מתייעצת איתכם...
אממ טוב אז ככה.. יום ראשון יש לי נטיעות.. יום שני עד חמישי טיול שנתי.. שישבת אצל חברה שלי.. ויום ראשון אחרי זה מבחן בגיאומטריה.. ההתלבטות אם לצאת לטיול או לא.. טיול שנתי בעיקרון זה אחד הדברים הכי כיפיים.. השה המורה קצת הוציאה מהציפייה ואמרה שהמסלולים הולכים להיות קשים.. (ואין לי כוח
) אבל זה בכל מקרה טיול שנתי! אבל יש לי גם מבחן ביום ראשון.. שהוא החצי השני של המבחן שהתחיל היום.. [היום היה מתמטיקה ויום ראשון אחרי הטיול המחבן בגיאומטריה..] ואני מרגישה שהחלק הראשון [ מתמטיקה] הלך טוב ואני לא רוצה להרוס את זה.. אבל מצד שני מה אני לא אצא בשביל ללכת למתמטיקX ללמוד??? אז יש עוד כמה חברות שלא יוצאות וקבענו שב-4 ימים האלה נבלה.. אבל בטוח חצי מהם נישן והחצי השני לא יסתדר לאף אחת ולא נעשה כלום..] טוב אז פחות או יותר זאת הבעיה.. מה אתם אומרים ללכת או להישאר בבית
-------------אני ממש מחכה לתשובה.. זה שני הזה ואין לי מושג מה אני עושה..----------------
אממ טוב אז ככה.. יום ראשון יש לי נטיעות.. יום שני עד חמישי טיול שנתי.. שישבת אצל חברה שלי.. ויום ראשון אחרי זה מבחן בגיאומטריה.. ההתלבטות אם לצאת לטיול או לא.. טיול שנתי בעיקרון זה אחד הדברים הכי כיפיים.. השה המורה קצת הוציאה מהציפייה ואמרה שהמסלולים הולכים להיות קשים.. (ואין לי כוח