מתייעצת איתכם

מריני

New member
מתייעצת איתכם

לפני כשלושה שבועות יצאנו עם זוג חברים טובים שלנו למסעדה. כאשר הגיע הזמן לשלם, כרטיס האשראי שלהם לא עבר ואנחנו שילמנו גם עליהם. מדובר בסכום של 330 ש"ח. מאז נפגשנו הרבה פעמים, ואנחנו מדברים איתם בטלפון כל יום, אך כנראה שהם שכחו מהעניין, ואנחנו עוד לא קיבלנו את הכסף חזרה. עכשיו...נכון שאלו חברים טובים שלנו ואנחנו בדר"כ לא מתחשבנים על כסף, אבל מדובר בסכום לא קטן של כסף, אז שאלתי היא: מה לעשות? לי תמיד לא נעים...למרות שאלו חברים טובים שלנו (אפילו טובים מאוד), וגם רמיזות לא עזרו... איך אומרים דבר כזה?

הממ קצת מסובך

אולי לדבר איתם בטלפון, לקבוע מתישהו לארוחה ולומר "אבל הפעם אתם משלמים..." או משהו כזה לרמוז להם בעדינות... בכל זאת- הם חברים ואולי , אולי הם באמת שכחו מזה...

מריני

New member
זה כל העניין

שהם שכחו...זה לא שהם לא רוצים להחזיר או משהו כזה... תאמיני לי שלא חסר להם
... השאלה היא איך לומר את זה בעדינות?

ממממ...

לדעתי לומר להם בעדינות ....שניה ושליש של מצב לא נעים .... איך לומר את זה בעדינות ...מממ...פשוט לומר את זה ....אין דרך עדינה יותר או עדינה פחות ....

מריני

New member
נראה לי שאת צודקת../images/Emo45.gif

בפעם הבאה שנצא איתם, אני פשוט אזכיר להם וזהו... הרי "נעים" מת מזמן, לא?

liat ליאת

New member
לא נעים מת בכתה ב' ../images/Emo22.gif

קודם כל - לא גנבתם מהם שום דבר וזה כסף שלכם וביושר. דבר שני - לא יוצא לכם לצאת איתם מידי פעם שוב? במידה וכן - בפעם הבאה שתהיו במסעדה תוכלו לתת להם תזכורת שבפעם הקודמת שילמתם עליהם ועכשיו תתקזזו בזה. דבר שלישי - לומר להם חד משמעית: אם עד מחר בבוקר הכסף לא אצלנו, ההוצאה לפועל אצלכם

מריני

New member
ליאתי עליתי עלך...

את לא קראת את ההודעה האחרונה שלי... קודם כל תודה על העצה, ודבר שני, זה בדיוק מה שכתבתי בהודעה
דרך אגב, אהבתי את ההוצאה לפועל

למעלה