מתיחסים לחוש השישי?/+

מתיחסים לחוש השישי?/+

אם זה באמת לא נשמע לכם/ן השידוך שלכם ,מרגישים שזה לא זה אפי לפני שפגשתם , מכירים את זה? ומה הייתם עושים במצב כזה? הייתם מורידים או נפגשים שזה כולל את כל הלחץ שבדבר.? (חשוב לי לדעת דעתכם שנוגעת למעשה) שבוע טוב.

קובי gtr

New member
לפני שנפגשת?

אני לא חושב שזה חושישי. לדעתי אולי יש לך אסוציאציות על השם שלה/ מקום מגורים/ לימודים/עדה/ השד יודע מה. תלך תראה. אם אז עדיין הכל בסדר אבל החוש אומר לא אז תוותר.

בכל פגישה תהיה חוויה שחבל להחמיץ כי ,,,

היכרות עם בני- זוג זה כמו קריאת ספר חדש, ככל שמספר המפגשים יגדל כך אתם מכירים טוב יותר את הסיפור ,שלפעמים הוא המרתק ביותר, כאשר בדפים הראשונים ן (המפגשים הראשונים ) , זהו רק ההקדמה שלפני כל הסיפור, והכי חשוב לזכור, שלפעמים הכריכה היא לא משהו ,אבל התוכן הפנימי מלא כרימון.

לא

זה אולי כל התועלת בשידוך ולא חברות שפועלים על פי הגיון ושכל ולא לפי דחפים ורגש . . . !

זמניט

New member
אני לרוב הולכת

למרות שהחוש אומר לי לא ובדר``כ אני צודקת אבל אני הולכת רק בשביל הפעמים שאני לא

הניסיון שלי הוכיח

שהחושים בקטע הזה אף פעם לא קולעים למטרה,לכאן ולכאן,אז אם לעצתי תשמע אל תסתמך על שום דבר,תבדוק,לא תפסיד כלום.

אני מכיר יותר מאדם אחד,

שהתארס עם בחורה שנפגש איתה `רק כדי להוריד את השדכן ממנו`.. כך שאל תפסול שום דבר על סמך אינטואציה ראשונית. ובפרט, כשאין לה על מה להסתמך.

או שלא הבנת, או ש..

אבל הוא התארס איתה אך ורק בגלל שהיא מצאה חן בעיניו, והיא היתה נראית לו מתאימה לבניית ביתם המשותף. ולא משום סיבה אחרת!

בעיקרון

יהיה זה טפשי ללכת אחר תחושות בטן בזה. אבל אני הייתי הולך אחר תחושה. כי אם אתה בא לפגישה עם תחושה דפוקה אז לא יעזור תמיד תמצא את הבעיה. גם אם הכל ישמע לך מצויין.

מתיחסים לחוש השישי?- 2.

טוב אז הלכתי להפגש כעצת רוב התגובות האופטימיות שהוסיפו לי מחכמתם. אבל עדיין גם אחרי שפגשתי,אותה הרגשה שמשהו לא בסדר שמשהו לא מתאים רק שעדיין לא עליתי עליו. אציין שהפגישה היתה פצצה ..הזרימה..החיצוניות.. ההורים... הכל ,אולי חוץ מאי אלו הרגשות סמויות .אז מה עכשיו? להתיחס לחוש השישי? שידוכניק

זמניט

New member
תמשיך!

אם היה ``פצצה`` כדבריך ועוד שאר הדברים שאמרת אין סיבה להתייחס לתחושה הזו שמאד יכול להיות שאין לה בסיס חוץ מזה שאולי קשה לך להאמין שמצאת את הזיווג שלך ואתה מנסה בתת מודע לחפש פגמים. בכל מקרה אל תמהר עשה כמה פגישות שתחפוץ עד שתרגיש שלם עם עצמך.

kiss 18

New member
תמשיך להיפגש איתה, תיראה אם אתם באמת מתאימים

יכול להיות שהחוש ה 6 סתם הטעה!!

למעלה