מתייעצת.

זו פשוט עלייה ממש תלולה

ואני לא באמת מסתבכת, אני עוברת את העלייה בשלום, בלי שום עזרה. זה פשוט ממש מפחיד אותי, כי יש שלב שבאמצע העלייה צריך להחליף לראשון ואז האוטו ממש ממש מאיט וזה מרגיש כאילו עוד שנייה הוא עומד להדרדר אחורה, או שלוחצים על הגז והוא נשאר במקום לכמה שניות, כי (לפי המורה שלי לנהיגה שנורא אוהב לומר את זה)- "קשה לאוטו".

aviGODFATHER

New member
אם את עוברת את זה בשלום בשיעורים

אין סיבה שלא תצליחי גם בטסט...

aviGODFATHER

New member
נכון שיש לחץ... אבל חייבים להתגבר

גם אני בטסטים הייתי לחוץ כמו הסוליה של הנעל של אבי בטר, אבל איכשהוא כולם מסתדרים בסוף (מעט מאוד אנשים לא נלחצים בטסט). אם הלחץ אצלך מגיע עד למצבים שאת לא מצליחה לעשות דברים שאת יודעת לעשות, קחי איזה כדור הרגעה או סיגריה לפני הטסט.

יש דברים חדשים ללמוד באוטומט?

או שחוץ מהחלפת ההילוכים והיעדר הקלאץ, הכל אותו דבר?

Krishi

New member
הכל אותו דבר..

מלבד דבר אחד: לשים לב למהירות! מאוד קל להגיע למהירות גבוהה ברכב אוטומטי מבלי ששמת לב לזה בכלל, בעיקר כי את לא מעבירה הילוכים אז את לא עוקבת אחרי המהירות כמו ברכב ידני.

כן, זה קרה לי כשנהגתי על אוטומט

מצד שני, זה קרה לי גם בטסט. אחרי מקרה הברקס וכיבוי האוטו כבר הייתי אפאתית ולא היה לי אכפת- אז גם לא שמתי לב למהירות, ונסעתי 80 בכביש של 70. עשיתי את כל הטעויות האפשריות בטסט.

Krishi

New member
קיצר... תשימי לב לזה..

וכמו שאמרתי, אם משמ רע לך בידני וטוב לך באוטומט לכי לאוטומט. נ.ב. מודיעין חיל האויר או של הירוקים?

Krishi

New member
אז מה חצאים?

זה לא יומיות בקריה כמו ג'ובניק נורמלי? אחרי הקורס אמנם...

למיטב ידיעתי- לא.

מודיעין זה בד"כ בסיס סגור, במיוחד לתפקיד (מבאס) כמו שלי. אבל אולי אני טועה (מתגייסת עוד חודש וחצי, ולא יודעת כלום, חה).

Krishi

New member
תראי..

אני לא מבין גדול בכל מה שקשור לצבא (למרות שאני כמעט שנתיים בשירות.. חחח אני עסוק בעיקר בלחשוב על השחרור).. אבל יש לי ידידה במודיעין של הירוקים עושה יומיות בקריה וסוגרת פעם בכמה שבועות שבת. בכל מקרה... שיהיה לך גיוס קל

ולי יש ידיד במודיעין ירוקים

עם אותו תפקיד כמו שלי, שיוצא כל שבועיים והוא בבסיס סגור. זה לא באמת משנה. גם יש תור ענקי על הרכב (4 בעלי רשיונות בינתיים), ואין לי באמת לאן לנסוע. אני רק רוצה לגמור עם זה וזהו. אני שונאת ללמוד לנהוג. ולנהוג בכלל.

Krishi

New member
יש לי שאלה.

אם את כל כך שונאת ללמוד לנהוג או לנהוג בכלל.. למה את רוצה רישיון?

כי הרי

אי אפשר להסתדר בעולם בימינו בלי רשיון. עד כמה אני יכולה לנצל את אמא ואת אחי ואחיותיי שיסיעו אותי? כבר מתחיל להיות לי לא נעים. כדי לחיות חיים נורמליים אני צריכה רשיון. ואם הייתי חכמה מספיק הייתי מתחילה ללמוד בזמן למרות שהייתי נורא אנטי- נהיגה ואז היה לי זמן לכמה טסטים שאני רוצה ואולי היה מתמזל מזלי והיה יכול להיות לי עכשיו רשיון. עד כמה שאני שונאת לנהוג, אני חייבת.

למעלה