מתייעצת איתכם...

N0 far

New member
מתייעצת איתכם...

אממ טוב אז ככה.. יום ראשון יש לי נטיעות.. יום שני עד חמישי טיול שנתי.. שישבת אצל חברה שלי.. ויום ראשון אחרי זה מבחן בגיאומטריה.. ההתלבטות אם לצאת לטיול או לא.. טיול שנתי בעיקרון זה אחד הדברים הכי כיפיים.. השה המורה קצת הוציאה מהציפייה ואמרה שהמסלולים הולכים להיות קשים.. (ואין לי כוח
) אבל זה בכל מקרה טיול שנתי! אבל יש לי גם מבחן ביום ראשון.. שהוא החצי השני של המבחן שהתחיל היום.. [היום היה מתמטיקה ויום ראשון אחרי הטיול המחבן בגיאומטריה..] ואני מרגישה שהחלק הראשון [ מתמטיקה] הלך טוב ואני לא רוצה להרוס את זה.. אבל מצד שני מה אני לא אצא בשביל ללכת למתמטיקX ללמוד??? אז יש עוד כמה חברות שלא יוצאות וקבענו שב-4 ימים האלה נבלה.. אבל בטוח חצי מהם נישן והחצי השני לא יסתדר לאף אחת ולא נעשה כלום..] טוב אז פחות או יותר זאת הבעיה.. מה אתם אומרים ללכת או להישאר בבית
-------------אני ממש מחכה לתשובה.. זה שני הזה ואין לי מושג מה אני עושה..----------------

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo45.gifגם אני אומרת

טיול שנתי זה משהו שיש רק פעם אחת בשנה את כל שאר הדברים שרשמת שתעשי אם לא תצאי את יכולה גם ככה לעשות השנה גם אני התלבטתי אם לצאת ובסוף החלטתי שכן והיה הכי כיף בעולם!! אם לא הייתי יוצאת הייתי מה זה מתבאסת.. כדאי לך לצאת.

RaZiK4

New member
אממ..

זה מאוד תלוי מה יותר חשוב לך, חברים או לימודים. אני במקומך הייתי יוצא לטיול, רק בגלל שאני עצלן ולא הייתי באמת לומד. במיוחד מתמטיקה, גם אם הייתי רוצה הייתי מקבל ציון גרוע:D אבל באמת תחשבי מה שבא לך, כי זה חשוב להשקיע בלימודים השנה [את ט' נכון?].

N0 far

New member
אתה רציני?../images/Emo12.gif וכנסוווו כולם

אתה חושב שאני בט'?
הייתי.. שנה שעברה
הקטע זה שאני יודעת שיכול להיות שאני לא אלמד אבל אומרים שהמסלולים יהיו ממש קשים.. ואין לי כוח לכל העליות האלה.. אבל מצד שני הכל עובר..וזה כיף להיות בחדר עם החבר'ה.. אוווווווווווופ לנסוע בכל מקרה

למה שלא תדחי את השישבת אצל

חברה שלך לשבוע אחרי זה ותלמדי למבחן וככה תוכלי לצאת לטיול?

N0 far

New member
רציתי..

אבל בנוסף לזה יש לי יום שישי בריתה.. ובנוסף לזה אני א יכולה ללמוד לבד.. אני צריכה ללכת למתמטיX ללמוד..

למעלה