא עזרו בכלל. הבעיה היא שאני אפילו לא יודעת איזה אותיות הן היו
האם בכלל אנחנו אמורים לדעת איזו אות אנחנו קונים?

טוב, לפחות היא מסודרת עם נרות למקרים

של הפסקות חשמל, או שהברכה של הרבי מכסה גם דברים כאלו?

למעלה