מתייעצת איתכם

sisil22

New member
מתייעצת איתכם

אני יוצאת אם בחור שגדול ממני בעשר שנים אני אוהבת אותו מאוד וגם הוא אותי ביום חמישי האחרונ יצאנו לבלות רק שנינו ובדרך בנסיעה קרה לי משהו שמאוד פגע בי החבר שלי מספר לי שבצהריים של אותו היום הוא פגש חבר מאוד וותיק בבית קפה ואותו חבר בא אם ידידה שלו וכל השיחה הוא מתמקד בה כמה שהיא יפה ומושלמת איזה גוף איזה חזה פנים מושלמות שאין דברים כאלה ושלא רואים דבר כזה כל יום(כאילו מה אתה רומז שאני מכוערת...)בקיצור מחמיא לה מפה עד תאילנד ואני כמו סתומה יושבת ומקשיבה ולאט לאט יורד לי כל האויר ומתחרבן לי המצב רוח,אני אישית רואה הרבה גברים סקסים וחתיכים בכל יום אבל אין לי את החוצפה לבוא לחבר שלי ולספר כי אני אוהבת אותו ולא אפגע בו! ואני ממש אוהבת אך שאני נראת הוא הוריד לי את כל האויר ואני מרגישה ממש רע עכשיו.אני ממש פגוע זה לא קינאה זה פשוט חוסר כבוד לא מבינה מה גורם לא לבוא ולספר לי דברים כאלה. הוא גם מספר לי כל הזמן שבחורות מתחילות איתו אז שאלתי אותו פעם למה אתה בא ומספר לי את זה? אז הוא ענה שהוא רוצה לספר לי כל דבר שעובר אלוו במשך היום, אז ביקשתי מימנו שיפסיק אם זה ושיש דברים שלא מספרים גם איתי מתחילים בלי סופ אני לא מתכוונת לבוא ולספר לך אל כל דביל שמתחיל איתי למה זה טוב בדיוק שאספר?אבל הוא ממשיך וממשיך ופעם האחרונה זה היה השיא שבשיאים.למה הוא צריך לספר לי ?מה הוא בדיוק מנסה ?להוריד לי את האגו לעשות אותי קטנה או מה?לא מבינה ...

chenby

New member
אולי זה לא קשור אלייך בכלל

אולי הוא חסר בטחון בעצמו וזו הדרך שלו להעלות אותו? אולי במקום להפגע ולהעלב מזה, תגידי לו אוקי סבבה לך וזהו? אל תתני לזה את החשיבות שממילא אין לזה. כי המשמעות היחידה היא המשמעות שאת נותנת לדברים. מהמשמעות שאנחנו נותנים לדברים, אנחנו יוצרים את התגובות שלנו ואת התוצאות שבאות בעקבות זה...

אם את חושבת שכל בחור שמתחיל איתך הוא דביל

אז אולי באמת את לא שווה הרבה. כי אם לבחור היה שכל הוא לא היה מנסה להתחיל איתך. לפני שאת דורשת כבוד לעצמך תלמדי לתת קצת כבוד גם לאנשים אחרים. גם אם לא בא לך לצאת איתם. הם לא דבילים ! ולענין, אני במקומך הייתי קובע עם אחד ה"דבילים" שהתחילו איתך ומרים טל' לחבר המספר יותר מדי. הייתי אומר לו כיון שמתחילות איתך הרבה נשים וגם אתי מתחילים הרבה, אז החלטתי לעבור ולצאת עם מישהו אחר ואתה, תהנה לך משפע הבחורות שמתחילות איתך. נסה להתחיל עם החברה פצצה של החבר שלך. אולי ילך לך איתך גם כן.

seeyou

New member
את לא מבינה מה הוא בדיוק מנסה?../images/Emo178.gif

זה הגיוני כ"גבר" תביני אותו יותר
תנסי להבין בעזרת בדיחה
שצעיר,אחרי השרות הצאי יצא לטייל באירופה באיטליה נכנס לכנסיה וביקש להתוודות. "אבי,פגשתי אישה נשואה עם ילדים ואחרי כמה פגישות עזבתי אותה בוכה למחרת פגשתי את אימה שלה ששאלה על המצב וגם אותה זימברתי המשכתי לטייל באיטליה ובעיר אחרת פגשתי את אחותה וגם אתה שכבתי..." ברגע שהוא סיים לספר הכומר אמר לו: "אתה צריך להגיד 4 פסיקים ב4 ימים" "אני לא יכול" עונה לו הצעיר "למה לא" שואל הכומר "בגלל שאני יהודי" "אם אתה יהודי אז למה אתה מספר לי את כול ההרפתקאות שלך?" "בגלל שאני לא מכיר אף אחד באיטליה ואין למי לספר." בדרך כלל זאת התנהגות של ילדים וגם של ילדים בגיל מבוגר יותר(במיקרה שלך יתכן ש"הילד" שלך קרוב לגיל הבעיתי(40) ומתחיל להרגיש שוב נער. "גבר" זה מעמד חברתי בהתלהבות שלו הוא רק מנסה לחזק את האגו שלו ולדעתי אין לו שום כוונה לגרום לך למצב רוח כפי שכתבת. את עושה אותו טעות של הרבה בנות-נשים אשר מנסות לפרש דברים. יוסי

למעלה