מתייעצת

tbhugmnhchjs

New member
מתייעצת

אולי יש פה נשים עם נסיון דומה למה שאני עוברת עכשיו ? אם כן אשמח ואודה מראש על עצות פרקטיות. בעלי לא משלם מזונות כבר חמישה חודשים. פתחתי תיק בהוצל"פ יש חוב גדול. עיקלתי חשבונות וכו'.. ביקשתי פק' מאסר - זה בהליך הנפקה. א ב ל מה לעשות בנתיים.........................................................................???????????????????? יש קרוב למניין ילדים - כולם קטנים!! (מתחת לגיל 15) מה עושים בלי כסף ? (ביטוח לאומי משלם 3100 לכל היותר-לא מעניין אותו כמה ילדים ולא גובה הפס"ד) ?????????????????????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????????????????????????????? ??????????????????????????????????????????????????????????????????

yosi2009

New member
תיראי את וכל הנשים הגרושות צריכות להבין

משהוא ה-למה מאד משנה מפני שאם הסיבה לאי התשלום היא מצב כלכלי קשה עליו נקלע מה את מצפה שהוא יעשה במקרה כזה גם אם תכניסי אותו לכלא זה לא ישנה את המצב

tbhugmnhchjs

New member
חשבתי לא להגיב אבל בחשיבה חוזרת קבל תגובתי

אליך ואל שכמותך: אתה עלוב נפש שאפילו להקיא עליך לא הייתי מטריחה את עצמי. "אין לו" - זה מאוד מעניין שלפני הפרידה היה לו.... הוא (וכל הגברים שלא משלמים מזונות) מנסים לחנך/לשבור/להכניע/להתעלל/להפעיל לחץ/להשפיל וכו/..... את האישה שכבר לא מעוניינת בהם. הם מתקשים להבין שהם פוגעים בילדים שלהם או כמו שרב העיר אמר לי " פשוט אכזריים". אז כשפקודת המאסר תהיה מוכנה והוא יכנס לשבת קצת לחשוב בכלא יחד עם עוד כמה שיעזרו לו (אולי לא באמצעות הראש אלא קצת יותר למטה) להבין שזו לא הדרך.... אשמח לבשר לך שפתאום יש לו.

yf50

New member
פשששש... את ממורמרת.... למה השמצות, למה?

תפני לעו"ד שיסדר לך מה שמגיע לך ואם יש לו, ישלם. אם אין לו, גם אם ישב 50 שנה בכלא לא תצליחי לנער ממנו שקל..... שבת שלום.

tbhugmnhchjs

New member
עוד חכמולוג....

לא נראה לי שאתה יודע מה זה עו"ד. ואין לי ממש חשק להסביר לך. בקשר למירמור.....אתה כנראה גם בזה לא מבין הרבה. מעניין מאוד שאם ייפשעו כלפיך גם תגלה רצון להבין את הפושע תדרוש ותחקור במטרה להבין "למה ....."

yf50

New member
ביקשת עצה, וקיבלת....

יש רק דרך חוקית אחת לפתור סכסוכים בין בני אדם, וזוהי הדרך המשפטית. האלטרנטיבה הלא מומלצת היא לפנות למשפחות הפשע למניהן ש"יגבו" עבורך את מה שאת חושבת שמגיע לך. לכן הצעתי לך לפנות לטיפול משפטי ע"י עו"ד, ותחפשי לך אחד/ת שתתני בו/בה אימון... לגבי הסיפא של דברי, בלי שאכיר את המקרה, טענתי היא שגם אם ישב בכלא כל חייו, וגם אם הוא חייב לך המון כסף, אבל אין לו.... מלבד סיפוק יצר הנקמה שלך והכעס שלך עליו, כסף לא יצא לך מזה. וכן, את כנראה כעוסה וממורמרת ורואים את זה בתגובותייך... קבלי עוד עצה קטנה: הכעס הוא יועץ רע. קחי אויר, תנסי לנטרל את הכעס שלא מוביל לשום מקום, ותנסי לראות איך את יכולה לנסות לפתור את התסבוכת שאת נמצאת בה. אה, כן, סליחה שניסיתי לעזור...

tbhugmnhchjs

New member
משפחות הפשע הן לא הכתובת של אנשים כמוני

ביקשתי עצה פרקטית.....מתוך נסיון של אנשים כמוני ולפי תגובתך אתה בטח לא כזה. לשבת מאחורי מקלדת ולכתוב ממורמרת כועסת ...זה לא מחמיא לאינטיליגנציה של הכותב. מותר לי להיות ממורמרת שאין לי אוכל לילדים כי החצי השני שאחראי להם אינו נושא באחריותו. נראה איך תרגיש (בטח שמחה גדולה ואהבה עצומה) כשיהיו לך כמעט מניין ילדים שכל היום תשמע "אמא מה יש לאכול" "אמא יש עוד אוכל" "אמא אני רעב, מתי אוכלים" נראה מה תעשה שתיבת הדואר שלך תכיל התראות לניתוק חשמל, מים, גז וכו' ובקשר לעו"ד : העו"ד סיים את עבודתו , יש פס"ד למזונות. בקשר לגביית פסה"ד אם היית קורא היית מבין שאני מנסה להפעיל את כל הסעדים שהחוק מאפשר לי. אל תיקח את הדברים אישית - אין לי איתך כלום! עכשיו אם תהיה לך עצה פרקטית מה ואיך לתת לילדים שלי אוכל היום בשעה 13:00 כשהם חוזרים מהלימודים אשמח לשמוע. תודה מראש.

yf50

New member
צודקת, לא הייתי במצבך אף פעם...

ואני מקווה שגם לא אהיה. ע"מ להיות מעשיים לשעות הקרובות: מה לגבי משפחה קרובה? או מעגל משפחתי טיפה רחוק יותר? בית תמחוי בסביבה הקרובה? גמ"חים? חברים? מוסדות הקהילה שאת משתייכת אליה? רשויות הרווחה? לגבי פס"ד: אם יש ממה לגבות, בסוף יוציאו עבורך את הכסף שחייבים לך.... בהצלחה.

tbhugmnhchjs

New member
מקווה שלא תהיה כי זה ממש לא נעים

כל מה שהעלית כאפשרויות - כבר ניסיתי ומיציתי בשנה האחרונה... הערוצים האלה כבר נסגרו.(לא מרוע זה פשוט ככה) אי אפשר לקחת גמ"חים ללא סוף חברים עוזרים אבל גם לזה יש גבול עם כל הרצון הכנה והטוב (והרבה עזרו) כנ"ל גם המשפחה... רשויות הרווחה - אין תמיכה כלכלית בכל אופן תודה. גם היום יש ארוחה של פרוסת לחם אחת לכל ילד + כוס מי ברז. הילדים היותר גדולים שלי מקסימים ולא מתלוננים אבל הקטנים כל הזמן שוברים לי ת'לב... שילד בן שנה ו8 חודשים אוכל פרוסת לחם במקום דייסה אז.. מה שנשאר זה רק לבכות.

נעה שחר

New member
סליחה ברחה לי ההודעה...

לא היתה לו כוונה רעה... אם גבר שיש לו לשלם זה מקרה אחד, וגבר שאין לו מאיפה זה מקרה אחר.

yosi2009

New member
תיראי אני לא מכיר אותך ואת המקרה שלך אבל

למה לרדת לפסים כאלה ?למה לשים את כל הגברים בסל אחד יכול להיות שבמקרה שלך הצדק איתך אבל יש גם מקרים אחרים אם נפגעת מהתגובה שלי אני באמת באמת מתנצל ומאחל לך רק טוב

tbhugmnhchjs

New member
התנצלותך מתקבלת !

"למה לשים את כל הגברים בסל אחד?" אתה התחלת : "את וכל הנשים הגרושות.." קח אחריות על מה שכתבת. ולא התייחסתי לכל הגברים אלא רק לאלה שחושבים כמוך... שבוע טוב גם לך.

Bananit84

New member
קודם קבלי ../images/Emo24.gif

לצערי גם אני נמצאת במצב דומה- כבר שנה ש"הוא" לא משלם. אך למזלי הקב"ה נתן לי אבא מדהים שעושה הכל כדי לעזור. מבינה אותך מאוד ואת כל הכעס והתסכול לנוכח המצב. לגבי פתרון מיידי בנושא המזון את יכולה לפנות לפורום תפוז למען הקהילה. יש שם אנשים חמים ומקסימים שישמחו מאוד לעזור ככל יכולתם. את גם יכולה לפנות באופן אישי במסר לסיגלי מנהלת הפורום והיא תעזור לך כפי יכולתה. היא אישה חמה ומקסימה. אם את צריכה דברים נוספים- שם המקום להעזר ללא בושה. שיהיה לך בהצלחה. תחזיקי מעמד.
אם אוכל לעזור במשהו, בשמחה- אני במסרים.

למעלה