מתייעצת איתכם..

מתייעצת איתכם..

אממ אני ירדתי ל4 במתמטיקה, כאילו משנה הבאה, עכשיו- הם כאילו אומרים לך, טוב ירדת ל4 תתפגרי. כאילו מה? אני אמורה להשלים את כוווול החומר לבד של כיתה י', וללמוד אותו לבד. עכשיו, אני עצמי ואנוכי אין לי בעיה להשלים, יש כאלה שיש להם, אבל טוב מדובר עליי- אני לקחתי מחברות מחברה שלי שהיא ב4 ויש ל5 מחברות!!! אני אמורה לכתוב חמש מחברות [לא כולל כול התרגולים] אני בכלל לא יודעת אם אני אמורה להשלים. אז אני מתלבטת מה לעשות. אם זה מספיק שאעתיק את החומר ואנסה ללמוד אותו מהספר שלה ולבד. אין לי מושג ממש. בנתיים אני מסתכלת על המחברות ומקבלת בחילה מכמות החומר שאני צריכה לכתוב... תודה מראש, חן =] המשך יום נעים ובלי מתמטיקה!

chuchi46

New member
נממ...

את יכולה לצלם את מחברות המתמטיקה... אחר כך לעבור ולקרוא אותן, ולפתור תרגיל מייצג מכל התקדמות בחומר, ויאללה- את יודעת הכל
בהצלחה

חחח לצלם את 5 המחברות? לא..

גם עדיף לכתוב- כי אז אעבור ככה על החוקים כשאעתיק את המחברות לא אעתיק את כול התרגילים. ככה שזה קצת פחות.

12111 מיכל

New member
אני חושבת....

שכדאי לך להשלים, אפילו אם הם לא רוצים שתשלימי. תעשי את זה בשביל עצמך תעשי כול פעם קצת, אל תנסי לעשות הכול ביום אחד. יש חופש תוך חודשיים את תוכלי לעתיק הכול את תצליחי אני מאמינה בך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה